HD 7850 Club

poruka: 2.299
|
čitano: 424.568
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: HD 7850 Club
Haf932 kaže...

I duzeg jamstva , priznaj  NamigivaSmijeh

Ajd dobro {#} svida mi se sto je kompletna, super izgleda, ima dobro hladenje, i ima 3god. jamstva.

Samo me brine dali se dovoljno dobro clocka kao i sapphire.

Što hladnije to bolje...
12 godina
neaktivan

pa koliko je to cudoviste dugacko? :D
to mi ni ne stane u kuciste, stvarno cu morat uzet full tower :P 

12 godina
neaktivan
Uzemljivac kaže...

pa koliko je to cudoviste dugacko? :D
to mi ni ne stane u kuciste, stvarno cu morat uzet full tower :P 

Ma ako treba rezem sve pa nek viri van, samo da je na maticnoj {#}

Ova 3 venta turbulencije stvaraju, rade nestabilnosti u Sili {#}

Duzina 285mm.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4121#sp

Što hladnije to bolje...
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 20:54 (Praedator).
12 godina
neaktivan
Praedator kaže...
Uzemljivac kaže...
Praedator kaže...
Uzemljivac kaže...

sta ti mislis, jel se isplati mijenjat system fanove s nekim jacim? ac, scythe ili nesto slicno

Ja sam imao prije Spire, i onda sam presao na Corsair i sharkoon zbog boljeg protoka i manje buke, opcenito su mi temp bile nize za 2-3 stupnja.

Najvise mi je profitirala temperatura maticne.

Ovisi sta zelis i koliko ti je bitna tisina, izgled i performanse.

Ja sam svoje slagao uzimajuci u obzir sve troje.

da, naravno da moras gledati sve. iduce kuciste koje cu uzimat ce sigurno biti full tower samo zbog boljeg hladenja i protoka zraka.
a i sapphire sam uzeo bas zbog dobrog hladjenja. dobro hladi i necujna je do nekih 70-80%. 

Moja iduca je gigabyte 7950 i  fractal define XL R2.

Isto sam birao sapphire zbog hladenja, ali svida mi se gigabyte sa 3 venta. {#}

pohvaljuem izbor kucista, jedina stvar koju sam primijetio da mi se ne svidja je širina, visina coolera je do 170mm ali bez bocnog ventilatora. sve ostalo je svemirsko, nisam jos nigdje vidio kod nas u ponudi fractalova kucista

15 godina
Uzemljivac kaže...

nisam jos nigdje vidio kod nas u ponudi fractalova kucista

Imas ih kod nas ! Sory za {#}

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
Uzemljivac kaže...

nisam jos nigdje vidio kod nas u ponudi fractalova kucista

Imas ih kod nas ! Sory za {#}

hvala ti, i ja sam poceo s off topicom, isprika svima :D

12 godina
neaktivan
bik kaže...

Kakvo vam je stanje s 7850 po ovim temperaturama? 

Moja ide do 75C ali puca driver nakon pol sata BF3MP na 1100/1280, morao smanjiti na 990/1250 neovisno o temperaturi

moja je na 1170/1470 load 99% battelfied 3 do 74 'C nikad niti jedan chrash igranje ponekad i po 6 sati u komadu bf3, ostale igre ista stvar - ostalo - komp ukljucen cijeli dan

fila2208 kaže...

Koji je onda najbolji model 7850 za uzeti?

safirova 2gb?

bilo bi dobro kad bi uspio nabavit MSI TF3 - ali i ova sto je haf preporucio je odlicna - samo pitanje je overklokanja kakav ćeš primjerak dobit, kako god svakako kupi 2GB verziju

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 23:19 (Glavas).
15 godina
Glavas kaže...
bik kaže...

Kakvo vam je stanje s 7850 po ovim temperaturama? 

Moja ide do 75C ali puca driver nakon pol sata BF3MP na 1100/1280, morao smanjiti na 990/1250 neovisno o temperaturi

moja je na 1170/1470 load 99% battelfied 3 do 74 'C nikad niti jedan chrash igranje ponekad i po 6 sati u komadu bf3, ostale igre ista stvar - ostalo - komp ukljucen cijeli dan

fila2208 kaže...

