Kupio novu grafičku i već problemi

poruka: 39
|
čitano: 8.805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Kupio sam ATI HD 3650 s 512 mb (AGP) sve radi. Reinstaliro sam softver od stare grfičke i instaliro od ove koju sad imam. I odem igrati cod4 uđe u igricu nema slike i napiše ovo:(Slika) i onda mi promjeni rezoluciju sve razbaca po desktopu i ništa. Sljedeče što sam probo uči ut3 isto ništa. E sad CRYSIS WARHAED izbacio ovo(slika):

A prije nego to mi je izbacio ovaj error(slika dolje) bi je jedan drukčiji ovak ide: `VPU Recover has reset your graphics acceleratot as it was no longer responding to graphice driver commands

Please tell ATI tecnologies about this problem

The generted error report contains only system information such as driver verzion AGp settings,graphics fream buffer size,etc,willbe used to analyze the problem . This report will be treated as anonymous˝

Jel neko zna u čemu je stvar??

I kako to da rješim?

I jedno pitanje ova koju sam sad uzeo grafičku iam onaj poseban konektor za posebno napajanje i jel grafička može raditi bez toga ili ne može.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 20:14 (xrobix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupio novu grafičku i već problemi
xrobix kaže...

Kupio sam ATI HD 3650 s 512 mb sve radi. Reinstaliro sam softver od stare grfičke i instaliro od ove koju sad imam. I odem igrati cod4 uđe u igricu nema slike i napiše ovo:(Slika) i onda mi promjeni rezoluciju sve razbaca po desktopu i ništa. Sljedeče što sam probo uči ut3 isto ništa. E sad CRYSIS WARHAED izbacio ovo:

A prije nego to mi je izbacio ovaj error(slika dolje) bi je jedan drukčiji ovak ide: `VPU Recover has reset your graphics acceleratot as it was no longer responding to graphice driver commands

Please tell ATI tecnologies about this problem

The generted error report contains only system information such as driver verzion AGp settings,graphics fream buffer size,etc,willbe used to analyze the problem . This report will be treated as anonymous˝

Jel neko zna u čemu je stvar??

I kako to da rješim?

I jedno pitanje ova koju sam sad uzeo grafičku iam onaj poseban konektor za posebno napajanje i jel grafička može raditi bez toga ili ne može.

Grafička NE može raditi bez napajanja. Ukoliko to nisi uštekao 99% je problem u tome. Uštekaj pa probaj...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ma ušteko sam ja to ali nisam siguran dal sam dobro ušteko. Dobio sam s grafičkom taj neki kabel koji ima ulaz za taj konektor i ima dva ulazni i izlazni konektor 4 ,6 ili 8 pinkski utor. Ja sam tak izlazni ušteko u 4 pinski   utor izmeču flopi diska i dvd. Sad nisam siguran dal sam dobro.

17 godina
protjeran
Što se tiče konektora pogledaj u upute za uporabu. Što se tiče drivera skini ATI hotfix 8.10 drivere za HD AGP grafulje. Ako opet ne radi = dao si dreku pljusku. Imam i ja surogatnu AGP ATIcu, kažem surogatnu jer te AGP grafičke zapravo ne bi trebale niti postojati i imaju slabu do nikakvu podršku od ATIja. Kome radi super, kome ne...ha..jeba ga mali zeko.. Meni moja radi sa prastarim driverima isporučenim sa karticom i samo sa njima, driver update mogu zaboraviti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Do sada sam čuo masu ekipe kako se žali na ATI HD 3xxx AGP grafulje. Izgleda da nisu uspjeli implementirati AGP na tu generaciju kartica kak spada Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skini si najnoviji directx ovaj probaj

http://www.softwarepatch.com/windows/directxdownload.html
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

Jesi koristio Driver Cleaner za brisanje starih drivera?

Zast bi ti Crysis izbacio gresku da ne podrzava graficku karticu?

I kak ti je covijek gore reko, pogledaj u uputama dal si dobro spojio napajanje na graficku jer VPU se u 99% slucajeva javlja kad graficka nema dost struje

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte HD4870@ 790/1000, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus
16 godina
neaktivan
xrobix kaže...

Ma ušteko sam ja to ali nisam siguran dal sam dobro ušteko. Dobio sam s grafičkom taj neki kabel koji ima ulaz za taj konektor i ima dva ulazni i izlazni konektor 4 ,6 ili 8 pinkski utor. Ja sam tak izlazni ušteko u 4 pinski   utor izmeču flopi diska i dvd. Sad nisam siguran dal sam dobro.

Ako se ne varam s jedne strane trebaš imat ulaz za 2 molexa, a s druge 6-pinski izlaz za grafu. Taj 6-pinski spojiš na grafu, a 2 molexa u adapter...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ma jesam sve sam spojio kako treba. Sad idem instaliravati vistu, možda ima bolje drivere.

16 godina

pa cuj sad, driveri su onakvi kakve si instaliro i njih daje ati a ne windoze... moguce da ti sa grafuljom nesto nije u redu ili da je doslo do greske prilikom instalacije drivera, si probo rollback napravit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Xrobix

Pametnije ti je malo prosurfati internetom i iskorsititi google nego se laćati VIste.

Sapphire sam navodi da za AGP kartice preporučaju XP sustav i to rade iz više razloga.

Prvi je nikakva podrška za staro AGP sučelje

Drugi je Vistina zahtjevnost i pravilo da računala koja posjeduju AGP sučelje niukom slučaju nisu dostatna za igranje.

Daklem trošiš si vrijeme uludo, malo pogledaj sapphire ili neke drugo forume.

Probaj HOT FIX drivere za HD AGP kartice koje mozes naci tu:

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31625

Budi siguran da imaš zadnje i WHQL certificirane drivere za ploču, poglavito AGP port. skini drivere od proizvođača chipseta.

Obavezno koristi XP

Obvezno probaj drivere priložene na CDu.

Ako opet ne radi kontaktiraj Sapphire support

Ako poslje njihove pomoći ne proradi

Vrati karticu u dućan di si kupio i tamo kupi novi komp.

Ako ti odbiju primiti proizvod nazad, reci da im nosiš PC da ti to slože i plati tih sat vremena servisa.

Ako oni to ne mogu složiti reci:

Kartica traži AGP sučelje, ja ga imam. Kartica ne radi - vi to ili popravite ili uzmete proizvoda nazad i onda si povedeš tatu i kulturno priprjetiš inspekcijom. Pročitaj ZOZP (zako o zaštiti potrošača) isprintaj si članke koji se odnose na tebe pa im malo mahni pred nosom.

Eto, to su ti opcije.

17 godina
neaktivan
guzzman kaže...

Vrati karticu u dućan di si kupio i tamo kupi novi komp.

Ako ti odbiju primiti proizvod nazad, reci da im nosiš PC da ti to slože i plati tih sat vremena servisa.

Ako oni to ne mogu složiti reci:

Kartica traži AGP sučelje, ja ga imam. Kartica ne radi - vi to ili popravite ili uzmete proizvoda nazad i onda si povedeš tatu i kulturno priprjetiš inspekcijom. Pročitaj ZOZP (zako o zaštiti potrošača) isprintaj si članke koji se odnose na tebe pa im malo mahni pred nosom.

Eto, to su ti opcije.

Ovo bi ti i ja preporucioCool
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Sve sam rješio popravio i sve radi!!

Hvala svima!

16 godina
neaktivan
pa mogo si napisat što si napravio
možda i drugima zatreba :-)
16 godina
neaktivan

Bok ljudi,imam isto ATI Radeon HD3650 probo sam sve drajvere,hotfixove takoder....

Stavio sam svijeze windowse winXP sa service packom 3

Promjenio sam verziju biosa sa najnovijom,ocistio AGP utor,chip setove updejto,directx mjenjo....probo sve sa foruma a bilo ih je Plač

Dok nekaj delam na kompu sve je ok super,al cim udem u bilo koju igru zbloka se,i izbaci VPU recovery pomoc

Lud sam vec sam mogo sam napravit tiskanu plocicu i sam napravit neku grafulju

xrobix kaže...

Sve sam rješio popravio i sve radi!!

Hvala svima!

Kako si ju popravio u cemu je tajna Viče

Nadam se da ces se pojavit

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
koj proc imas?jel ak imas neki sllbiji proc nece moc gonit graficku
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Imam Intel Pentium 4 3,3 GHz

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ja sam to rješio tako da sam skinuo sve najnovije drivere s Sapphirove stranice i onda mi našo driver i od tad sve radi. A kad sam skido s atijeve stranice onda neče.

Probaj to ako već nisi.

14 godina
neaktivan

Eo prija par dana mi se pocelo desavat nesto cudno sa kompom, ubiti komp je nov sve je novo.Stvar je sljedeca zna mi se desit kad gledam neki video ili sam na desktopu sam zna mi zablokirat sve znaci nista nemogu,nije niakakav bsod probo sam iskopcavat kablove ovo ono al isto... sto bi moglo to bit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj skenirat HDD da nemas kakvih virusa gore !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Kupio novu grafičku i već problemi
Haf932 kaže...

Probaj skenirat HDD da nemas kakvih virusa gore !

neam nikakvih sve skenirano sve ok

15 godina

Onda probaj s drugim driverima za grafu !  Dali su ti grafa ili proc OC-ani ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Onda probaj s drugim driverima za grafu !  Dali su ti grafa ili proc OC-ani ?

Nisu oc-ano nista u kompu, imam trenutno asus cataylst da  nije mozda do tog  mada sumnjam isto izgleda ko amdov software, al se znao rusit par puta na povrsini, sto se tice gpu tweaka tam osam gledao nesto i vidio da je gpu voltage do kraja jel to mora tako bit ili ?...
Uostalom evo slike 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 15:52 (Moslavac.).
15 godina

Probaj skinut bas AMD drivere i instalirat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Probaj skinut bas AMD drivere i instalirat !

Dobro znaci ove da obrisem u control panelu ili sa driver sweeperom u safe modu ?

15 godina

Mozes i s Driver Sweeperom kompletno obrisat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Mozes i s Driver Sweeperom kompletno obrisat !

Eo probacu tako, a gpu voltage si vidio sliku dali mora tako bit do kraja ili ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 15:58 (Moslavac.).
15 godina

Da , to joj je max. postavljen napon na kojem radi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Da , to joj je max. postavljen napon na kojem radi !

Jel potrebno ic u safe mode sa driver sweeperom ? ili mogu jednostavno sa desktopa ?

15 godina

Ja sam samo s desktopa brisao !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice