Koju AGP kupiti?

poruka: 65
|
čitano: 9.130
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Koju AGP kupiti?

Pretjero ga ja malo...

Nego, radi se o bugovima u engineu igre (stara igra i nov komp = veliki broj FPSa) uslijed kojih su navedene stvari moguće. Eto. A možda bi COD 1 imao i više FPS-a?? I više bugova uslijed kojih bi još neke čudnije stvari bile moguće?

17 godina
Koju AGP kupiti?

Pa da, napokon netko ko mi vjeruje ostali su zasutjeli.
Nisam htio nikoga uvrijediti ali sto je istina istina je!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidim da si se bavio sa Radeonom 3650 AGP. Ja sam je kupio, no ne radi normalno niti s jednim driverima, niti onima dobivenim od Powercolora.

Od ATI-ja ne radi  jer pretpostavljam da nisu izdali verziju za aGP. Možda griješim, ali izbacuje poruku da driveri ne odgovaraju.

Budući da nemam nikakva iskustva s novijim karticama možda sam krivo spojio dodatno napajanje, možda nešto treba uključiti u BIOS-u.

Nisam imao vremena pa nisam istraživao. Napajanje mi je 400W što bi trebalo biti dovoljno.

Ukratko, molim pomoć

17 godina
protjeran
Koju AGP kupiti?

neznam točno kaj te zeza

al napajanje ti mora bit ok (pogledaj moju konfiguraciju u potpisu i napajanje)

pogledaj si u biosu agp slot na kojoj je brzini i jel je uključeno sve kaj treba bit

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma problem je u driverima :) Ja ima od Sapphire HD3850 i kad izadju novi driveri na stranicama od ATIa, pricekam par dana kad izadje hotfix na stranicama od Sapphire. Mislim da se onda zna naci i hotfix na stranicama od AMDa tj. ATIa.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice