Hoće li Haswell srušiti cijene grafičkih kartica?

poruka: 6
|
čitano: 1.520
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Što mislite kad izađe haswell čiji gpu uspoređuju sa gtx 650, hoće li to dovesti do pada cijena diskretnih kartica? Hoće li nvidia ukinuti slabije kartice i prodavati tek gtx550 kao najslabije, a time i najjeftinije....odnosno hoće li bar malo pasti cijene srednje klase? Hoće li bar zbog toga pojačati sljedeću seriju svojih kartica da bi bile bolje od integrirane grafike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hoće li Haswell srušiti cijene grafičkih karti
picajzla0707 kaže...

Što mislite kad izađe haswell čiji gpu uspoređuju sa gtx 650, hoće li to dovesti do pada cijena diskretnih kartica? Hoće li nvidia ukinuti slabije kartice i prodavati tek gtx550 kao najslabije, a time i najjeftinije....odnosno hoće li bar malo pasti cijene srednje klase? Hoće li bar zbog toga pojačati sljedeću seriju svojih kartica da bi bile bolje od integrirane grafike?

Malo pretjeruju , ako bude rangu sa gt 630 , gt 640 maksimalno mogu biti sretni.

kobasica grozna
17 godina

Nece!

1 2 hvala 0
17 godina

tek skylake skymont ce bit negdje jak kao 650 ili 660 to je znaci 2k15/16.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 17:42 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: Hoće li Haswell srušiti cijene grafičkih karti
4mal kaže...

tek skylake skymont ce bit negdje jak kao 650 ili 660 to je znaci 2k15/16.

Je kak da ne malo sutra fučkaj ga,Izlanuo se a najači AMD APU če imat grafiku jaču od HD 7850 lako je nekaj očekivat no u praksi ništa od toga a pogotovo sa Intel grafama.Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina

...pa ako budu u rangu 630 ili 640, a ove koštaju oko 500 kunića, tko će ih kupovati kad već ima iste ili malko slabije mogućnosti u procu...dakle, te će morati izbaciti iz proizvodnje ili ih značajno pojačati kako bi opravdali ulaganje u diskretnu grafičku...a to opet znači da bi i ostale kartice, bar one medium segmenta mogle bar malo pojeftiniti ili dobiti bolje perfomanse...čini mi se win-win kako god okreneš

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice