sto je bolje, koja daje bolje performanse, meni se cini da je bolje kupiti GTX275 SLi (3400kn u diskont24) i onda kasnije dodat jos jednu po cijeni dosta manjoj nego kada bi uzeo gtx295 i onda dodao jos jednu, sto bi me ja mislim vise kostalo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sto je bolje, koja daje bolje performanse, meni se cini da je bolje kupiti GTX275 SLi (3400kn u diskont24) i onda kasnije dodat jos jednu po cijeni dosta manjoj nego kada bi uzeo gtx295 i onda dodao jos jednu, sto bi me ja mislim vise kostalo
Sve ovisi od toga što ti je važno - sa SLi em možeš a nemoraš imati problema sa driverima.
Možda je ipak sigurnije GTX295,ali po sirovim performansama 2 GTX275 su jače
Bolje je gtx295 jer zauzima manje mjesta i jednostavnije je.
bolje ti je uzeti gtx 295 - bolja je i sada, a kasnije dodas jos jednu i sve 5
Ja ti kažem kao korisnik gtx 295 da je ne uzimaš, nepotrebno neisplativo, visoke temperature pogotovo po ovim ljetnim danima, velika potrošnja, buka itd..
ako si na to sve otporan samo kupi.
Šta dobiješ sa kupovanjem takve kartice? možeš igrat sve igre na high jel? totalno neisplativo jer pazi ionako neces igrat sve igre,jer ce ti kada vidis da mozes sve igrat na high dosadit.
Drugo svaka kupovina dodatne graficke kartice bilo to sli cf daje dodatne probleme,znaci duplo vece nego ima jedna gtx295, znam jer sam imo 3, sa samim time loše skaliranje.
ako zelis tako mocnu karticu da je proc iskoristi vise manje potreban ti je neki dualac kojega ces imat na 4.0ghz ili quadonja na bar 3.6ghz pozeljno kod quada da ima 8mb keša. jer sa 6mb je skaliranje kod sli dosta lošije znam iz iskustva.
I samim klokiranjem cijelog sustava dobiš doma jednu malu nuklearku koja samo ceka da se zapali. Tako kod mene u lijepim zimskim danima nisam treboa grijanje palit eto pa ti vidi.
A sada po vrucini kada je vruce katastrofa.
zato ljudi ako zelite nesto extra za to ne samo da treba dosta novaca nego treba imat i uvjete za to, takoder mnogo mnogo zivaca i strpljenja.
eto nadam se da ce ti moj savjet tebi ili nekom pomoci.
ja mislim da je hd4890 u rangu s gtx275, a ne s gtx280
ja mislim da je hd4890 u rangu s gtx275, a ne s gtx280