Meni je Caseking uzeo 6012kn (758 eura). Toliko mi i fali s racuna
Znači tečaj 7,93 :-)
 A da nije PDV? 
??
Ovo je vrlo lako da je slučaj. Isto Vam je i na Amazonu... vidite prvo cijenu 699,00€ a kada stavite zemlja di se šalje na Croatia - PDV skače i cijena magično postaje cca. 750€ :)

Taj sam! Rješio sam se RTX 2080 Super čim je počeo hype u kolovozu, bojao sam se da je kasnije neću moć prodat za više. Sad se mogu igrat samo sa, da oprostiš, kikijem. Što je najbolje, ja sam spremio lovu za neku 3080 Ti jer se još najavljivalo da će doć Ti verzija dakle spremio sam ja dosta love ali iz principa neću dat soma eura za nešto kaj vani košta 800. Radije bi kupio kod nas, ako je moguće, ali ako će imat ovakve cijene onda ili Nemčija ili ću jednostavno odhebat sav ovaj hype i pričekat koliko mogu. Možda puknem preksutra pa naručim negdje grafu ali sumnjam, izdržat ću. Plus ako svaki mjesec uštedim malo po malo na ovo kaj sam već uštedio imat ću na ljeto dovoljno love za neku uber nabrijanu Super Turbo Ultra RTX 3080 Ti Super Turbo Mega Ultra... 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.