HD 5870 vs MSI N 470 GTX

poruka: 228
|
čitano: 25.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: HD 5870 vs MSI N 470 GTX
mrog 33 kaže...

I kaj sad na kraju, buš uzel gtx 470 ili?

Pa vidis da mu pod Moj PC pise MSI GTX470

16 godina
neaktivan
HD 5870 vs MSI N 470 GTX
I sada bi mi trebali reći OMG, pa taj ATI ništa nevalja. To što ima video kako lik u maloj posudici na Fermiju peče jaje na oko, to nema veze... Ako ti ne radi grafa imaš garanciju. Normalno da ne rade sve savršeno. Elektronika se kvari i to je normalna stvar.
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir1983 kaže...

Evo da se samo javim kako je sve završilo

Uzeo sam na kraju 5870 Vapor-x Oc verziju od saphira samo zato jer mi se nije dalo čekati 470...i nakon brdo zezanja sa driverima,nekako proradi sve i radi tako tjedan dana.Ja sretan i onda bum ode slika kvragu

Driveri crknu sami od sebe,dignem ih ja opet 10.3 verziju,neradi,pa 10.4 verziju pa neradi...nakraj mi prekipi i odem do servisa kod frenda,on mi prvo kaze da su imal vec takav slučaj i da je bilo do win 7 64,pa proba 32,opet neradi.

Dijagnoza vrati karticu u microline.

Nikad više ATI...Nikad

Noob

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
protjeran
Hahahahaha, a kakve to veze ima sta se jaje moze pec na njoj?????
15 godina
neaktivan
HD 5870 vs MSI N 470 GTX

Normalno idem na 470 ili 480 zavisi sto bude dostupno.

Ali sam siguran da ce dugo dugo vremena proci dok neprobam nesto od atija.

Sad ce netko mozda reci da sam primitivan,ogranicen ali ako nesto dodje dosta skupo (3100kn) i ode kvragu tako brzo dali se isplati opet probati s tom firmom?

Po meni ne,pogotovo ako ima kvalitetne konkurencije.

We all know that Intel doesn't destroy faulty chips; they sell them to AMD and they become the new Phenom II X4.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
Hahahahaha, a kakve to veze ima sta se jaje moze pec na njoj?????

Pa treba nabavit i jaje za potpuni doživljaj, a to opet predstavlja dodatni trošak. Trebali su uz GTX 480 davati kupon za kutiju jaja u Konzumu.

Zamisli slogan...

"NVIDIA GTX 480, kartica za sve ljude gladne dobre grafike i ljubitelje jaja na oko, spravljenih na nov i dosad neviđen način!" Smijeh

15 godina
neaktivan
Damir1983 kaže...

Normalno idem na 470 ili 480 zavisi sto bude dostupno.

Ali sam siguran da ce dugo dugo vremena proci dok neprobam nesto od atija.

Sad ce netko mozda reci da sam primitivan,ogranicen ali ako nesto dodje dosta skupo (3100kn) i ode kvragu tako brzo dali se isplati opet probati s tom firmom?

Po meni ne,pogotovo ako ima kvalitetne konkurencije.

A što bi rekao da ti se ovo desilo sa NV-om? Misliš da se nikome nije desila ta ista stvar sa nekom od 470-tki ili 480-tki...?

Kao što je The Man ranije rekao, to je elektronika i prema svemu sudeći dobio si neispravnu karticu no to ne čini NV ništa konkurentnijom, zapravo po trenutnim cijenama nije konkurentna, slobodno pogledaj (ako nisi) Micromanov review pa zaključi sam, tim više ako igraš na full HD.

Ja bi osobno samo zamijenio karticu (za istu Smijeh) i gotova priča, zato služi garancija. Naravno, to sam samo ja.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 0:29 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Kao što je netko ranije rekao, to je elektronika i prema svemu sudeći dobio si neispravnu karticu no to ne čini NV ništa konkurentnijom...

Taj netko bio sam ja, pa nek prava se istina zna! Osmijeh

15 godina
neaktivan
HD 5870 vs MSI N 470 GTX

Nazalost opet nisam mogao dobit 470 ili 480 ali zato sad imam 2x 5870 Vapor-x Oc 1gb...u svakom zlu nesto dobro.

ja dodjem sretan doma...a zena vice da sam lud hehehe(jos je trudna 5mj)...jedva sam joj objasnio da nisam kupio.

Sad moram samo jos nekako monitor unijeti u stan  to je to...

Zanimljivost jedna...decki na servisu bas i nisu odusevljeni atijem općenito...odnos kvarova je kazu 1/4 u korist nvidije

We all know that Intel doesn't destroy faulty chips; they sell them to AMD and they become the new Phenom II X4.
Moj PC  
0 2 hvala 1
17 godina
neaktivan
Damir1983 kaže...

Zanimljivost jedna...decki na servisu bas i nisu odusevljeni atijem općenito...odnos kvarova je kazu 1/4 u korist nvidije

Uh.. to nisam znao. Dakle novije Radeonke se prilično kvare?

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran

Huh moja još daje znakove života nakon 9 mjes aktivnog benchmarkanja, gaminga i overclockinga? Ako vam je to utjeha.Smijeh

sticky boredom with a book:S
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 20:49 (stoncin3).
15 godina
neaktivan

Tako kazu momci sa servisa...e sad zasto je to tako...

16 godina
Dado_ZG78 kaže...
Damir1983 kaže...

Neodlučan Nove radeonke su tu od 10. mjeseca, nove GTXice su tu niti 2 tjedna, novih radeonki su prodali stotine ili tisuće, novih GTXica možda 20ak u RH... guess what, tragično je ako ima i taj omjer GTXica već sada

15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Damir1983 kaže...

Neodlučan Nove radeonke su tu od 10. mjeseca, nove GTXice su tu niti 2 tjedna, novih radeonki su prodali stotine ili tisuće, novih GTXica možda 20ak u RH... guess what, tragično je ako ima i taj omjer GTXica već sada

nazalost kvarovi se odnose općenito na ati i nvidiju.Pričali smo podosta i o gtx2xx seriji i o ati 4xxx i 5xxx seriji...

Kvragu nebranim ati a imam dvije u kanti. ;)

15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Damir1983 kaže...

ili možda radeonki ima 4x više od nvidijinih (stanje na forumu je još više u korist atija a i svi koje ja znam imaju atija)

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Damir1983 kaže...

ili možda radeonki ima 4x više od nvidijinih (stanje na forumu je još više u korist atija a i svi koje ja znam imaju atija)

A takva je situacija. MEni je nVidia puno bolja općenito, al situacija je takva da sam sad zapeo s atijem, koji i nije tako loš. ALi nVidia je Nvidia, kak se kaže moja prva ljubav

!!alkoholom protiv droge!!
16 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

A takva je situacija. MEni je nVidia puno bolja općenito, al situacija je takva da sam sad zapeo s atijem, koji i nije tako loš. ALi nVidia je Nvidia, kak se kaže moja prva ljubav

Moja prva ljubav zvala se Anita.NamigivaA prva diskretna grafa mi je bila gForce 7600GSO.Inače preferiram ATI jer su nekako više User Frendly.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 0:13 (microman).
15 godina
neaktivan
HD 5870 vs MSI N 470 GTX

ja preferiram bolje grafe po omjeru uloženo/dobiveno

trenutno su to atijeve 

nadam se da ću u budućnosti imati nvidia grafu jer do sada nijednu njihovu grafu nisam imao

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice