GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.542.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Patrick_cro kaže...

A zast nebi isao na ovo link

E da, možda je i ta dobra, nisam još dovoljno pručio te Mini verzije, i koliko su lošije od normalnih?

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
17 godina

http://asuswrt.net/2016/09/24/zotac-gtx1070-mini-review/

Dosta dobra za tako malo grafu i jos 5 god garancije, samo treba vidjeti sa ducanom

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Patrick_cro kaže...

A zast nebi isao na ovo link

to te izadje 4050kn sa PDVom i postarinom..

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 13:04 (Fanu).
17 godina

Kakvim pdv? ajde popij kavu jer pricas gluposti.

440 eur sa postarinom

440 * 7,55 3322kn

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Patrick_cro kaže...

440 eur sa postarinom

440 * 7,55 3322kn

se ne placa nas PDV na proizvod iz uvoza?

izgleda da za nasu zemlju i computeruniverse jos ne:

"The requirement to charge value-added tax for the country to which goods are supplied varies between countries and is dependent on the "supply threshold" set by the country involved. The requirement comes into effect only when the total value of all goods supplied annually by a company to a particular EU country exceeds the threshold set by that country. In our case, we have exceeded the supply thresholds for the countries listed above and are therefore required to charge VAT at the locally applicable rate and to pay it in full in the country concerned. For all other countries, we have not yet reached the supply threshold and are therefore permitted to continue charging VAT at the German rate."

pitanje je vremena kad ce i to uvesti..

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 12:44 (Fanu).
14 godina
neaktivan
Fanu kaže...
Patrick_cro kaže...

440 eur sa postarinom

440 * 7,55 3322kn

"The requirement to charge value-added tax for the country to which goods are supplied varies between countries and is dependent on the "supply threshold" set by the country involved. The requirement comes into effect only when the total value of all goods supplied annually by a company to a particular EU country exceeds the threshold set by that country. In our case, we have exceeded the supply thresholds for the countries listed above and are therefore required to charge VAT at the locally applicable rate and to pay it in full in the country concerned. For all other countries, we have not yet reached the supply threshold and are therefore permitted to continue charging VAT at the German rate."

Trebala bi se placati RAZLIKA pdva, a ne nas pdv. To sve skupa iznosi 6% sta nije 25% koliko ti mislis da je. Amazon to korigira, ali ne ispadne neka velika razlika. I dalje dosta jeftinije nego u nas.

12 godina
Zajeb kaže...

Trebala bi se placati RAZLIKA pdva, a ne nas pdv. To sve skupa iznosi 6% sta nije 25% koliko ti mislis da je. Amazon to korigira, ali ne ispadne neka velika razlika. I dalje dosta jeftinije nego u nas.

mislio sam da su cijene izrazene bez PDVa na njihovoj stranici, nisam vidio da je vec ukljuceno 19% svapskog PDVa u cijenu

u svakom slucaju je ok kupovina 

14 godina
neaktivan

Vratio sam SLI, neobicno covjeku sa jednom grafom hahahha.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zajeb kaže...
Fanu kaže...
Patrick_cro kaže...

440 eur sa postarinom

440 * 7,55 3322kn

Ne. Kakva razlika?! Plaćaš 25% PDV-a na proizvod ako ga plaćaš po domaćoj stopi ili 19% po njemačkoj. Amazon naplaćuje domaći PDV od 25%, CU naplaćuje 19% jer jednostavno ne prodaje godišnje u Hrvatsku dovoljno da bi naplaćivao 25%. Amazon PDV zamijeni našim kod obračuna, dakle, kad staviš proizvode u košaricu, a u međuvremenu vidiš njemački PDV na .de Amazonu, britanski na .co.uk, francuski na .fr itd.

prodajem jednu od mašina
12 godina

zanimljiv usporedni test medium nvidia grafičkih kartica od 460 do 1060

u pet generacija 550 440% rast perfomansi 

a koliko je ono intel napredovao od sandy bridge za to vrijeme 

EDIT: evo ispravio sam, to je tako kad pišeš bez razmišljanja 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 12:52 (picajzla0707).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
picajzla0707 kaže...

u pet generacija 550% rast perfomansi 

mislis rast od 445%..

btw nije mi jasno kako je razlika izmedju 960 i 1060 (koja je u biti na razini 980) 220+% - da li je 960 bila toliko slabija od 980?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 12:43 (Fanu).
9 godina
protjeran

Nisu ovi rezultati bas uvjerljivi, gtx 760 je nekih 10-15 posto slabija od 960ke, a 960 je oko 50 posto slabija od gtx 980 koja je nekih 5-6 posto jaca od gtx 1060.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

u 5 generacija sudeci po

! znaci problemi s BN ce biti sve veci i veci uracunaj u to tj oduzmi da je 5 generacija iza cpu imao manji takt slika je jos goralp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 12:51 (Stjepanj).
9 godina
protjeran

Nece, eto 4k monitori su vec ispod 3000kn sa IPS matricom i 27", do ljeta idu cijene jos 15 posto dolje 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Lucidius kaže...

Nisu ovi rezultati bas uvjerljivi, gtx 760 je nekih 10-15 posto slabija od 960ke, a 960 je oko 50 posto slabija od gtx 980 koja je nekih 5-6 posto jaca od gtx 1060.

kakve su sad opet to bedaste usporedbe s "prečacima" preko 980, najbolje da još usporediš koliko je 960 slabija od nano i 1060 jača od rx 470, pa podijeliš, kubiciraš i dobiješ rezultat

te gluposti su mi tako odbojne da je to strašno, imaš dvije grafe i usporedi ih po igrama, čemu treća grafa između pa mudrovanje koliko je ova jača, a ona druga slabija od nje

imaš fino 16 igara direktne usporedbe, za svaku igru posebno za koju god grafu od serije x60 hoćeš u testu, pa konkretiziraj što ti je sumnjivo

EDIT:

evo primjer za witchera, graf navodi kako je 1060 za 86% jača od 960, pa sad se može konkretno reći jel je ili nije, a ne ove teorije zavjere i mudrolije

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 13:02 (picajzla0707).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Zajeb kaže...
Fanu kaže...
Patrick_cro kaže...

440 eur sa postarinom

440 * 7,55 3322kn

Ne. Kakva razlika?! Plaćaš 25% PDV-a na proizvod ako ga plaćaš po domaćoj stopi ili 19% po njemačkoj. Amazon naplaćuje domaći PDV od 25%, CU naplaćuje 19% jer jednostavno ne prodaje godišnje u Hrvatsku dovoljno da bi naplaćivao 25%. Amazon PDV zamijeni našim kod obračuna, dakle, kad staviš proizvode u košaricu, a u međuvremenu vidiš njemački PDV na .de Amazonu, britanski na .co.uk, francuski na .fr itd.

19+6=25

Da, jer ja to nisam reka. 

9 godina
protjeran

Nitko se tebi nije ni obracao i boli me kuki kaj se tebi ne sviđa, covjek iznad je postavio pitanje u vezi razlike u snazi između gtx 980 i 960, ja sam mu odgovorio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Nece, eto 4k monitori su vec ispod 3000kn sa IPS matricom i 27", do ljeta idu cijene jos 15 posto dolje 

Ni to nije potrebno, da se grafika u 1080p nabrijat tako da sli Titan XP-a daju jedan frame dnevno...

12 godina
Lucidius kaže...

Lucidius kaže...

Nitko se tebi nije ni obracao i boli me kuki kaj se tebi ne sviđa, covjek iznad je postavio pitanje u vezi razlike u snazi između gtx 980 i 960, ja sam mu odgovorio. 

pogledaj molim te još jednom ovu tvoju gornju egzibiciju sa postotcima, sa 10-15% preko "oko 50%" do 5-6% i sad reci da je to normalno

već u prvim postotcima od 10-15 imaš razliku od 50% jer je 15 u odnosu na 10 za 50% više i gdje je onda tvoja računica dok dođeš do kraja, pa još sve u đuture iako u pojedinim igrama ti postotci mogu biti duplo manji ili veći

a fino imaš u testu za svaku igru točan fps koji su dobili u 16 igara i točan postotak razlike između dvije konkretne grafe, pa jel nije to jednostavnije za izračunati od ovih tvojih zavrzlama u kojima bi se i pitagora pogubio

9 godina
protjeran
Fanu kaže...
picajzla0707 kaže...

mislis rast od 445%..

btw nije mi jasno kako je razlika izmedju 960 i 1060 (koja je u biti na razini 980) 220+% - da li je 960 bila toliko slabija od 980?

Dobro se vidi sta je pitao, nemam vremena za tebe i ova besmislena raspravljanja, tko moze shvatit shvatit ce, tko nemoze neka uplati instrukcije iz matematike.

Ne kvotaj me vise i ne dosađuj imam pametnijeg posla 

15 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Dobro se vidi sta je pitao, nemam vremena za tebe i ova besmislena raspravljanja, tko moze shvatit shvatit ce, tko nemoze neka uplati instrukcije iz matematike.

Ne kvotaj me vise i ne dosađuj imam pametnijeg posla 

Nema se sta shvatit, kompliciras nepotrebno i filozofiras. Nema to veze s matematikom...

13 godina

Mislim da bi bilo zgodno puknit cijenu pokraj "tog" grafa.

Da vidimo koliko jeftinije prolazimo kod rasta perfomansi .

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Po preporucenim cijenama su tu negdje, s tim da je 9xx serija izasla s nizom cijenom, a 1060 se vratila na razinu 760

Nedavno je jedan kolega reklamirao crknutu 760 2gb verziju koju je plati vise nego sad kosta 1060 6gb, pa sam procijeni gdje smo s cijenama
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Samo plakati nista vise

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...

Samo plakati nista vise

Da, dobar video lol, mislim da je rekorder po udjelu dislikeova.

13 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

Samo plakati nista vise

Plakati koliko je decko na videu glup i ne zna o cemu prica.

Skoro kao ti u zadnjih mjesec dva kad si poceo da kenjas po forumu u svakoj temi da je to strasno. Zalosno cak.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
9 godina
dreadmoore kaže...
...

... poserem ti se na AMD

?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Nije to nažalost ni pokušaj šale, samo kompleksi... Jako tužno.

13 godina

Ja se samo nadam da ću odigrat za života "deus ex" sa 4x msaa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...

Ja se samo nadam da ću odigrat za života "deus ex" sa 4x msaa...

Da, 8GB je daleko premalo za to.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice