Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 958.923
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Gtx 9xx Club

Kako to neznas koji ?!!? Pa najnoviji valjda !

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Re: Gtx 9xx Club

"nije mi jasno da priodajes maglu po forumu.. jer ponavljam da 2 gtx 980 nisu dovoljno jake da vrte 60 fps-a u navedenim naslovima pri 4k rezi... ili oprosti sto sam te uvrijedio mozda su tvoje neka mutantirana verzija"

Ja ne znam o cemu ti pricas. Vecina igara mi radi na 60fpsa bez AA.

Najnoviji naslovi ne na 60, vec 50-55 sto se povecava sa svakim driverima ili izlaskom patcha za igru.

Far cry 4 je na pocetku radio uzasno. Sad mi se situacija drasticno na bolje promjenila. Ocito i ja imam mutirane graficke.

Pro patria
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 10:13 (Malarkey).
16 godina
odjavljen
Malarkey kaže...

"nije mi jasno da priodajes maglu po forumu.. jer ponavljam da 2 gtx 980 nisu dovoljno jake da vrte 60 fps-a u navedenim naslovima pri 4k rezi... ili oprosti sto sam te uvrijedio mozda su tvoje neka mutantirana verzija"

Najnoviji naslovi ne na 60, vec 50-55 sto se povecava sa svakim driverima ili izlaskom patcha za igru.

Far cry 4 je na pocetku radio uzasno. Sad mi se situacija drasticno na bolje promjenila. Ocito i ja imam mutirane graficke.

Vrtiš max detalje na 4K u 60 FPS-a zalockano na dvije 980? Ma da? Ja sam koristio dvije najbrže 980 na tržištu i to nije bilo moguće ni za Metro ni za Crysis 3. Nekih 30-50 eventualno, a BF4 oko 60 s time da ponekad takne 70, ali u prosjeku ispod. S time da Crysis 3 nije nikada išao preko 40 ni u snu.

10 godina
nicky.sl kaže...

Pa piše dolje na gigabyte stranici ako imaš f10 bios da možeš samo upgrade na f11-19. Ne želim srljat i brikat bios :) 

Ako je pitanje uopće bilo za mene :D

12 godina
Tonči kaže...
Malarkey kaže...

Vrtiš max detalje na 4K u 60 FPS-a zalockano na dvije 980? Ma da? Ja sam koristio dvije najbrže 980 na tržištu i to nije bilo moguće ni za Metro ni za Crysis 3. Nekih 30-50 eventualno, a BF4 oko 60 s time da ponekad takne 70, ali u prosjeku ispod. S time da Crysis 3 nije nikada išao preko 40 ni u snu.

99% igara na trzistu ce mu ic 60 fps lock sa njegovim setupom,izvlacit 2-3igre konstantno koje rade poprilicno lose pa na doslovno bilo cemu je bezveze.

16 godina
odjavljen

99% igara na tržištu ne znači ništa. Isto tako 99,99% igara na tržištu ne treba preko 2GB VRAM-a.

Bitno je koje on igre igra. Ja igram Diablo 3 i meni će u 4K i ta igra ići u minimalno 60FPS na jednoj GTX 970. No, ako igram Battlefield 4, znam da mi je 60 FPS tek prosjek, a svakako ne lock za 4K. Ako govorimo performansama, uzimamo najpopularnije benchmark igre, a to Diablo 3 sa svojom nezahtjevnom grafikom svakako nije.

13 godina
neaktivan
Magibagi kaže...
nicky.sl kaže...

Pa piše dolje na gigabyte stranici ako imaš f10 bios da možeš samo upgrade na f11-19. Ne želim srljat i brikat bios :) 

Upravo to. Ima i neki app od gigabyte-a, mislim da se zove OC guru, tako nešto (instalirao ga sa CD-a), i tamo mi piše da isto imam f10 verziju biosa i da nema novog update-a za moju grafičku...

10 godina
AngryBird kaže...
Magibagi kaže...
nicky.sl kaže...

Upravo to. Ima i neki app od gigabyte-a, mislim da se zove OC guru, tako nešto (instalirao ga sa CD-a), i tamo mi piše da isto imam f10 verziju biosa i da nema novog update-a za moju grafičku...

Ma nema veze ionako radi sve kak treba, zašto bi i mjenjali vbios kad već nema problema. Bit će vjerojatno update poslije. 

15 godina
AngryBird kaže...
Magibagi kaže...
nicky.sl kaže...

Meni tamo piše F40. Jel netko uopće stavljao novi bios, i osim vrtnje venta jel ima kakvog pomaka. Nisam stavljao nikad bios za grafičku, pa baš ne bi htio prtljati ako nema nasušne potrebe.

Pozzz.

17 godina
Gtx 9xx Club

Nvidia-in sluzbeni odgovor.

Ukratko, dali smo lazne specke i zaboravili ih ispravit, sto se bunite pa 970 je ionako super grafa!

Moj PC  
1 0 hvala 2
10 godina
disco kaže...

Ukratko, dali smo lazne specke i zaboravili ih ispravit, sto se bunite pa 970 je ionako super grafa!

Prvi puta uzmem nvidiu i eto ga. Opet me moja "sreća" nije iznevjerila 

17 godina
Magibagi kaže...
disco kaže...

Ja prvi put uzmem GPU skuplji od 2k kn(najskuplju grafu prije toga sam platio 1900kn, 8800GTS 320) i dobijem ovo.... :D

17 godina

kakvi NVidioti 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 19:56 (4mal).
10 godina
disco kaže...
Magibagi kaže...
disco kaže...

Ja prvi put uzmem GPU skuplji od 2k kn(najskuplju grafu prije toga sam platio 1900kn, 8800GTS 320) i dobijem ovo.... :D

haha, dešava se. oćemo refund radit svi? 

17 godina
Gtx 9xx Club

naravno da ocemo 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Ja cu radit 100% al tek kad izade nova aAMD-ova serija i kad vidim kaj ce ponudit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gtx 9xx Club

kada sam kupovao svoju GTX 970, nije se znalo oko tog problema s memorijom grafe..

ali sada kada i znam, opet bi ju kupio jer je i dalje "best buy" (omjer uloženog i dobivenog)

a vjerujem da bi i 90% ljudi tako napravilo (ako ne i više) :)

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
XXX kaže...

Po meni puno buke zbog igranja na ogromnim rezolucijama i potrošnji vrama preko 3.5 gb što je opet prilično ekstremno. Vrlo mali broj korisnika će uopće skužiti da ima problem. Ali u principu ljudi su pravu jer su relativno skupo platili kartice za koje se očekuje da rade besprijekorno.

Ako je netko nezadovoljan sa svojom GTX 970 nudim zamjenu za svoju GTX 760 2 GB windforce verzija uz neku fer nadoplatu naravno. Uvjet je da ima vljanu garanciju u Hrvatskoj, za ne cvili i da primopredaju možemo napraviti u Zagrebu na ruke :D. Dogovor na PP.

Moja ponuda i dalje stoji.

17 godina
Gtx 9xx Club

ma nabijem nv i amd ...

prvo mi 2xx serija srusi bezobrazno cijenu radi kriptanja a sad ce zbog bezobraluka sa nv ista stvar desit grrrrr u prodaji istih 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 20:25 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

ma nabijem nv i amd ...

prvo mi 2xx serija srusi bezobrazno cijenu radi kriptanja a sad ce zbog bezobraluka sa nv ista stvar desit grrrrr u prodaji istih 

koji je uopće bio razlog prelaska sa onog cross setupa na ovaj SLI? bez beda si mogao sačekat 3xx seriju i taman bi skužio i za ovo s nVidiom pa bi na miru mogao odabrati

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 20:30 (Kamikaza1600vti).
14 godina
Rasho kaže...

kada sam kupovao svoju GTX 970, nije se znalo oko tog problema s memorijom grafe..

ali sada kada i znam, opet bi ju kupio jer je i dalje "best buy" (omjer uloženog i dobivenog)

a vjerujem da bi i 90% ljudi tako napravilo (ako ne i više) :)

Ne bih baš bio tako siguran u to.

Naravno da 970 i dalje ima impresivne rezultate ali to ne mijenja činjenicu da je nvidia znala skoro 5 mjeseci da svi testeri i kupci diljem svijeta imaju krive podatke o grafičkoj i namjerno nije obavijestila javnost o tome samo da bi mogla prodati što više primjeraka dotične kartice. Da nije došlo do trenutne afere sa vramom nitko ne bi ni znao da grafa zapravo ima manji broj rop-ova nego što ima te naravno manji L2 cache....... 

Mnogi ljudi (uključujući mene) ne vole takva prešućivanja bilo da je riječ o AMD-u ili Nvidi ili Intelu,  te budi siguran da će biti posljedica na količinu prodanih primjeraka.

Btw. takve se stvari u inozemstvu zovu false adversiting i podložne su sudskim tužbama te se vjerojatno zato i oglasila sama Nvidia da bi spriječila moguće tužbe te negativnu kampanju koja se sad stvara. To je zapravo ono najžalosnije, što treba ovakva vrsta afere da bi se neka kompanija izjasnila oko nekakvog problema u svezi nekog svog proizvoda i to nažalost rade sve veće kompanije (Intel, Amd, Nvidia, Samsung, Apple.........)

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
Gtx 9xx Club

sorry ali neda mi se opet objasnjavat(imas sve u ovoj temi objasnjeno)...no dobro ionako mislim roknut 390/x cf kad izadje no da neidemo u ot previse...

jel vidis sto nam rade 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

Nvidia se osramotila. Zato nije nikad dobro kupovati novu seriju odmah po izlasku, bilo AMD ili NV jer u 90% slučajeva neka sranja po izlasku. Vidim kako svi samo pišu čekajte R9 3xx seriju, evo pred vratima je. Pitaj Boga što čeka one koji to prvi kupe, ne sumnjam da bude dosta beta testera ovdje na Bugu.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

2xx serija nije imala nikakve sv hw probleme kad je izasla osim eto pretjeranog grijanja istih u referentnim izdanjima 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

i ovdje na Bugu čestih slučajeva slanja po reklamacijama.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

ma svakako su pi*de bezobrazne, bez obzira jel to ima drastičnog utjecaja ili ne

a valjda je bilo predobro da bi bilo istinito, najprije sa cijenom koja je sve iznenadila i natjerala amd na drastično rušenje cijena, pa perfomansama koje su nadomak 980, a o potrošnji i hladnoći da ne govorim

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

2xx serija nije imala nikakve sv hw probleme kad je izasla osim eto pretjeranog grijanja istih u referentnim izdanjima 

Nije? Jesi siguran? Pogledaj si net koji prepun artifacta i flickeringa , pogotova 280x

16 godina
Gtx 9xx Club

Sada ako im padne cijena, a trebala bi......odmah kupujem jednu.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

past ce im garant za par 100 kn-a garant 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gtx 9xx Club

A dali će uspjeti nešto napraviti sa driverima ili biosom?

Ili je hardverski shebana.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice