GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.556.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

UK Amazon radi dosta problema. Kolega i ja samo imali puno takvih slučajeva kada bi uzimali direktno od njih.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

moje napajanje je doslo sa uk amazona...dobio troglavi kabel s njim....srica pa iman tih kabela ko u prici...i sa se ne sican vise, ali kuciste (isto corsair), koje sam narucio uz napajanje doslo par dana ranije ili kasnije...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.9.2017 16:57 (Gorstak79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
OvO je bilo preko amazon.de Kupio danas tu polovnu gigabyte a ovu drugu pripremaju za slanje s amazona, iso sam na cancel order pa cemo vidit..
R33mba#2892
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran

RUMOR: NVIDIA preparing GeForce GTX 1070 Ti nema mi bas previse smisla ali... inace ovaj Pascal ide kao kokice, koliko se profita natuklo ima da Volta pokida.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pre kasno je da bi sada izdali karticu tog kalibra, cisto sumnjam. Prije da je neka greška, bolje da spuste cijene nego da sad izdaju neku malo slabiju 1080

Battlelog: D3lBoy-00
15 godina
protjeran
Lucidius kaže...

RUMOR: NVIDIA preparing GeForce GTX 1070 Ti nema mi bas previse smisla ali... inace ovaj Pascal ide kao kokice, koliko se profita natuklo ima da Volta pokida.

Ma kakvi...

16 godina
odjavljen
Cogent kaže...

UK Amazon radi dosta problema. Kolega i ja samo imali puno takvih slučajeva kada bi uzimali direktno od njih.

Kad uzimaš baš od Amazona (što nije uzimanje na Amazonu) onda je to nemoguće. Što je na stanju, na stanju je, što nije, nije. Ne postoje situacije da nešto naručiš, a toga nema jer im sve ide automatski i robotizirano je. To se može dogoditi samo kad na Amazonu uzimaš od trećih prodavatelja.

Nope.
16 godina

hm...

16 godina

Bok ljudi, koja je po vama najbolja gtx 1060 6gb, aorus ili neka druga?

0 0 hvala 0
12 godina

najjeftinija sa dva venta i 3 god garancije

15 godina
protjeran
ivan7 kaže...

Bok ljudi, koja je po vama najbolja gtx 1060 6gb, aorus ili neka druga?

Glupo ti je uzimat skupu 1060-ku, preblizu je 1070-kama cijenom a daleko performansama..

14 godina

Stanje je toliko loše da se najviše isplati polovna 290/390 plus X modeli ili direkt 1070/1080.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

istina, stanje za kupnju grafičke kartice stvarno nije bajno

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

vidim da je moja zotac mini 1050 ti rasprodana...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.9.2017 17:18 (Gorstak79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo stić će mi kroz koji dan još jedna Strix 1070. Pa da bacimo usporedbu s 1080 Ti, neko za?

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

pozdrav dali je Gainward-ov hladnjak kod GTX 1060 Phoenix GS 6GB dobar(najbolji:) kao i na gtx 1070?lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.9.2017 23:43 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

pozdrav dali je Gainward-ov hladnjak kod GTX 1060 Phoenix GS 6GB dobar(najbolji:) kao i na gtx 1070?lp

Losiji je dosta od hladnjaka na 1070/1080-ki..

14 godina

Ali s obzirom da GTX 1060 ne treba neko moćno hlađenje sigurno nećeš imati problema. Malo sam imao kod sebe onu najjeftiniju MSI GTX 1060 3GB sa onim aluminijskim hlađenjem kao stock Intel cooler i takvim ventom i ta grafa nije bila bučna niti visoke temperature !! Onda sigurno neće biti loša ni ta Gainward. 

15 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Ali s obzirom da GTX 1060 ne treba neko moćno hlađenje sigurno nećeš imati problema. Malo sam imao kod sebe onu najjeftiniju MSI GTX 1060 3GB sa onim aluminijskim hlađenjem kao stock Intel cooler i takvim ventom i ta grafa nije bila bučna niti visoke temperature !! Onda sigurno neće biti loša ni ta Gainward. 

Vidis meni je Gainward dual-ka bila prilicno vruca (75-80°C), isto tiha doduse...

Al nisu mi mjerodavne temperature sta vecina reporta jer im grafe nisu na max usageu i cesto koriste vsync, to nije to..

17 godina

Ekipa ja sam se privremeno vratio na r9 fury x karticu.

Opcenito gtx 1070 je mocnija graficka daleko od toga no imam jedno zanimljivo pitanje.

Kako se jos nisam rijesio 4k monitora te kako igram wot morao sam primjetiti da r9 fury x se bolje ponasa s fps dropom u trenutku ekslopzije vise tenkove.

Kod gtxice mi je znalo dropati na 40 fpsa pa se osjetilo lagano trzanje te je to trajalo kratko kod ove toga nema.

U ostalim igrama je vidljivo da gtxica daje vise frejmova u 4k rezi no ovo me zanima koji je uzrok toga?

Da li je to zbog toga sto mi je sada freesync omogucen (iako on nema utjecaja na fps drop) ili neceg treceg?

Uglavnom samo me zanima moze li mi netko ovo objasniti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Jedan razlog je FreeSync koji ti smanjuje trzaj kod pada brzine, i to ti je vjerojatno najvažnije. Drugi mogući razlog je da R9 Fury bolje reagira na takve stvari jer, iako ukupno sporija, ima puno bržu memoriju i bolje "podnosi" kompleksne post-processing shadere koji mogu biti način izvođenja eksplozija.

Nope.
11 godina

Ne znam tehnički, kako se što izvodi, ali wot je igra koja radi na 1 jezgri, ubiti dvije s tim da je ova druga za zvuk, gtx1050 ti drži 4770k up 70%, ali i to opet ovisi od mape do mape, osim jakog ipc-a na cpu, igri dosta pridonosi i ssd  nekad i 10- 20 fps  više, kupio novi hdd konto prebacit cu wot na njega, osjetno veći dropovi kad igram, al pošto igram većinom arty i udesa, onda mi ne smeta camp ftw 

Uglavnom čudan je taj big world engine. Ili što bi rekla wot ekipa stronk wooden  pentuium russian developing and programing tm 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

uzrok je HBM i zasto si se vrattio 

15 godina
protjeran

Nikako disk ne bi smio moc imat veze s performansama igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Zašto ?

0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

cemu?

a kaj ce mi gtx 1070 kada igram samo WOT, a mislim se batalit i 4k monitora i uzet neki fhd ili 2k cisto onak ako mi srce zazeli odigrati neki naslova da nisam bas bez ikakvog pca a za sve ostalo tu ce biti ps4 pro

pa nije fury x bezveze kartica lol...

nije da se igram na integrusi iako i danasnje integruse su dobre.

8 godina
protjeran
ansha kaže...

zaigraj na hddu i a8-7600 novi call of duty pas vidit sto je tear slike i zvuka...

17 godina
odjavljen
ansha kaže...

http://ftr.wot-news.com/2014/05/28/comparison-of-hdd-and-ssd-for-world-of-tanks/

"

The switch from a HDD to an SSD produced a 16% increase in the average FPS, 12.5% in the minimum FPS and a 21% increase in the maximum FPS.

This means that the game does a terrible job at utilizing the user’s available RAM and relies on the storage device (HDD or SSD) to get the information required. This is perhaps a method to make the game compatible with low-end PC’s that have a small amount of RAM, by pulling data directly from the HDD, but it becomes a burden on more powerful computers that have a lot of RAM at their disposal and thus stressing the weakest component in a computer: the HDD."

17 godina

tko je to reko za nju...znaci postao  si main consol gamer a pc ove e-sports igre uz izlete aaa 

10 godina
odjavljen
toxic kaže...
4mal kaže...

cemu?

a kaj ce mi gtx 1070 kada igram samo WOT, a mislim se batalit i 4k monitora i uzet neki fhd ili 2k cisto onak ako mi srce zazeli odigrati neki naslova da nisam bas bez ikakvog pca a za sve ostalo tu ce biti ps4 pro

pa nije fury x bezveze kartica lol...

nije da se igram na integrusi iako i danasnje integruse su dobre.

Nema što PC tražit pokraj ps4 pru u gamingu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice