GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.557.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: Nvidia Pascal (2016)
Stjepanj kaže...

procitaj malo bolje sto pise u tekstu, ne nisu sve vec kako sam rekao samo top edišn...

vec je bilo govora o tome, ali ne na bugu naravno, ovdje su popularni mobiteli i apple!lp

...

Općepoznato je da je Asus Stjepanju slaba točka, ne dirajte u to "ko u moći". Sve možete blatit, ali Asus ne diraj! Jel tako Stjepko?! 

Ne znam, meni osobno Asus pretjeruje sa cijenama. Znamo da njima mora pokriti skupi marketing, masu radnika/strojeva, režija... Danas su tech proizvodi mahom svi kvalitetni. Oni brendovi koji se probiju na tržište, imaju kvalitetu jer se u suprotnom ne bi probili. Naravno, ima izuzetaka. No MSI, Giga, Palit, Evga, Zotac... sve su to provjereni i kvalitetni brandovi. Asus je na vrhu jedino po količini/veličini, on je megabrend pored svih ostalih ovdje nabrojenih no to ga ni u kojem slučaju ne čini apsolutno boljim... Sori Stjepanj 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
14 godina

Nemojte da vas Vlada čuje kako spominjete Asus na vrhu. Svatko svoga konja hvali ali sve je više manje isto ili manje oscilacije iz godine u godinu. Znali su i gigabyte i msi i gainward i zotac i.... Tko se sjeća giginih soc modela, msijevih prvih twinfrozr (lightning) mrcina? Sve se to u zanje vrijeme razvodnilo dosta. Gdje su asusovi platinumi i matrix-i? Imam osjećaj da je sve jako pitomo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 1:01 (dax-lax).
17 godina
Nvidia Pascal (2016)

haha Vlada i njegova EVGA di sise njega sjetio 

bdw

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 1:06 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

haha Vlada i njegova EVGA di sise njega sjetio 

Tko bi ga zaboravio. Čovjek bi rekao da je živio od tog branda. evga evga evga, classifield bla bla, birani čipovi nešto. Neki evga idealist, tjera svoje stalno ispočetka. Sigurno se još skriva tu negdje na forumu. 

16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Tonči kaže...

"All ASUS graphics cards are now produced using AUTO-EXTREME Technology, an industry-first, 100% automated production process that incorporates premium materials to set a new standard of quality. AUTO-EXTREME Technology ensures consistent graphics card quality as well as improved performance and longevity. This new manufacturing process is also environmentally friendly, eliminating harsh chemicals and reducing power consumption by 50%."

ne nisu sve vec kako sam rekao samo top edišn... 

Hmm...

ALL - ASUS je u jednoj od nedavnih video prezentacija najavio da od 2016. godine i nove serije kartica obiju tvrtki, u potpunosti prelazi na strojnu proizvodnju. Gornji citat je direktno od Asusa.

Kome vjerovati, tebi ili Asusu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 8:32 (Tonči).
13 godina
protjeran
Krivi citat citiras, za 2016g neznam jer nisam nis pametno procitao jer sigurno bi bila neka vijest asus otpustio 20000 radnika radi stroja:) a kad vidis obradeni pcb na nekoj kartici od 500kn kao na nekoj 980ti aniversary ediciji znat ces odgovor!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina

Pa Stjepanju !!! Tko je veći autoritet ovdje, Stjepanj ili neki tamo Asus ?? 

11 godina
neaktivan
Nvidia Pascal (2016)

Nova verzija gtx 1080 .

"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
Moj PC  
19 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Krivi citat citiras, za 2016g neznam jer nisam nis pametno procitao jer sigurno bi bila neka vijest asus otpustio 20000 radnika radi stroja:) a kad vidis obradeni pcb na nekoj kartici od 500kn kao na nekoj 980ti aniversary ediciji znat ces odgovor!lp

Živo me zanima onda, vidjet ćemo sad kad stignu ove 1080. :)

13 godina
protjeran
Kaj referentne?
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Kaj referentne?

Strixice :) Ovog tjedna EVGA FE su bile, ali nadam se doći do Strixica kroz iduća dva. Iako su ih popljuvali...

17 godina
Tonči kaže...
Stjepanj kaže...
Kaj referentne?

Strixice :) Ovog tjedna EVGA FE su bile, ali nadam se doći do Strixica kroz iduća dva. Iako su ih popljuvali...

Tko je popljuvao Strixice i zašto?

9 godina
neaktivan

na computeruniversu imate sve modele gtx 1080

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Stjepanj kaže...
Fanu kaže...

ne brini, po obicaju ce asus biti skuplji

to je sve s razlogom...

Navodno se Asusice sad rade savršeno, sve strojno.

zato im u svakoj seriji hladnjaci stoje nakrivo.. 

xfact
10 godina
Nvidia 10xx (Pascal) klub (2016)

meni je od GB ok nova 1070 G1 Gaming

http://www.gigabyte.com.hr/products/product-page.aspx?pid=5916#kf

lp

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 11:45 (Taraba).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Navodno su nove G1 dosta tihe, barem u testovima. Kakva su iskustva dosad bila sa Zotac AMP Extremeom, je li ga itko imao ovdje u 980/980Ti izvedbi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

Baš sam danas gledao isto od njega Witcher 3 na 1070 i 1440p, 30-35 fpsa... Pa eto nek neko opet proba branit ShitWorks...

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
protjeran

Meni Larino dupe s pomocu shitworksa izgleda super, za ostale me nije uopce briga!lp

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 18:36 (Stjepanj).
Moj PC  
8 0 hvala 2
13 godina
Stjepanj kaže...

Meni Larino dupe izgleda super, za ostale me nije uopce briga!lp

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
odjavljen
D3lBoy kaže...

Baš sam danas gledao isto od njega Witcher 3 na 1070 i 1440p, 30-35 fpsa... Pa eto nek neko opet proba branit ShitWorks...

Zvuči jako loše. Prema tome je 1070 prilično slaba. TitanX uredno na Ultra 1440 bez problema vrti 47-60 FPS u gradu i vani na otvorenom. Upravo probao, stock koji je boostan na 1250ish.

17 godina

Ja imam vise od tebe na 1440p u w-u 😆

Baci taj titan x u smeche ili ga daj djabe meni 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tonči kaže...
D3lBoy kaže...

Zvuči jako loše. Prema tome je 1070 prilično slaba. TitanX uredno na Ultra 1440 bez problema vrti 47-60 FPS u gradu i vani na otvorenom. Upravo probao, stock koji je boostan na 1250ish.

Ali on je u videu koristio HairWorks koliko sam skuzio, no svejedno cemu takva "tehnologija" ako ni naj novija generacija njihovih kartica ne radi sa njihovim featureom iz 2015...

Od negdje 3 minute nadalje.

10 godina
D3lBoy kaže...
Tonči kaže...
D3lBoy kaže...

Ali on je u videu koristio HairWorks koliko sam skuzio, no svejedno cemu takva "tehnologija" ako ni naj novija generacija njihovih kartica ne radi sa njihovim featureom iz 2015...

Od negdje 3 minute nadalje.

bome to je i mene dosta iznenadilo, pogotovo što je dosta recenzenata izbacilo avg preko 60 fps na 1440p sve ultra, guru3d je napisao 65 fps sve ultra osim HW, hardware unbox je stavio 62 fps sve ultra (dakle i HW), ugl svi su stavili iznad 60

13 godina

Pa mislin ono grafa u drugoj polovici 2016 koja košta skoro 4000 kuna i da iskljucuju na igri neke postavke(jedino mogu svatit da se ne stavi max msaa anti aliasing)koje su jos iz nvidia protekle,pa kaki je smisao onda bencmarka na toj igri ako se nesto gasi i rec da su to max postavke.

11 godina
neaktivan

Pa ukenjali su, svi ocekuju neznam kakve performanse, baš mi danas kaze frend "Mislim da cu uzet 1070 posto kazu da je to napravljena kartica za 1440p a da ne pada ispod 70ak fpsa", reko sretno s tim... Eventualno 1080, obecaju brda i doline - ekipa pokupuje kartice - onda poslje pravdaju karticu drugima i sebi kako je moglo bit gore kad se vidi kakve su igre danas... Uvijek isto, jos je Witcher 3 odlicno optimiziran, radi jako dobro i na FXu i na novom i7, jedino taj gameworks baš uništava sve.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 20:23 (D3lBoy).
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Imam osječaj isto da bude razočaranja ovima koji čekaju te 1070tke...

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
11 godina
neaktivan

Nece, kada izadju ne referentne koje ce biti bolje i jeftinije (pogotovo u Americi) to ce bit slican uspjeh kao 970. Ali opcenito uvijek ce branit karticu, kao sto sada rade sa 1080... "pa dobra je kartica samo treba nafrljit power limit i stavit ju u zamrzivac da ne throtla, osim toga je naj jaca !". Sve 5, ali ako glavni tip iz Nvidije price sat vremena kako je blesavo bolja, a zapravo je skok u performansama jednak svakoj generaciji onda imamo pravo zanovijetat. I 980 je bolji od 780ti

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 20:30 (D3lBoy).
10 godina

znam da je guru3d rekao da gasi hairworks zbog amdovih kartica, da bude poštenije prema njima, kad uspoređuje jel

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Dobro hoće li 1070 bit dovoljna za 90-100fpsa na fullhd SVE ultra? Kažem 90-100fpsa da mogu bit miran do 60 bar godinu dvije 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice