HD 7850 Club

poruka: 2.299
|
čitano: 424.671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
HD 7850 Club
Dafaq?^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: HD 7850 Club
Bartaul kaže...
Dafaq?^^

Sve možeš stavit na maximum, jedino MSAA moraš ugasit.

Blago budalama.
12 godina
HD 7850 Club
Ma nevazno,pitam koliko dugo bi mogao najnovije naslove igrat i sta je uopce MSAA?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Teško je tako šta predvidjet jer je dosta subjektivna stvar - neki mogu igrati na low, neki samo na high, nekima je medium savršen i ispod i iznad njega ne idu.

Na low može trajat dok ne crkne ja vjerujem, jer uvijek možeš spustit rezoluciju ako ti ne smeta i radit će bolje. Trajat će to još dosta, bez brige.

MSAA je filter koji je jako zahtjevan i koji zaglađuje rubove da ne izgledaju nazubljeno u 3d aplikacijama. Proguglaj MSAA i sve će ti bit jasno.

Blago budalama.
12 godina
HD 7850 Club
Kad prestane vrtit novije naslove mogu malo clocknut grafu i proc i moglo bi jos godinicu gurat sa nekim dobrim hpadnjakom??
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bartaul kaže...
Ma nevazno,pitam koliko dugo bi mogao najnovije naslove igrat i sta je uopce MSAA?

naigrat ces se s 7850 karticom bez ovih efekata jos dugo,dugo{#}

MSAA (kratica od MultiSampling AntiAliasing ti je osnovni/defaultni level od Anti-Aliasinga(tehnologija zagladivanja rubova poligona tj sve ljepse i glade izgleda s tim) koju imas u control panelu(nvidija) i u CCCentru(amd) da namjestis a msaa ti je po default vec namjesteno, a imas jos dva levela vise a to su adaptive i supersampling svaka je jos bolja od predhodne no i impakt na perfomanse je na potenciju{#}...lp

||| Intel Core™ i7 inside |||
14 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Pozdrav! Vlasnici hd7850 imam pitanje za sve vas i molim Pomoč!!  HVALA!! UNAPRJED, NA SUGESTIJAMA {#}

Imam zasada, dva pitanja :imam HP COMPAQ 6200 PRO MTC u malom micro tover kučištu .-vidi sliku ispod

Ovako izgledaa unutra : http://www.njuskalo.hr/image-bigger/pc-racunala/hp-compaq-6200-pro-microtower-pc-g530-lga1155-2gb-250gb-slika-18000347.jpg

Sistem hlađenja,smije biti max 175mm a PCB može biti puno duži preko 30cm jel ide u suprot procesorskoj kuli pa on kao sam ne smeta{#}

Koji bi mi coller preporučili za nju ,bilo da je kupljeni bilo sa polovnih kartica neka improvizacija !??

Napajanje je brendirano HP- 320W gold edicija ,koje bi trebalo gurat tu grafu nadam se{#} 

Ostatak konfe :    Nebi clockao ništa naravno:)

i5 2500 sandy bridge

HP- matična sa Q65 Čipsetom

HP- 4x2gb ddr pc1333

HD- Wd blu 500gb

Dakle stvar je u improvizaciji sa hladnjakom i napajanju S.O.S

Sapphire HD 7850 obična ,nju bi uzo{#}  . 

Tu je primjer skračene verzije grafičke i obične, slika 1

i slična vrsta kulera kojeg bi improviziro slika 2.

http://www.youtube.com/watch?v=lh6Nf0lBtGw&list=FLjexh4Bc4RXMby_W3cBfW5Q
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 17:46 (Danec).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Kupi bilo koju dual fan 7850 i ne frebaju ti nikakve improvizacije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 6:13 (Schweini7).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Misliš dugačke dual fan kartice,ako su još dual slot nebi mi pasale ,jer je preusko ako si gledo sliku.

Našo sam gtx 650ti 800kn i orginal mi je mjerama, ali mislim da je preslaba igro bi samo bad company 2 batllefield 3 i crysis 2 online ,burazova 7850 je zver i nebi nikaj manje od nje ,ipak moram kombinirat !!

Evo slike specifikacija sa napajanja SLIKA 1

OUTPUT =-12v/0.6a +12/ 1.3a

cpu+12v=16a i main+12v/16a 

MAX Combinetpower on +12v=16a i +12v/16a output 320w

http://www.youtube.com/watch?v=lh6Nf0lBtGw&list=FLjexh4Bc4RXMby_W3cBfW5Q
15 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Koju grafu da kupim hd 7850 i koja je najbolja ? ili gtx 660 neznam koja je jaca vec tjedan dana gledam po youtubu i forumima nitko nezna rec sta je bolje

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 15:05 (Squnte).

0 0 hvala 0
12 godina

razlika je koliko sam istrazivao neznatna!

uzmi gigabyte 7850 2gb oc ili xfx 7850 2gb oc, prva ima malo bolje hladenje druga bolju korisnicku podrsku pa ti vidi sta ti je vaznije!

15 godina
Squnte kaže...

Koju grafu da kupim hd 7850 i koja je najbolja ? ili gtx 660 neznam koja je jaca vec tjedan dana gledam po youtubu i forumima nitko nezna rec sta je bolje

To su podjednake grafe , samo ako mislis OC-at onda rađe uzmi HD7850 ! A ovako uzmi kojeg proizvođaca vise volis, nemres fulat !

Music As A Weapon !!
12 godina
HD 7850 Club

Evo clocknuo sam svoju na 1150/1350.grafa je odlicna,temperature su mi oko 55-60,jeli to ok? I mogu li kako sve testirat da vidim jeli sve stima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

OK je ! Pokreni npr. Furmark , neki Heaven benchmark i naravno neku igru da vidis jel stabilna pod opterecenjem !

Music As A Weapon !!
12 godina
Haf932 kaže...

OK je ! Pokreni npr. Furmark , neki Heaven benchmark i naravno neku igru da vidis jel stabilna pod opterecenjem !

Cemu sluzi taj Heaven benchmark?

15 godina

Za provjeru stabilnosti grafe i skupljanja FPS-ova da mozes uspoređivat s drugim grafama !

Music As A Weapon !!
12 godina
HD 7850 Club

Temperature nekad do 70 dodju u furmarktu,a u onom Heavenu bude 40-50 FPS,probao sam namijestit onaj multi-analysing i bude samo crna slika....Treba li jos koja informacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Da se pohvalim, danas sam kupio konfu sa MSI 7850 2GD/OC (iako je u shopu pisalo Power Edition, ali su me prevarili jer su stavili krivu sliku, al ajd) i za sad radi neka 2 sata, imam termostat u kucistu izmedju grafe i proca, on kaze 34C, uskoro cu pogledati i temperature grafe za vrijeme loada i u idle-u pa javim... :) Inace, ima li tko MSI 7850 Afterburner tj. taj 2GD/OC pa da javi par iskusava oko OC-anja i temperatura? :)

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Ja sam mislio uzet xfx 7850 isto 2gb ... ali imaju samo sa jednim ventom .. svida mi se xfx al neznam dal je bolje sa jednim ili 2 venta

i koj je bolje oc prepostavljam sa 2 nekako je logicni :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pa naravno s dva venta, manje zagrijavanje,manja buka,veci oc potencijal!lp
||| Intel Core™ i7 inside |||
14 godina

Bolja je s dva venta, imam istu, prezadovoljan sam. Clocka se dobrano, hladna je i tiha.

Blago budalama.
15 godina
neaktivan

Molim te jel mi mozes rec od kuda si je uzo web shop ili ?

15 godina

trenutno nema XFX modela s dva venta , a ovaj model s jednim ventom nemoj uzimat !  Imas i lijepu Sapphire Dual-X !

Music As A Weapon !!
14 godina

u ADM-u sam uzeo. Ako nema XFX Double Dissipation verzije, uzmi Sapphireovu, 50kn je samo skuplja (bila, sad su možda podjednake).

Blago budalama.
14 godina
HD 7850 Club

Pa kak nema s 2 venta, LINK. Piše Core edition ali po serijskom broju je s 2 a i slika tako sugerira.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
vrinho kaže...

Pa kak nema s 2 venta, LINK. Piše Core edition ali po serijskom broju je s 2 a i slika tako sugerira.

Bogme si u pravu {#}

Music As A Weapon !!
12 godina
Bartaul kaže...

Temperature nekad do 70 dodju u furmarktu,a u onom Heavenu bude 40-50 FPS,probao sam namijestit onaj multi-analysing i bude samo crna slika....Treba li jos koja informacija

Jeli u redu ovo? Ili da malo smanjim clock? Cujem da dizanje voltaze smanjuje vijek komponente,jeli to istina?

12 godina
neaktivan
Bartaul kaže...
Bartaul kaže...

Jeli u redu ovo? Ili da malo smanjim clock? Cujem da dizanje voltaze smanjuje vijek komponente,jeli to istina?

70 je super temperatura za clockanu, nebrini.

A kada ugasis AA i bude crna slika preporucam da reinstaliras drivere jer nesto sa njima ocito nestima, nesmije ti biti crna slika.

Što hladnije to bolje...
12 godina
HD 7850 Club
Izvinite,ja nisam dobro rekao.Kad ukljucim MSAA u Heavenu,tad mi se pojavi crna slika,znaci u tom programu.Preporucas li da ukljucim MSAA sad pa da ga iskljucim za par godina :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bartaul kaže...
Izvinite,ja nisam dobro rekao.Kad ukljucim MSAA u Heavenu,tad mi se pojavi crna slika,znaci u tom programu.Preporucas li da ukljucim MSAA sad pa da ga iskljucim za par godina :)

Ma netreba ti to, drzi ga iskljucenog.

Meni je isti vrag sa njim ili bez, ali ja igram na medium i to mi super odgovara.

Što hladnije to bolje...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice