http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4963#ov
Posto ploca kosta gotovo kao nasa prosjecna placa, vjerujem u nju :)
JEsi ti nabavio 980Ti?
JEsi ti nabavio 980Ti?
slucajno sma stisnuo na tvoj profil i vidim 4k@ dsr.
reko ja sam sebi sigurno ne mogu dsr na ultra wide monitoru kada ono šok - mogu.
osim sto sam povisio rezouluciju na ultrawide je ovo sasvim druga prica aaaaaaaaaaaa, steta sto se gtx 970 ne moze nosit s time no oce gtx 980ti...
predivno.
pa velim ,kupiti neki 27" full hd i roknes dsr/vsr na 4k i nema potrebe za 4k monitorom od 5000kn ja si smoothness stavim na svega 2-4% da mi slika bude full ostra...prikaz je stravican u igrama!
JEsi ti nabavio 980Ti?
Jep, EVGA ...Full happy, čekam da je uparim s drugom ili da je prodam (ovisi o jakosti šizofrenije )
slucajno sma stisnuo na tvoj profil i vidim 4k@ dsr.
reko ja sam sebi sigurno ne mogu dsr na ultra wide monitoru kada ono šok - mogu.
osim sto sam povisio rezouluciju na ultrawide je ovo sasvim druga prica aaaaaaaaaaaa, steta sto se gtx 970 ne moze nosit s time no oce gtx 980ti...
predivno.
pa velim ,kupiti neki 27" full hd i roknes dsr/vsr na 4k i nema potrebe za 4k monitorom od 5000kn ja si smoothness stavim na svega 2-4% da mi slika bude full ostra...prikaz je stravican u igrama!
ne ne ne.
vjeruj ultra wide je druga prica. fuckas 16:9, doduše na 27" 16:9 sigurno predivno izgleda ali na ultra wide dobiš nešto drugacije
ma ovo da se kupi nije bilo namjenjeno tebi vec opcenito...
JEsi ti nabavio 980Ti?
Jep, EVGA ...Full happy, čekam da je uparim s drugom ili da je prodam (ovisi o jakosti šizofrenije )
Koliko si ju platio, za koliko bi proda?
Moze i na PM :)
sta bi s tobom? vidim sad si postao aktivan po forumu?
da lakše proda :)
JEsi ti nabavio 980Ti?
Koliko si ju platio, za koliko bi proda?
Moze i na PM :)
Ma još ništa od prodaje jel sam zaljubljen do ušiju...5,5 sam iskeširao...Od računa sam origami metodom napravio labuda i stavio na policu...Nema šanse da beštija (čitaj: draga) pogleda tamo...Hiding on the plain sight, rekli bi u zagorju...
EDIT : Oćeš ti Gainwardicu prodavat ?
Neeeeeeeeeeeeeeee
Te grafulje nisu na prodaju :)
Neeeeeeeeeeeeeeee
Te grafulje nisu na prodaju :)
Koliko dugo? :)
Pa ja se volim kvalitetno igrati, pa do dolaska nove generacije, top modela, nece biti prodaje :)
Pa vidis da niti 980 Ti ne prodajem vec stoji u kutiji :)
A ja ionako ne prodajem na forumu :))
Nego imam jos jedno pitanjce.
kako na ovaj fenixici imam dva mini dp porta jedan hdmi i dvi port .
Naravno nemam dp to hdmi kabel niti nemam dp to hdmi adapter.
Vec imam klasicam hdmi kabel i jasno mi je za njega i nvidiu da bez problema guraju 4k @60fpsa
no na ovaj monitor sam stavio dvi-hdmi adapter i spojio s hdmi kabelom i bez problema imam preko dsr-a visu rezoluciju.
e sada koliko stvarno rezouluciju moze grafa dati putem dvia? dakle ovdje govorim da sam spoji dvi to hdmi adapter a dalje prenosi hdmi kabel
moze odgovor na ovo?
Ma malo mi dosadno :)
Nego imam jos jedno pitanjce.
kako na ovaj fenixici imam dva mini dp porta jedan hdmi i dvi port .
Naravno nemam dp to hdmi kabel niti nemam dp to hdmi adapter.
Vec imam klasicam hdmi kabel i jasno mi je za njega i nvidiu da bez problema guraju 4k @60fpsa
no na ovaj monitor sam stavio dvi-hdmi adapter i spojio s hdmi kabelom i bez problema imam preko dsr-a visu rezoluciju.
e sada koliko stvarno rezouluciju moze grafa dati putem dvia? dakle ovdje govorim da sam spoji dvi to hdmi adapter a dalje prenosi hdmi kabel
moze odgovor na ovo?
Evo šta google kaze na to
Ne znam što su u Nvidiji napravili s driverima, ali SLI se raspada na sve strane, performanse očajne... tako da, kome je to bitno, neka preskoči zadnja dva drivera (zadnji zbog performansi, a onaj prije navodno ima problema s ventilatorima)...
Ne znam što su u Nvidiji napravili s driverima, ali SLI se raspada na sve strane, performanse očajne... tako da, kome je to bitno, neka preskoči zadnja dva drivera (zadnji zbog performansi, a onaj prije navodno ima problema s ventilatorima)...
ma to si ti nešto pobrkao. Vjerojatno misliš na Ati drivere???
ma to si ti nešto pobrkao. Vjerojatno misliš na Ati drivere???
Bogme ne mislim. :D
Nije mi jasan taj DSR,kakve koristi imat na 1080p monitoru osim što fps drastično padne do ne igrivosti osim ako ne promijeniš video postavke!!
Pa... male. Iako ima na rubove i sl. Vidljivi efekt ti je kao i od AA-a. Sve se renderira u višoj rezi, dakle, imaš primordial AA zapravo. Smatram da su moderni AA algoritmi puno bolja opcija.
Isprobao sam DSR u Crysis 3 igri i nisam vidio nikakve pozitivne stvari, a fps je, jasno, niži. Po onome što sam vidio - bezveze.
Opcenito kao što i vece rezolucije do izrazaja dsr dolazi na vecim ekranima.
Npr kod mojeg 29" ultrawide je itekako vidljiva razlika na starom 25" 1440p monitoru nisam uopce vidio razliku ili je ona bila minimalna.
sry ljudi ali cu samo reci ili ste coravi ili nesto krivo radite, dakle na 27" 1080p monitoru kad se stavi 4k u igrama razlika je yebena nebo i zemlja, doduse na 24" je to puno manje, no i dalje čorava kokos vidi razliku! naravno ovo govorim da smoothness treba staviti na najmanje ili na 0 a ne na 30+% gdje ti se cijela slika zamuti! Evo dodem s svojim monitorom kod vas samo da to vidite nikakav AA,fxaa i ostala sranja nemogu dati takvu sliku!
Da. Kao što je Stjepan rekao - kupi 27" FHD monitor, uključi DSR i imaš "4K monitor".
Evo, pretekao me.
Da. Kao što je Stjepan rekao - kupi 27" FHD monitor, uključi DSR i imaš "4K monitor".
Evo, pretekao me.
od kad je to izaslo na nvidiji ja sve i jedan naslov igram na 4k! prednost u igrama je ogromna jer na 2km vidim u cosku monitora cijev od neprijateljeve puske a da nisam uopce bio fokusiran! eto toliko je ostro! na fullhd i s 32xaa to izgleda kao kocka
!
Na zalost ne mogu uplodati.
dsr slika je 15.8 mb a obicna je 8mb
trazim neki image uplodaer da pokaze izvorne slike
dsr : http://www.filedropper.com/dsr1
normal : http://www.filedropper.com/normal1
A dobro... Tu je ionako minimum GTX 970/R9 290 za kakvo-takvo 4K igranje. Valjda?
Eto stavio sam dvije slike, pokušao sam da budu cim vise identicna ali me ova neman ubija "bomber"
Piše da ima 0 KB. Za obje slike. Stavi ponovno.
ja ne vidim razliku