Koji je onda najbolji model 7850 za uzeti?

safirova 2gb?

bilo bi dobro kad bi uspio nabavit MSI TF3 - ali i ova sto je haf preporucio je odlicna - samo pitanje je overklokanja kakav ćeš primjerak dobit, kako god svakako kupi 2GB verziju

Dakle load je 99% i na low? Zar nije bilo da na low u bf kartica se spusti na 70% ili sam nešto krivo vidio.

Što se tiče kartice vdijet ću još, ali što se tiče primjerka nikad mi to nije bilo full jasno kako se koja kloka kakav primjerak dobiješ.

Ono kao lutrija, kupiš stroj, idešp ga clockat i qurac, dok netko drugi kupi istu, isti dan nakon tebe i kloka se ko luda?

lol :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Isto kao i sam procesor, lutrija {#}

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Glavas kaže...
bik kaže...
fila2208 kaže...

Dakle load je 99% i na low? Zar nije bilo da na low u bf kartica se spusti na 70% ili sam nešto krivo vidio.

Što se tiče kartice vdijet ću još, ali što se tiče primjerka nikad mi to nije bilo full jasno kako se koja kloka kakav primjerak dobiješ.

Ono kao lutrija, kupiš stroj, idešp ga clockat i qurac, dok netko drugi kupi istu, isti dan nakon tebe i kloka se ko luda?

lol :)

Da, to je i mene iznenadilo, na metrou je i na low postavu load grafe preko 90 a dolazi i do 99% poslao sam ti u pp vezano za testiranje, na caspianu padne i na 50% ali cini se da je metro iznimka, vise puta sam testirao, ali u buduce ce u vecini igara ove grafe srednje jakosti biti u gotovo ful loadu zbog porasta graficke zahtjevnosti igara, a sto se tice primjeraka grafa stvarno ti je odredjena vrsta lutrije, moja je 3d mark odvrtila na 1225 1520 ali u igrama mi je 100% stabilna na 1170 1470 sa time da bi mogla mozda jos gore ali da time nebi nista dobio pa ju drzim u sigurnoj zoni, neki nemogu ni 1100 gpu klok a neki mogu i do 1200 koliko sam vidio, a memory klokovi su prica za sebe, tu izgleda grafe sa 2 gb dosta profitiraju - obicno imaju bolje hlađenje pa je mozda zbog toga ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 10:10 (Glavas).
13 godina
HD 7850 Club

Izgleda da ja imam najlošiji primjerak,sapphire 2 venta,i kad stavim na 1050/1300 power limit +20 za minutu se mi sruši igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Izgleda da ja imam najlošiji primjerak,sapphire 2 venta,i kad stavim na 1050/1300 power limit +20 za minutu se mi sruši igra.

Na koliko ti je napon?

13 godina
HD 7850 Club

probao sam i u trixxu stavit napon na najjače  stavim clockove na 1150/1350 i sruši se svejedno,u bf3 se vec na 1000/1300 ruši igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

probao sam i u trixxu stavit napon na najjače  stavim clockove na 1150/1350 i sruši se svejedno,u bf3 se vec na 1000/1300 ruši igra.

Ok, koliko ti je iznosilo to najjace, jel 1.225V ?

16 godina
Doca15 kaže...

To nije do clockova ni do napona onda

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Pitam ga ovo za napon jer je spominjao board power limit a to ponekad ljudi zamjene za napon jer je opcija za napon skrivena u sapphire trixxu i treba malo skrolati u tom programu da se ona pokaze

Jer cudno je da nemoze ni do 1100 a meni je na 1170 1470 1.225v inace sa time se u bf3 dobiva i do 20fps u prosijeku (low - ultra postav mjerio sam na operation metro i na caspian border)

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 19:36 (Glavas).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Mitch kaže...
Doca15 kaže...

To nije do clockova ni do napona onda

ima "los" primjerak kartice i nista vise! vidio sam primjerak 7850 koja se rusila prek 1030mhz (gpu clock)!LP

i ako se stavi power board limit na max napon se nema uopce potrebe dirati samo na extremnom overkloku tj oni koji testiraju dok im se kartice ne pregrijavaju ili bacaju artefakte! Like me{#} ili u slucaju da imas los primjerak ali onda najbolje ne dirati napon ak neznas!

zakunio bi se majkom da je ovaj glavas Promatrač{#} ehhehe

||| Intel Core™ i7 inside |||
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 23:53 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Ja svoju drzim ovako i dalje nisam probavao.

Nikada se nerusi niti se pregrijava i ja zadovoljan. (trenutno) {#}

Što hladnije to bolje...
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 23:58 (Praedator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Mitch kaže...
Doca15 kaže...

Stjepanj kaže...

zakunio bi se majkom da je ovaj glavas Promatrač{#} ehhehe

Pa jesam - mislio sam da je svima jasno - naporan i to sve{#} - jer napisao sam vec da sam zatrazio brisanje tog profila.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 9:47 (Glavas).
13 godina
HD 7850 Club

Da izgleda  da imam loš primjerak ali ne kužim kad stavim na 1000/1300 na metro LL se ne ruši a u bf3 se sruši,onako zasteka bude siva slika i kao drivers stop workingm,ali dalje od 1000/1300 nejde,a to je mozda jer sam ju kupio tek kad je izasla pa sam dobio loš primjerak.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Doca15 kaže...

Da izgleda  da imam loš primjerak ali ne kužim kad stavim na 1000/1300 na metro LL se ne ruši a u bf3 se sruši,onako zasteka bude siva slika i kao drivers stop workingm,ali dalje od 1000/1300 nejde,a to je mozda jer sam ju kupio tek kad je izasla pa sam dobio loš primjerak.{#}

bf3 je inače jako osjetljiv na clockove...frend je morao downclockati tvorničke postavke da bi igrao.

Yebga moraš naći neku zlatnu sredinu a to zahtjeva puno vremena i živaca.

Sretno,.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

neide ti ni na 1000 ¿ izgleda stvarno imas los primjerak kartice, steta jer se klokanjem od ove kartice poprilicno moze dobit frameova

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 12:06 (Glavas).
13 godina
HD 7850 Club

Jedino da ju probam skurit pa da dobijem drugu.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Da to bi ti bilo najpametnije:-P!danas ti se i to provjerava u nekim servisima!tak da ...
15 godina
Stjepanj kaže...
Da to bi ti bilo najpametnije:-P!danas ti se i to provjerava u nekim servisima!tak da ...

Kako to provjeravaju?

hvala

14 godina
neaktivan
HD 7850 Club

ivica samo je ti skuri i btk

ali prije toga skini ako nemaš saphitre trixx i napravi kao što ti je glavaš pokazao ,znači napon na 1225 i trebala bi radit ,ili fakat imaš loš primjerak

a to kaj ovaj stjepanj piše nema veze s vezom ,kako provjeravaju??

isto kao što bi ja ,ti ili sasvim deseta osoba provjerila , uključi grafu ako daje sliku radi ,ako ne daje sliku-ne radi ,nema tu previše mudrosti.

meni je sad žao što nisam skurio svoju 6870 i badava bi dobio čak i 7870 jer je mojoj bila cijena 1700 kn ,a i više se ne prodaje.

ovak sam si ubo za 1600kn 7850 ,cloknuo je kao što mi je glavaš pokazao i eto je nakon 4-5 mjeseci radi ko urica

{#}

Moj PC  
0 2 hvala 1
13 godina
HD 7850 Club

probao sam i ne ide.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

@zenge a ti si strucnjak od kad si uzeo 2 karticu u 15god! daj se sakrij u misju rupu! Nepricam ja gluposti nego ti nemas pojma o doticnim stvarima! Daj molim te pokrijepi necim svoj idiotski komentar? mislim sry bug za ovaj izraz ali ovo je pretjerivanje od kolege!

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 17:40 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan
HD 7850 Club

Tocno, nekim servisima se provjerava dali je mjenjan ili modificiran bios, ako ne i u svima sada vec (zbog poznatih slucajeva gtx 580 sa biosima od neznam cega i onda zamjena za gtx 680 , cak u nekim servisima je to nacin da se doticne kartice vrate u zivot koje su donesene na popravak) ja bi radije monku preporucio da u svoju grafu stavio bios od moje ili od power edition tf4 modela jer kod njih su bolje regulacije napona - sto mi se cini ujedno da je i kod njega problem ako je probao na 1.225 i neide, dakle flashaj bios od tf4 ako sjebes grafu nosi na servis iako mislim da bi moglo upalit pa ces klokati kao i ja svoju...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
HD 7850 Club

Imam Hd 7850 1 gb i Lg 22ea53vq monitor i sada kada sam ga povezao preko HDMI kabla maksimalna rezolucije mi je 1680x1050 jel zna netko kako da napravim da mi bude 1920x1080 ??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice