Nemojte se prerano veseliti jer bi vam mogla porezna doma u posjet. Nikad ne znaš tko čita sve forum!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemojte se prerano veseliti jer bi vam mogla porezna doma u posjet. Nikad ne znaš tko čita sve forum!!!!!!
Nema porezna veze s tim nit si u ikakvom prekrsaju, ducan je jednostavno prikazao krivu cijenu i na kraju moraju taj iznost prikazat na racunu da ukljucuje pdv..
Nejde to tak. Dućan je dužan uračunati PDV i dati ga državi.
Ne daješ ga ti osobno državi. Daješ ga dućanu.
Osim ako ti poslije svake kupnje ideš na Poreznu
Ne znam meni je jedno vrijeme isto baco na mobile verziji bez pdva i sad sam od sebe nadodo..
Ne znam meni je jedno vrijeme isto baco na mobile verziji bez pdva i sad sam od sebe nadodo..
Što je sam od sebe nadodao, kako to misliš ?
Pa i ja sam sinoc gledo ma m.computeruniverse, i baco mi pre cudne male cijene, i danas idem opet kad cjene normalne...
E da ako je ono bez pdva nemojte se zacudit da vam lupe HRV pdv...Jel ide preko DHLa i ja kolko znam ako ne platis opdv u zemlji u kojoj si kupiio placas Hrv pdv..JEl tako?
nemaju kaj lupit pdv jer na racunu ima osnovica plus pdv.. sve je placeno onoliko koliko su oni trazili.. ako se ne usudis kupit tako nemoj.

Kolko vidim kod mene u ceskoj su jos uvjek kolko tolko normalne cijene. Gainward gtx 1060 6gb gs je 2600 kn u czc.cz ducanu. Ubo sam lg 27" ips sa freesyncom (75hz) za 1550kn u tom ducanu.

Dobro da sam naručio jučer. Još je išlo po nižim cijenama...
Valjda će stići pošto naplatili preko paypala već jesu.
Digli su cijene koliko vidim, bar mojoj Gigabyte gtx 1070 gaming za 40€.
Skuzil sam kak dobit cijene bez pdv-a na computeruniverse, barem meni tak ide.
Ulogiram se kao fizicka osoba na telefonu i ugasim tab, nakon toga na kompu se ulogiram ko firma i ugasim tab. Nakon toga na telefonu otvorim novi tab i otvorim mobilnu stranicu, ulogiran sam ko fizicka osoba ali mi radi racun bez pdv-a.
EDIT:
Radilo i sad opet ne radi. LOL koja dobra stranica. Moram razmislit koju karticu ocu i kupit u trenu kad radi.
Ne kužim kužite li vi da nanosite štetu toj trgovini na taj način? Da kradete zapravo? Jer netko taj PDV mora platiti, a budu li oni plaćali za Hrvate lopove, onda će jednostavno prestat prodavat Hrvatima pa ste izgubili odličan dućan kakav u nas nećete dobiti.
Ne kužim kužite li vi da nanosite štetu toj trgovini na taj način? Da kradete zapravo? Jer netko taj PDV mora platiti, a budu li oni plaćali za Hrvate lopove, onda će jednostavno prestat prodavat Hrvatima pa ste izgubili odličan dućan kakav u nas nećete dobiti.
Zasto ne poprave gresku? Imali su dovoljno vremena. Kupujemo po cijeni koju su oni stavili, a posluju u plusu i s ovim cijenama pa im povecavamo promet ako ne toliko profit :)
nemojmo pretjerivati... shop kao i stotinu drugih u europi ni posteniji ni pokvareniji od drugih..
sjetite se samo mobycity ili kako vec iz uk.. kolko je ekipe samo sa ovog foruma kupilo telefon od njih bez pdv-a.. nemojmo sad glumit svece.. ovakva prilika se ne propusta pogotovo jer su cijene lopovske i lihvarske...
uostalom mislite da samo hrvati pokvareni kupuju preko njihove mobilne stranice? ili posteni austrijanac posalje u kuverti 19% nazad?
a sto ako je sve ovo namjerno?

Jao koji ste vecina Vas pacijenti.
Prije nekih mjesec, dva su bili propusti kod nasih shopova i priliku da uplati ugrabilo par ljudi (radilo se o ssd diskovima) i svi ste se pravili moralnima kako da se ne nanosi steta bla bla bla.
Sada kada svi mogu "lagat" i dobit bez pdv-a vise nema morala??
Previse dvolicnih ovdje ima..
Malo sam izvrtio stvar i to stvarno funkcionira,, nije neznam kakva ušteda.
Kod nas ima u trgovini 1070ka Phoenix za 3800kn i 1080ka za 4300kn.
Kako onda nije ušteda? Skoro 100€ razlike...
Kakvih 100E, imaju jako nepovoljan tečaj eura, ja sam stavio u naruđbu naj jeftiniju GTX 1080, cca 3800kn po današnjoj cijeni, najjefitnija 1070ka cca 3200kn po današnoj cijeni.
Za tu lovu kupiš na forumu grafu staru 2 mjeseca sa garancijom u HR trgovini. (Ne velim da su naše trgovine po garancija bolje od stranih, ali pri prodaji, kad je karitca već nešto stara ju je lakše prodati kad ima našu garanciju, takvi smo ljudi).
BTW - čini mi se da se tu uopće ne radi o propustu. Znaju oni da je to tako. Njemci su to ...
Kakvih 100E, imaju jako nepovoljan tečaj eura, ja sam stavio u naruđbu naj jeftiniju GTX 1080, cca 3800kn po današnjoj cijeni, najjefitnija 1070ka cca 3200kn po današnoj cijeni.
Za tu lovu kupiš na forumu grafu staru 2 mjeseca sa garancijom u HR trgovini. (Ne velim da su naše trgovine po garancija bolje od stranih, ali pri prodaji, kad je karitca već nešto stara ju je lakše prodati kad ima našu garanciju, takvi smo ljudi).
BTW - čini mi se da se tu uopće ne radi o propustu. Znaju oni da je to tako. Njemci su to ...
Daj par linkova ili brojeve mobitela za normalnu grafiku sa garancijom tu na forumu GTX 970,980,1060,1070 po normalnoj cijeni??
hvala
Isprike što se malo odmičem od teme, ali ne znam gdje bih postavio upit.
Potreban mi je SLi bridge na posudbu (ili kupovinu, sve mi je ok) duljine 40mm (PCB/flex) ili 60 mm (ako je flex).
Lokacija je Zagreb-molim da mi se oni koji imaju jave na PP. Hvala!
Propust ili ne neznam.
Znam da sam ja svoju naručio po 410€ - Gigabyte GTX 1070 Gaming G1. Koliko dođe takva tu? Bar 100€ više- ako je uopće možeš kupiti.
Probao sam kupiti kod nas u 7.mj mislim za 3500kn i nisam mogao. Nije ih bilo. Samo mining rigovi.
Platio preko paypala. Kako god da obračunavaju tečaj isplati ti se. Pogotovo kada uzmeš nekaj više pa ti i poštarina ne ispadne problem.
O GTX 1080 Gainward GLH koja je išla po 494€ ili sada MSI Armorici po koliko 510€? Neću ni govorit...
Bar 100€ razlike, ako pričamo o novima. Ovo kaj se po forumima prodaje me ne zanima. Uspoređujemo novo sa novim.
Edit: Ako ti je garancija takav problem uzmeš si neku EVGA i miran si. Garancija ti vrijedi svuda.
Ko ima nepovoljan tecaj eura?
Odabereš na paypalu da ti banka vrši konverziju i imaš normalan tečaj.
Ja cekam dan kada cu na stranim shopovima moci kupiti kreditnom karticom na rate
Zanima me koju grafu imate pa bi napravio vote poll da vidimo kakvi su postoci ko ima šta od hardvera!
U mom pc-u je:
8 | GTX 1080 Ti |
---|---|
12 | GTX 1080 |
19 | GTX 1070 |
18 | GTX 1060 |
3 | GTX 1050 |
Fali ti 1050ti i eventualno 1030 iako ona nije gtx.
Naći će i to svog kupca, ali ja sam alergičan na ove mini verzije.
Hvala na info, konacno sam se nagovorio da si kupim GTX 1080 prije poskupljenja, nasao sam Inno3D iChill GeForce GTX 1080 8GB X3 za 4300kn kod nas u ZG u jednom shopu, jel je tko ima od forumasa ? Ili da dam 300kn vise za MSI verziju ? Nisam ni sam pametan koju da kupim od te dvije ? Nekakav savjet od nekoga tko ima iChill VGA ? Tnx
Hvala na info, konacno sam se nagovorio da si kupim GTX 1080 prije poskupljenja, nasao sam Inno3D iChill GeForce GTX 1080 8GB X3 za 4300kn kod nas u ZG u jednom shopu, jel je tko ima od forumasa ? Ili da dam 300kn vise za MSI verziju ? Nisam ni sam pametan koju da kupim od te dvije ? Nekakav savjet od nekoga tko ima iChill VGA ? Tnx
ja imao, krepala pa zamjenio i nadolatio za 1080ti model, inace jako tiha grafa no i jako vruca! neznam jel ta od msi-a ista bolja neko drugi ce ti reci ja sam zaboravio!lp
Naći će i to svog kupca, ali ja sam alergičan na ove mini verzije.
Za casual gamera kojem nije do klokanja su ovakve grafe dovoljne, meni osobno mini verzije dolaze u obzir ako je hlađenje uredno riješeno, pogotovo sada kad su najavili poskupljenje cijena a ona Phoenixica u Linksu vise nije dostupna ako se ne varam...