Neznam ja ima 8GB rama i sve mi leti ko podmazano
GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
- poruka: 15.735
- |
- čitano: 1.541.471
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Deus EX na ultra+4x msaa ce ti krasno letit, probaj...
kod mene je 1440p doduse...
Deus EX na ultra+4x msaa ce ti krasno letit, probaj...
kod mene je 1440p doduse...
Evo neznam sta da ti nabrojim od naslova sto imam Doom,arma 3, bf1, the division ,tormb raider, far cry primal i gta 5. Sve znaci leti bez problema nisam probao taj deus ex ako ima jogurt verzija negdje da ga skinem i da probam inace koliko je velika igra ako je preko 50GB neda mi se skidati treba mi 3h
Sta ces probavat, ici ce ti jednako ko i svima drugima sa gtx 1070...
Pa dobro ja sam samo naveo sta mi radi odlicno sa tih 8GB rama pa i ako zelis vizualnu potvrdu https://www.youtube.com/channel/UCfHFLnNMRTCQMOEuWFwCKJA evo ti link imas tu sve benchove vecinom
Pa dobro ja sam samo naveo sta mi radi odlicno sa tih 8GB rama pa i ako zelis vizualnu potvrdu https://www.youtube.com/channel/UCfHFLnNMRTCQMOEuWFwCKJA evo ti link imas tu sve benchove vecinom
Ako nisi primjetio ima on gtx 1070 pa shodno tome dobro zna što ona može pa mu niti ne tribaju ti tvoji linkovi, pametovanja a niti uvjeravanja.

Ako nisi primjetio ima on gtx 1070 pa shodno tome dobro zna što ona može pa mu niti ne tribaju ti tvoji linkovi, pametovanja a niti uvjeravanja.
Znam ja za tvoju informaciju sta on ima ali ocito ti nisi u toku pa procitaj par postova unatrag kad kazu da je 8GB rama premalo a ti i vecina imate 16GB pa tako da tu nema velike razlike.
Znam ja za tvoju informaciju sta on ima ali ocito ti nisi u toku pa procitaj par postova unatrag kad kazu da je 8GB rama premalo a ti i vecina imate 16GB pa tako da tu nema velike razlike.
VRAMA legendo, VRAMA.
Ja slabo pročita ali očito ti nisi u toku

Popuni se tih 8 gb vrlo brzo kad sve redas na max, cak i na rezolucijama ispod 4K.
Popuni se tih 8 gb vrlo brzo kad sve redas na max, cak i na rezolucijama ispod 4K.
Dobro, mnoge ce igre povuć više nego im treba jer mogu, a nije nužno, a druge će pak bit loše optimizirane i programirane.

Kaj ta legcy nije isto klokana? 1550 mhz? Sobzirom da je koštala 3000+ kn kod izlaska recimo da nije loše. Moja za 1500 kn je tu negdje
Kaj ta legcy nije isto klokana? 1550 mhz? Sobzirom da je koštala 3000+ kn kod izlaska recimo da nije loše. Moja za 1500 kn je tu negdje
Tvoja je 470-ka, ona je jos sporija prilicno. Zaboravljas da je proslo vise od 2 godine od izlaska 970-ke, tako da ti cijena nije argument..
Tvoja je 470-ka, ona je jos sporija prilicno. Zaboravljas da je proslo vise od 2 godine od izlaska 970-ke, tako da ti cijena nije argument..
Puno bolji od tvog argumenta da je RX 480 klokana uz GTX na 1550 mhza. A ovdje je fina usporedba pa nek si svak za sebe protumači te ogromne razlike. 1500 kn
Puno bolji od tvog argumenta da je RX 480 klokana uz GTX na 1550 mhza.
Recenica ti nema smisla ni znacenja. Napisi nesto smisleno..
1550mhz je maksimalni stabilni klok na koji ide 95% gtx 970-tki u igrama, dakle isto kao sto je i na rx 480-tki 1400mhz, ili gtx1060 na cca 2100mhz, a ne nikakvih 1.5ghz jer onda bi 1.6ghz bilo za gtx 970 no tu onda ulazi valjda 1-2% primjeraka!lp
Kako nije, kad je trenutno najjeftinija 970 2200 kn, a 480 1850... A 470 1500 i u većini situacija su tu negdje.
rx 480 da ali 470 ne nema je nigdje.A sto se tice rx 480 i rx 470 onda je to samo promasaj amd-a da jedan model kartice plasira u dva razlicita modela koji imaju 4GB i 8GB
Recenica ti nema smisla ni znacenja. Napisi nesto smisleno..
Očito ti fali informatičke pimenosti
Ne mozes ti to njima objasniti, sad ce stjepko zeleni da uleti sa nekim znj youtuberom i njegovim videom koji pokazuje da nije tako
Realno, 970 je najbolja graficka kartica na svijetu ako gledas kartice sa 3.5gb memorije .
p.s. svima koji je kupe danas polovnu (i naravno plate cca preko 1200 recimo za nju) treba dati dumbass award of the year, isti krug pakla za kupce i3 7350K procesora
ja cu ti linkati, o cemu ti baljezgas? ja tocno znam sta ta kartica moze i koje perfomasne ima! netreba meni youtube, imas sve u benchmark temama i doticnoj se rx480 moze pribliziti/prestici valjda u samo jednom bench! kad isprobas 1/10 onoga sto sam ja isprobao i odvrtio ovdje na forumu pocet cu tek onda razmisljati o tome da te shvatim ozbiljno, ansha vam je gore ljepo rekao da se usporeduje s karticom starom prek 2g...sramotno! a kakvo je stanje s Vego-m tako ce izgleda biti jos 2...po svemu sudeci izgleda da ce gtx 970 i 7970/r9 280x biti dva najvise zivuca gpu-a u ovom stoljecu
lp
Sramotno u smislu mjerenja e qurca, ali za gamera koji ne voli bacati previše para na konzolaške portove AMD je fino porušio cijene i ponudio RX 470 za 1500 kn
http://www.iqcentar.hr/product&product_id=56158
fina cijena no sta ce nam to u gtx 10xx temi?lp
Da to si u pravu Eventualno da informiramo nvidijaše da ima dobra alternativa za šaku kuna.
ja cu ti linkati, o cemu ti baljezgas? ja tocno znam sta ta kartica moze i koje perfomasne ima! netreba meni youtube, imas sve u benchmark temama i doticnoj se rx480 moze pribliziti/prestici valjda u samo jednom bench! kad isprobas 1/10 onoga sto sam ja isprobao i odvrtio ovdje na forumu pocet cu tek onda razmisljati o tome da te shvatim ozbiljno, ansha vam je gore ljepo rekao da se usporeduje s karticom starom prek 2g...sramotno! a kakvo je stanje s Vego-m tako ce izgleda biti jos 2...po svemu sudeci izgleda da ce gtx 970 i 7970/r9 280x biti dva najvise zivuca gpu-a u ovom stoljecu
lp
ahahahah
pa sta je onda r9 290? Ona piski po toj 970 uveliko a starija je od nje
A 7950 koja trpa 960/1050ti
AMD Fine Wine bro
Ma nije to, kolega izgleda radi za AMD, pa tu na temi o gtx karticama trola i veliča amd.
Od kada sam sa amd r9 280 presao na gtx 1060 6gb, preporodio sam se. AMD više nikada u moje kučište, ni ovaj novi amd zen ne bi mijenjao za svoj stariji i7 3770.