Objasni.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trola toxica
Nikako disk ne bi smio moc imat veze s performansama igre...
zaigraj na hddu i a8-7600 novi call of duty pas vidit sto je tear slike i zvuka...
Koja glupost...
Taj procesor sa underclockanom rx470 ganja MA:E na 1080p high detaljima, i to sa sve na 5400 disku iz laptopa. To što se ti ne kužiš u kompove je drugi par rukava.
Objasni.
Sve je rečeno, ne trolam ništa.
a zasto onda imas 1080gtx!?
Nikako disk ne bi smio moc imat veze s performansama igre...
http://ftr.wot-news.com/2014/05/28/comparison-of-hdd-and-ssd-for-world-of-tanks/
"
The switch from a HDD to an SSD produced a 16% increase in the average FPS, 12.5% in the minimum FPS and a 21% increase in the maximum FPS.
This means that the game does a terrible job at utilizing the user’s available RAM and relies on the storage device (HDD or SSD) to get the information required. This is perhaps a method to make the game compatible with low-end PC’s that have a small amount of RAM, by pulling data directly from the HDD, but it becomes a burden on more powerful computers that have a lot of RAM at their disposal and thus stressing the weakest component in a computer: the HDD."
Da konstantno mora streamat podatke sa hdd-a pa i ssd-a, igra bi bila neigrivo trzava... To jednostavno ne moze bit tocno..
Od kuda onda porast fpsa prelaskom na ssd? Mogu i sam potvrditi isto kad sam to prvi puta probao, razlika je osjetna.
a zasto onda imas 1080gtx!?
Ok, u pravu si.
Nema što PC tražit pokraj ps4 pru u gamingu.
Ako ovo nije za neku vrstu kartona, ne znam više.
Za herezu, npr.
tko je to reko za nju...znaci postao si main consol gamer a pc ove e-sports igre uz izlete aaa
A tak sam si nekako zamilio no da ne idemo u offtopic, mene mislim dosta drugo vise nece vidjeti high end grafe..
To mislim na grafe gtx 1070 i tog cjenovnog ranga, gtx 1080ti je drugi rang :)
Aha znaci nista od volte malo ces stat na kocnicu ;-)
Pretpostavljam da je 1080ti overkill za 1440p @60hz?
Upravo naručujem sa mindfactorya i vidim strix za 750€ 1080ti ali ako mi to vuče i drugi monitor, onda preskacem :D
Pretpostavljam da je 1080ti overkill za 1440p @60hz?
Upravo naručujem sa mindfactorya i vidim strix za 750€ 1080ti ali ako mi to vuče i drugi monitor, onda preskacem :D
nije
Možeš reći zašto? Obje imam u košarici i ne mogu se odlučiti.. A razlika nije mala, 150Eura
Razlika između čega 1080-1080ti...ak je tak uzmi jeftiniju 1080ti...kolko vidim gainward fenix je 130eura skuplji od strix 1080...nema puno mozganja
zadnji put kad sam pokusao, mindfactory nije dostavljao u hr...steta, dosta su povoljniji od drugih ducana...
U košarici imam msi gamingx + ona je 606 eura.
Ako bi uzeo 1080ti onda jednu od ove dvije.
I dalje ne dostavljaju. Frend se vraća ima svadbu u HR pa dolazi iz Njemačke nadlazeći vikend. Za gajbu pive bude mi donesel kaj treba.
Evo me i ovdje al vidim da i kolegu zanima isto tak da će bit 1080ti, razlika je stvarno 150€ u CK sam još da saznam dal će Ryzen 1600 biti BN za 1080ti u 1440p.
PS kaj je Mindfactory počel dostavljat za HR ili si gore ili imaš nekog?

Onda definitivno EVGA radi gare ak si iz Hrvatske
...vrijedi i za gtx 1080
To mi je poznato da EVGA ima dobar RMA support. Ali frend je zvao ove iz mindfactory-a i kažu da nema veze odakle dolazi artikl na popravak, oni ga vraćaju na adresu s koje je poslan. Dakle dokle god je kupljeno u Njemačkoj, ja u HR mogu slat tamo na popravak.
evga je rolls royce sto se tice intel/nvidia kombo-a...i maticne i grafe su im vrh vrhova...kupis jednu, radi 20 godina...znali su imati popuste na svojim stranicama, za 50$ pristojna grafa i tako to, ali nazalost shipping iz amerike 100$...
EVGA već dugo, dugo ima EU shop i shippa iz EU.
EVGA već dugo, dugo ima EU shop i shippa iz EU.
Koliko znam, u Hr ih do prosle godine nisi mogao niti namirisati dugi niz godina...prije toga ih je neko vrijeme links nudio, sjecam se da sam skicao neku gts550 ili tako nes...ali mislim da je to dolazilo iz amerike...
Ja ih od 2014. uredno dobijam iz EU.
evga je rolls royce sto se tice intel/nvidia kombo-a...i maticne i grafe su im vrh vrhova...kupis jednu, radi 20 godina...znali su imati popuste na svojim stranicama, za 50$ pristojna grafa i tako to, ali nazalost shipping iz amerike 100$...
Maticne su im srednja zalost a grafe ok al nista posebno. Customer service je zato odlican..
Maticne su im srednja zalost a grafe ok al nista posebno. Customer service je zato odlican..
ko da si za rolls royce rekao da je srednja zalost...zato tvoja x99 MSi opere pod sa nekom FTW? Ahahahhahh
ko da si za rolls royce rekao da je srednja zalost...zato tvoja x99 MSi opere pod sa nekom FTW? Ahahahhahh
MSI maticne su avion za evgu, moja nema mane, najbolja maticna koju sam ikad imao..
Cek jel ta FTW ona bez m.2 slota?
Evo sta kolega na redditu kaze o evga maticnima:
"The only sane person who uses an EVGA mobo is K|NGP|N and that's cuz he's their employee and he can't be caught with a competitor's product."
msi je prije deset godina radio dobre ploce...ove nove su...a ne znam, ko i sve ostale valjda...ja ako kupujem konfekciju idem na asus...ne zbog opremljenosti, performansi, nego zato sto znam da su stabilne u radu i da ce izdurat surove uvjete moje sobe...cak i kaktus mi je uspio uvenit...trenutnu plocu imam samo zato sto sam htio iskoristit stare ddr3 chipove, a ova je bila jedina takva raspoloziva...
msi je prije deset godina radio dobre ploce...ove nove su...a ne znam, ko i sve ostale valjda...ja ako kupujem konfekciju idem na asus...ne zbog opremljenosti, performansi, nego zato sto znam da su stabilne u radu i da ce izdurat surove uvjete moje sobe...cak i kaktus mi je uspio uvenit...trenutnu plocu imam samo zato sto sam htio iskoristit stare ddr3 chipove, a ova je bila jedina takva raspoloziva...
Evgi svaka cast za napajanja (superflower) i manje vise za graficke, al sa maticnima se nikad nisu proslavili. A i ovo kuciste sta im izgleda ko crt televizija i 89' im nije trebalo..
Evo, čekam ponoć da napravim narudžbu jer nema poštarine iza ponoći pa do 6h ujutro (wtf?)
Uzet ću asus strix 1080ti
Uglavnom, gledao sam malo da uzmem 1440p 144hz tn umjesto 1440p 60hz ips pa da iskoristim tog titana jace ali nedam 500 eura za tn matricu..
Igrat cu na ipsu i nadam se da ne bude overkill kak ste i rekli.
Fala svima.