Gtx460

poruka: 182
|
čitano: 22.642
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Gtx460

Ali hocu rec da je to nebitno ako su perfomanse odlične.

HD 5830 onda nebi smjela imati HD prefiks jer je još sporija od GTX 460.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Pa imena su nebitna,ali zadatak im je da prepoznas bradn i njegove mogucnosti!

Takav je slucaj s AOC u nas vidis ljudi ce prije uzet LG-a nego AOC

jer je ipak LG poznatija marka malte ne i gora!

Pa nebi onda samo HD5970 trebala imati prefiks HD jer je najjaca!

15 godina
odjavljen
pandza94 kaže...

Treba razlikovati brand od dodavanja sufiksa/prefiska na modele grafičkih kartica.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
Weky kaže...

Ma ne. To je ATI... A tek serija 6xxx će trebati nosit naziv SUCM 6770 (Super uber cool moćna)

Briga me za naziv. Za 3000 kuna ću imat SLI od GTX460 koji je moćniji od skuplje 5870 i zaboli me kako se ko zove i kada što izlazi jer sam sljedeće tri godine ja miran (za svoje potrebe)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 11:17 (doktor1).
17 godina
Weky kaže...

LOOL

kakve veze ima ime/prefiks/sufiks  kartice?

Recimo da je taj GTX nekada imao svoju vrijednost eto zašto, a danas nema šta god ti pričao ovo moje stoji.

doktor1 kaže...

Htjeo je reći: "ATI is the best". Neodlučan

Gdje ja spominjem ATI?

pandza94 kaže...

Pa zar to nema veze s jacinom kratice?

GT=slabe

GTS=jace

GTX=jos jace

Neznam ali sam tako nesto citao na nVidionoj stranici!

Oprosti ako grjesim

Ultra još nabildanija GTX-ica, GTX (8800gtx,GTX280,7800GTX,6800GTX) flagship, GTS prvi derivat čipa u punom izdanju, GT neki srednji segment (6600GT,7600GT,8600GT)

My opinion OFC.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
pandza94 kaže...

Treba razlikovati brand od dodavanja sufiksa/prefiska na modele grafičkih kartica.

Ok whatever!

Ali isti slucaj to su imena znas ;)

GTS i GT oznake uglavnom oznacuju slabije karte za mid/low segment trzista dok

GTX oznacava mainstream/high end trzisni segment!?

15 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Recimo da je taj GTX nekada imao svoju vrijednost eto zašto, a danas nema šta god ti pričao ovo moje stoji.

LOL koji si ti fanbopy.

Eto ta GTX 460 za 1300Kn nudi i do 10-ak % bolje perfomanse od tvoje ljubljene ATi serije HD 5830. I za 10% nize perfomanse trebam platiti 300kn više.

17 godina
Weky kaže...

HD prefiks imaju sve kartice od ATI-a od HD2 serije, tak da ne izmišljaj toplu vodu.

Nebitno, ali ipak stoji u imenu. Marka se prodaje, šta će neki klinjo reći kada vidi u imenu GTX? "Uf to je dobro"

Weky kaže...

LOL koji si ti fanbopy.

Eto ta GTX 460 za 1300Kn nudi i do 10-ak % bolje perfomanse od tvoje ljubljene ATi serije HD 5830. I za 10% nize perfomanse trebam platiti 300kn više.

Koji k spominješ GTX460 i HD5830 kada o tome nepričamo?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 11:27 (Hyperion).
17 godina
Hyperion kaže...
doktor1 kaže...

Htjeo je reći: "ATI is the best". Neodlučan

Gdje ja spominjem ATI?

Po konstantnom pljuvanju ove serije koja je trenutno isplativija od 5770/5830/5850, (jer uzet 5850 za 5FPS-a više i platit 600kn više..DAMN, stvarno sranje je ta GTX460) i veličanju 6xxx serije koja još nije niti izašla a ti joj tamo daješ Ferrari sufikse i slično...

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Weky kaže...

HD prefiks imaju sve kartice od ATI-a od HD2 serije, tak da ne izmišljaj toplu vodu.

Nebitno, ali ipak stoji u imenu. Marka se prodaje, šta će neki klinjo reći kada vidi u imenu GTX? "Uf to je dobro"

O tome mu i ja govorim al ajde :)

Pa ATI sebi može priustiti da prodaje hd5850 po cjeni od 1500kn!

Pa i opet ce imati profita iako ga nVidia nemoze nikako imat jer GTX460 kosta

kao 5870 a komkurira 5830!A prodaju ju za oko 1/2 cjene 5870!

Sad ko je tu lud a ko pametan

15 godina
odjavljen
pandza94 kaže...

LOL

To je jako bitno za nas kupce...

Inače, nvidia (Kao ni ATi) ne proizvodi grafičke kartice.

Brandovi proizvode kartice.

14 godina
protjeran
Gtx460

Kolko dugo bi mogao igrat igrice sa GTX 460 na 24 inčnom monitoru a kolko dugo na 27 ?

0 0 hvala 0
17 godina
CROifer kaže...

Kolko dugo bi mogao igrat igrice sa GTX 460 na 24 inčnom monitoru a kolko dugo na 27 ?

Dok neode u viječna lovišta.

17 godina
Gtx460

Briga mene šta si mogu ATI ili nVidia priuštit i koliko su oni na gubicima. To me baš pogađa koliko košta izrada neke kartice, a za koliko se prodaje. Bitan mi je moj džep.

Ja sam htjeo uzet Saphirre 5770 koja je tada koštala 1400 kuna, ali je taman došla GTX460 koja je osjetno bolja od 5770 i za 150 kuna više mi se je više isplatilo. A dali je nvidia u gubicima ili ne sa tom prodajom.. I dont give a shit

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx460

Stvarno nekad mislim da ljudi namjerno valjda iz dosade samo kontriraju vecina nije ni probala  gts 450 a toliko komentarisu da bi covjek pomislio kako su je oni napravili. Ja sam probao igrati crysis-a na enthusiast  1440 x 900 to je maximum monitora 4x anti-aliasing guality nije niti jednom zatrzala a temperatura je 29 u mirovanju neznam sta se ima toliko prigovoriti ovoj karti platio sam je juce 145 eura i mislim da to nije previsoka cijena

elvirb
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
pandza94 kaže...

LOL

To je jako bitno za nas kupce...

Inače, nvidia (Kao ni ATi) ne proizvodi grafičke kartice.

Brandovi proizvode kartice.

Pa di ja spominjem da to nije vazno za nas kupce?

Eto zato je njihov logo na njima!

Brandovi ih preraduju!

Eto XFX radi gtx serije nije nvidia pa ono ocito!

I zasto LOL kad je sve ono istina?

15 godina
odjavljen
CROifer kaže...

Dijagonala nije bitna već rezolucija.

17 godina
Hyperion kaže...
CROifer kaže...

Dok neode u viječna lovišta.

Možda mjesec dana, možda godinu, možda 6 godina... DAMN, kakvo pitanje.. Smijeh

ššššš - možda su u šumi
17 godina
protjeran
Gtx460

Opet se svađate oko gluposti, da je ime kartice crknuta koza 65 i da je bang for buck ja bi ju kupio

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
pandza94 kaže...

Brandovi ih preraduju!

Kad nemaju pravih argumenata pa bacaju TD-ove i bubaju nešto deseto.

Da si uzeo HD5850 prije 1 god to bi ti se najviše od svega isplatilo... NUFF SAID

No dobro u ovom trenu GTX460 je best buy i nju bih i zemel. HD5770 mi je preslaba, HD5830 preokrljaštena, HD5850 skupa (skuplja nego što sam ju platio)

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 11:35 (Hyperion).
15 godina
odjavljen
pandza94 kaže...

Brandovi ih preraduju!

LOL je zato što se opalim smijat kada vidim što pišeš.

Ne, nVIDIA ni ATi ne proizvode kartice. Oni proizvode samo GPU.

Kartica se ne sastoji samo od GPU-a, već i o hrpetini drugih elektroničkih stvari. To sve radi proizvođač. Može samo napraviti copy/paste dizajna koji je ATi zamislio i proizvesti karticu a moze i napraviti svoj dizajn i digunuti cjenu.

Cjena izrade jednog čipa je jednako bitna kao i vremensko vrijeme u Tađžikistanu.

17 godina
protjeran
Weky kaže...

Cjena izrade jednog čipa je jednako bitna kao i vremensko vrijeme u Tađžikistanu.

Tebi nije bitna, ali je proizvođaču jako bitna.

15 godina
odjavljen
pinkskin kaže...

A ti si proizvođač ili?

17 godina
Hyperion kaže...

Da si uzeo HD5850 prije 1 god to bi ti se najviše od svega isplatilo... NUFF SAID

Mislim ovaj komentar... Užas. Da, ali ja nisam kupovao novi kompjuter prije godinu dana nego sada kada je ta kartica preskupa (uostalom kao i sve ostale u ljepoj našoj).

Najisplativije bi mi bilo da sam čekao seriju HD8xxx jer će tada serija 7xxx imati cijenu kao sada serija 4xxx (kako se ljudima koji kupuju grafičke uvjek savjetuje da čekaju novu seriju jer samo šta nije i bit će bomba). Šta bi bilo kad bi bilo komentrai su bezveze.

"Tebi nije bitna, ali je proizvođaču jako bitna."

Kao šta je one tamo u ATI-u i nVida-i kao i naše distributere briga za moj džep, toliko je mene briga koliko njih košta izrada!! I stvarno ako se netko ovdje sekira kolko nVidiu košta izrada čipa i šta su oni na gubitku sa rezanjem cijena GTX4xx onda neka potraži pomoć (osim ako nije djelatnik spomenute firme pa mu se to osjeti na kakvom rezanju plaća....).

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 11:50 (doktor1).
17 godina
doktor1 kaže...
Hyperion kaže...

Mislim ovaj komentar... Užas. Da, ali ja nisam kupovao novi kompjuter prije godinu dana nego sada kada je ta kartica preskupa (uostalom kao i sve ostale u ljepoj našoj).

Najisplativije bi mi bilo da sam čekao seriju HD8xxx jer će tada serija 7xxx imati cijenu kao sada serija 4xxx (kako se ljudima koji kupuju grafičke uvjek savjetuje da čekaju novu seriju jer samo šta nije i bit će bomba). Šta bi bilo kad bi bilo komentrai su bezveze.

Odkud da ja znam koliko imaš taj comp i kad si ga uzeo. Onda sorry.

14 godina
protjeran
Weky kaže...

Dijagonala nije bitna već rezolucija.

Jasno,kad bi igrao na nekoj jacoj rezoluciji?

P.S Jel se isplati kupit EVGA GTX 460 768 MB za 1000kn (nova zapakirana)?

15 godina
odjavljen
CROifer kaže...

Jasno,kad bi igrao na nekoj jacoj rezoluciji?

P.S Jel se isplati kupit EVGA GTX 460 768 MB za 1000kn (nova zapakirana)?

Radit ce solidno na Full HD - Meni idu sve igre skoro na max, a GTX 460 je nešto jača od moje, stoga bi trebalo još malo bolje raditi.

Da isplati se potpuno.

14 godina

ne samo da se isplati nego uzimaj toga vise...isplatit ce se =P

17 godina
protjeran
Weky kaže...
pinkskin kaže...

A ti si proizvođač ili?

pa jesi pročitao šta sam napisao ili se praviš glup, nisam rekao da je meni bitna nego proizvođaču

15 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

"Tebi nije bitna, ali je proizvođaču jako bitna."

Kao šta je one tamo u ATI-u i nVida-i kao i naše distributere briga za moj džep, toliko je mene briga koliko njih košta izrada!! I stvarno ako se netko ovdje sekira kolko nVidiu košta izrada čipa i šta su oni na gubitku sa rezanjem cijena GTX4xx onda neka potraži pomoć (osim ako nije djelatnik spomenute firme pa mu se to osjeti na kakvom rezanju plaća....).

pinkskin kaže...

pa jesi pročitao šta sam napisao ili se praviš glup, nisam rekao da je meni bitna nego proizvođaču

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice