- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za perfomanse nesumnjam no samo dva venta da hlade 2xgtx760 jedan gpu pored drugoga? nema sanse..
kaj tebe hebe!
kaj tebe hebe!
PA dobro čovjek i misli,ionak lik u video kaže da karta ne ide prek 80C!!
Ne pravi Asus od jučer kartice!!
kaj tebe hebe!
PA dobro čovjek i misli,ionak lik u video kaže da karta ne ide prek 80C!!
Ne pravi Asus od jučer kartice!!
gle ja nisam gledao nikakav video , pogledao sam poslje jer nisam znao za ovu karticu i sam sam se uvjerio da vidim kako je asus rijesio pcb jer me zanimalo(odlicno naravno, nisam nigdje ista lose spomenuo), kartica da neide prek 80?naravno ali mjereno na 23-24 stupnja u kontroliranim uvijetima...i moja 280x u kontroliranim uvijetima neide pre 65! daj je meni u mojih 28 stupnjeva s prosijecnim uvijetima da vidis kak bi isla prek 90
nevjerujte svemu sto na netu pise! LP
Pa 23-24 C je normalna sobna temperatura u večem dijelu godine, ne vidim neke kontrlolirane uvjete,ali da internet recenzije znaju bit napuhane tu se slažem!
@Stjepanj:
What's wrong with you dude?
kaj tebe hebe!
Vjerojatno tvoje trollanje sa glupim komentarima i "LP"?
Moja pristupnica za 7xx klub
Bit će žena oduševljena
Čestitam :)...nadam se da ćeš bit zadovoljan. Volio bi da napišeš dojmove, kakve su ti temperature i buka. Performanse znam da su dobre tako da me to ni ne zanima koliko ovo prvo jer planiram bocnit još jednu do kraja godine pa da znam hoću li računat na jednu takvu ili ne. Temp i buka su mi najbitniji. Ako možeš testiraj na furmarku par minuta (ne sate kako su neki na forumu sugerirali ), ili na krizi3 nakon uru-dvi. Bio bih zahvalan
Čestitam :)...nadam se da ćeš bit zadovoljan. Volio bi da napišeš dojmove, kakve su ti temperature i buka. Performanse znam da su dobre tako da me to ni ne zanima koliko ovo prvo jer planiram bocnit još jednu do kraja godine pa da znam hoću li računat na jednu takvu ili ne. Temp i buka su mi najbitniji. Ako možeš testiraj na furmarku par minuta (ne sate kako su neki na forumu sugerirali ), ili na krizi3 nakon uru-dvi. Bio bih zahvalan
Uskoro :D Tek sam pokrenuo komp.
Upravo mjerim potrosnju i nesto mi ne stima.
Sa GTX 570 mi je pod Cinebenchom komp vukao 293W.
Sad sa 770 mi je potrosnja 209W
Mislim da ne radi na 100%.
Oho, problemi odma u startu :)
Grafa mi radi na 60-70%.
Prosla grafa mi je bila zakuncana na 100%.
Pretpostavljam da proc nije problem, 8 jezgri na 4,5GHz.
Malo trazenja po netu, nekoliko korisnika GTX 770 je imalo taj problem. Nisam nasao rjesenje.
Sad vidim da je Gainward izdao novi BIOS za moju grafu.
Dal da ga snimim, ili bolje se ne igrati s BIOS-om dok ne provjerim sve ostalo?
Ima li tko ideju zašto je http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=13345 tolko jeftinija od drugih 780tki u ponudi? Slao sam upit u ADM al već tri dana ni glasa...
Evo vidi raspon cijena 780ke u HR,ima svake vele!!
Oho, problemi odma u startu :)
Grafa mi radi na 60-70%.
Prosla grafa mi je bila zakuncana na 100%.
Pretpostavljam da proc nije problem, 8 jezgri na 4,5GHz.
Malo trazenja po netu, nekoliko korisnika GTX 770 je imalo taj problem. Nisam nasao rjesenje.
Sad vidim da je Gainward izdao novi BIOS za moju grafu.
Dal da ga snimim, ili bolje se ne igrati s BIOS-om dok ne provjerim sve ostalo?
Zavisi, neće ti na svim igrama bit zakucana na 100%...Proc ti nije problem sigura. Meni samo na njih par ide na 100% usage, od kojih su Crysis 2/3, BF3/4, Metro, FC3...na ostalim igrama fps vuče na tri znamenke i u tom slučaju sam ograničim fps na 70ak te usage nije na 100% ni blizu. Provjeri jel ti vsync upaljen, pa ga izgasi.
Kako ti radi na 3dmarku? I kakve su temp?
Nije možda za ovu temu al svejedno...Očistio komp, zamijenio pastu na procu, očistio kuler, malo razmjestio ventove i rezultati su odlični. Cpu idlira na 14C (znam da nije 14C jer mi je sobna 20 no piše 14C i u primeu mi nije prešao 46C ), krizu 3 goni na 37-42C. Grafa idlira na 22C
, kriza nakon 40ak min uspjela je zagrijat na 58
...znao sam da će past bar stupanj temp. ali grafa sa 60-65 na 58, i cpu sa 45-48 na 42C...to nisam očekivao.
evo ss idle temperatura, a load budem testirao kako treba.
Ima li tko ideju zašto je http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=13345 tolko jeftinija od drugih 780tki u ponudi? Slao sam upit u ADM al već tri dana ni glasa...
Na koji mail si slao?
To im se ne događa da ne odgovore.
Meni su znali odgovoriti u roku od pola sata- do maks jednog dana.
Hvala, sve ovo znam, i rjeseni problemi, radi na 100%. U opcijama Nvidia Control panela sam stavio: Power management: Maximum performance.
Jos me muci onaj BIOS... stavim ga ili ne? :D
Evo eywa33, nesto na brzinu:
Potrosnja racunala:
Cinebench, GTX 570 + Accelero: 293W
Cinebench, GTX 770: 234W
Za vrijeme Battlefielda 4 max potrosnja je bila: 475W!
Uh
Usporedba:
GTX 570 + Accelero Xtreme II (jedan od natisih i najboljih hladnjaka uopce, tako da ovo nece biti fer borba )
GTX 770 Gainward Phantom 4GB
Za vrijeme igranja max temperatura: 81°C, max brzina ventilatora: 72%
Zakljucak: Puno veca temperatura i dosta glasnija kartica!
ALI: Ovo je jedina verzija (4GB) koja dolazi s 2 ventilatora!
Phantom 770 2GB i standardna Gainward 770 imaju 3 komada, tako da ovisi i koju ces uzimati!
Mjerio sam benchmark u BF4 (Siege od Shangai, 64 igraca, Low, 10 minuta):
-Overclockana GTX 570 average: 102 FPS
-GTX 770 average: 127 FPS
(Svejedno mi izgleda malo)
Na koji mail si slao?
Ma slao sam upit preko sajta njihovog. Već sam prije tako par puta pa sam dobio odgovor uvijek.
Ma slao sam upit preko sajta njihovog. Već sam prije tako par puta pa sam dobio odgovor uvijek.
Ja sam na isti nacin kupio ovu GTX 770 u ComputerUniversu.
Inace kosta oko 350€, a kad sam ja pogledao bila je 290€!
Napravio sam narudzbu, potvrdili su je.
Odjednom je cijena narasla na 350€, ali posto sam vec napravio narudzbu, poslali su mi je po narucenoj cijeni.
Tako da nisam previse ispitivao, nego sam iskoristio situaciju
Mjerio sam benchmark u BF4 (Siege od Shangai, 64 igraca, Low, 10 minuta):
-Overclockana GTX 570 average: 102 FPS
-GTX 770 average: 127 FPS
(Svejedno mi izgleda malo)
Postavke sve na low i 127 fps-a? Ako je tako tu nešto ne štima
Da. Odabran Low u opcijama i igrano 10 min.
Avg 127, max negdje blizu 200.
Koji je dobar benchmark za graf. kartice, da ne ovisi previse o procesoru, i da postoji mogucnost usporedbe s nekom bazom?
Da. Odabran Low u opcijama i igrano 10 min.
Avg 127, max negdje blizu 200.
Koji je dobar benchmark za graf. kartice, da ne ovisi previse o procesoru, i da postoji mogucnost usporedbe s nekom bazom?
Nije možda za ovu temu al svejedno...Očistio komp, zamijenio pastu na procu, očistio kuler, malo razmjestio ventove i rezultati su odlični. Cpu idlira na 14C (znam da nije 14C jer mi je sobna 20 no piše 14C i u primeu mi nije prešao 46C ), krizu 3 goni na 37-42C. Grafa idlira na 22C
, kriza nakon 40ak min uspjela je zagrijat na 58
...znao sam da će past bar stupanj temp. ali grafa sa 60-65 na 58, i cpu sa 45-48 na 42C...to nisam očekivao.
evo ss idle temperatura, a load budem testirao kako treba.
To je to stari.
To je MSI TF
Ja na svojoj 760 recimo u LOLu, jedan game 40ak minuta (doduše lol nije mjerodavan kao zahtjevan), ali da se temperatura ne digne ni za stupanj gore od idlea, ne mogu vjerovati.
A vent na istih 34%.
Ja sam očaran tim TwinFrozrom
Hvala. Mislio sam da je samo za "kurenje graficke"
GTX 570 mi je pocela (namjerno) throtlat kad sam ga pokrenuo (feature, nasao na netu) pa se nisam previse bavio s njim.
Ovo je sve ok?
EDIT:
720p (nejde 1080, mali monitor ), SCORE:4640 points (77 FPS, 60000 ms)
Vidim da je to OK.
Znaci nesto s BF4 trebam podesiti
I samo informacija, nejde noviji BIOS, javi da je vec gore ta verzija!
daju li novi driveri 331.82 stvarno fps povečanje koliko piše, izgleda mi nevjerovatno. s tim boostom bi trebali šišat radeon
Čestitke na grafi Cyber..
Zanimalo bi me jer je ima negdje kod nas za piknuti i po kojoj cijeni...?
gledam na Nabavi,al mi ju ne pronalazi..?
Čestitke na grafi Cyber..
Zanimalo bi me jer je ima negdje kod nas za piknuti i po kojoj cijeni...?
gledam na Nabavi,al mi ju ne pronalazi..?
Na Nabavi ih nalazim puno.
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Gainward+GTX+770+Phantom
Verziju od 4 GB je imao Uzi, negdje ispod 3.000 kn, al vise nema. Probaj ih kontaktirat.
Sad samo Telbit. Al je kriva slika, to nije Phantom.
Narucio sam iz ComputerUniversa kad nije bila na lageru.
Kad im je stigla, u roku od 5 radnih dana je bila kod mene.
http://www.computeruniverse.net/en/products/90513525/gainward-geforce-gtx770.asp
(I kostala je 290 Eura)