GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.557.835
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Nvidia Pascal (2016)

Ima hrpetina igrica na drugom grafu, jesi kliknuo na sve slike?

17 godina
Nvidia Pascal (2016)

Igrao sam je dok je bila neoptimizirana sa svim dodacima i kupio je u predorderu tako da provjeri moje postove prije nego izvalis neku glupost...

A ovo ga kurim bzvz jer je poznata kao" optimizirana " i sto uljecesh bzvz smiri se eod.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 10:09 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Nvidia Pascal (2016)

i onda netko kaže nije velika razlika u buci, poslušajte u videu usporedbu asusa i inno3d 1080

doduše asus se vrti na preko 2000rpm, a inno3d na 500-600 rpm manje i razlika u temperaturi je 10 stupnjeva

bilo bi puno bolje da su ujednačili okretaje, pa da vidimo onda usporedbu u buci i temperaturi, no i ovako bar nešto mogu usporediti oni što ne žele prčkati po postavkama hlađenja

http://www.computerbase.de/2016-06/inno3d-ichill-geforce-gtx-1080-x3-test/4/

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
4mal kaže...

Igrao sam je dok je bila neoptimizirana sa svim dodacima i kupio je u predorderu tako da provjeri moje postove prije nego izvalis neku glupost...

A ovo ga kurim bzvz jer je poznata kao" optimizirana " i sto uljecesh bzvz smiri se eod.

16 godina
odjavljen

Ma Arkham je smeće tehnički, ne valja ni sad, tako da... zato i je ogromna devijacija, ali tu je. :)

13 godina
neaktivan

Asusica na kraju strašno podsjeća na stock hladnjak mog starog phenoma

16 godina
odjavljen

Ono što je bitno je da je nekako sav taj skok od prosječnih 12% jednostavno "meh", doduše, mislim da je bitno bolji nego je 980 bio prema Titanu Black.

U odnosu na 980Ti 1080 je nešto bolji, nekih 18% umjesto 12% na istom taktu.

A graf za vlasnike GTX 980 izgleda bitno ljepše...

13 godina
Nvidia Pascal (2016)

Pa normalo,kad izađe novi TitanX onda napravi usporedbu kao sada!!

AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
_mark0_69 kaže...

Asusica na kraju strašno podsjeća na stock hladnjak mog starog phenoma

Ja jednostavno ne mogu vjerovat da je ASUS tako flopao

Tonči kaže...

Ma Arkham je smeće tehnički, ne valja ni sad, tako da... zato i je ogromna devijacija, ali tu je. :)

To tehničko smeće izgleda bolje od 99% igara danas i po meni daleko najbolja igra u zadnjih par godina...

Najsmješnije od svega, prošao sam ga bez problema dok još nije bio patchiran (pozdrav CPY-u)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 12:14 (DarthMarkus).
17 godina
Tonči kaže...

Stvarno nekad trebaš promisliti prije izjave... Kad izjaviš da je Doom fantastična igra a Arkham Knight smeće dođe mi da odem na WC...

Igrao kao igra je fantastična za razliku od konzolaškog sranja Dooma.

Što se tiče glatkoće izvođenja Akrham Knight je danas sasvim druga igra od izdavanja.

Jesli li siguran da si je probao ?

16 godina
odjavljen
toxic kaže...
Tonči kaže...

Stvarno nekad trebaš promisliti prije izjave... Kad izjaviš da je Doom fantastična igra a Arkham Knight smeće dođe mi da odem na WC...

Igrao kao igra je fantastična za razliku od konzolaškog sranja Dooma.

Što se tiče glatkoće izvođenja Akrham Knight je danas sasvim druga igra od izdavanja.

Jesli li siguran da si je probao ?

Savjetujem promišljanje prije odgovora s obzirom da si čitanje odradio ofrlje: gore sam naglasio "tehnički".

Arkham Knight jednostavno tehnički ne valja (developeri su i potpuno odustali od popravaka i neće je nikad fixati, vratili su svima novac). Ta priča tu završava. Doom, s druge strane, tehnički je vrhunski odrađen.

Što se tiče igara kao takvih, vjerujem da si jako mlad, jer niti razumiješ Doom žanr niti ti je jasno kako Doom treba izgledati (točno onako kako izgleda), što je normalno za one koji nisu imali računala u vrijeme Doom i Quake igara.

Meni je i Arkham dobar, odigrao sam ga prilično sati jer imam dosta snažno računalo pa me nisu toliko pogodili problem. Ali to ne mijenja situaciju... 

DarthMarkus kaže...

To tehničko smeće izgleda bolje od 99% igara danas i po meni daleko najbolja igra u zadnjih par godina...

Ja sam ga prošao odmah, nakon izlaska, ali da je grozan, jest. Vizualno izgleda relativno ok, doduše, 99% baš i ne. Imali smo zaista lijepih igara dosad. Ima čak i problema s AI-jem, ali to je neka druga priča. udaljit ćemo se previše od Pascal teme.

P.S. Mislim (nisam siguran) da je BAK GameWorks i Physx igra, to je vjerojatno srž problema...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 12:48 (Tonči).
13 godina
toxic kaže...

Ajde reci sta ne valja k'o novog Doom-a, previse nasilja za tvoj zeludac?
Uvijek imas (mekse) igre tipa Overwatch 

Staviti Doom i Arhkam Knight (koji usput ne radi ni na konzolama da ne crasha i dan danas pored patchanja)  u ustu recenicu, izjavu, stranicu na forumu je tuga 

Doom je dokaz i primjer kako treba praviti nastavke igara u svakom pogledu, kako tehnicki tako i za igrace.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 12:50 (chaselol).
17 godina
volegradele kaže...
Pa dobro to govori,TDP smatras nebitnim,to sto su postigli sa tako malim TDPom je odlicna stvar!!Gledajuci na globalnoj razini ustede su ogromne,triba malo razmisljat out of the box !
Mozes stavit 2 x GTX 1080 na napajanje od 500-600W!(500 kn npr)
Aj stavi 2x 390 na to??

Aj stavi, molim te, 13-15k kuna vrijedne grafe + vjerojatno 3.5-4k proc i matičnu na 500kn napajanje, da vidimo svi ovdje kak je to super.

17 godina
chaselol kaže...
toxic kaže...

Ajde reci sta ne valja k'o novog Doom-a, previse nasilja za tvoj zeludac?
Uvijek imas (mekse) igre tipa Overwatch 

Staviti Doom i Arhkam Knight (koji usput ne radi ni na konzolama da ne crasha i dan danas pored patchanja)  u ustu recenicu, izjavu, stranicu na forumu je tuga 

Doom je dokaz i primjer kako treba praviti nastavke igara u svakom pogledu, kako tehnicki tako i za igrace.

Točno. Ti ako igraš Counter Strike a valjda igraš bi prvi trebao uočiti što ne valja u suprotnom smatram da tvoje uložene vriejeme u igranje Counter Strike-a je uzaludno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 13:15 (toxic).
17 godina
Tonči kaže...

Ti si mi kupio prvi komdorac za kojeg sam imao odvijac da bih preko kazete našao igru?

Ti si mi kupio 386-icu koja t kada sam stisnuo na turbo je pisalo 166mhz.

Ajde daj prestani.. Kao da su godine bitne u cijeloj prici.

Dan danas znam rasturati quake. Jedno kada ćeš igrati igru na kompetativnoj razini bilo koju vidjeti ces nedostatke Doom-a nasprem konkurencije. Ono što sam vidio u open beti mi je dovoljno da odem na wc opet pa opet.

Batman je bar neki racku pokazao u prošlim serijalima a i ovaj nastavak ima fenomenalno Story, što to Doom ima u SP-u? Sp nisam probao ali vjerujem da je prica da skocis s svaskog mosta. Ne želim niti ići proučavati navedenu igru.

Reci mi ovdje kakav je to Story da ga braniš jer je MP katastrofa. Skupiti ces 56 sati u Storyu Dooma?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 13:22 (toxic).
16 godina
odjavljen

Što se pjeniš na krivoj temi? Možemo se ići svađati na temu o igri. Svakako, napisati da je "konzolaško sranje" igra koja je doslovno u svemu remake originalnog Dooma je smiješno. Doom nema konkurencije. Uopće nije nikad ni ciljao biti konkurencija Armi 3 recimo. No od svega mi je najsmješnije da kažeš da nisi ni igrao igru, ali imaš tako "snažan" stav o njoj. ROFL?

MP nije katastrofa, ponaša se kao svaki Doom prije njega, samo je ok. Nisam ga dugo igrao, u moru igara tog tipa ne donosi ništa posebno novo ni atraktivno. S druge strane, SP dio igre je remake originala i odličan je. 

Uostalom, tvoj stav je promašen, čini se i tu priča nema dalje smisla. Ako želiš detaljno, možemo na PC Igrama i temi za Doom.

16 godina
odjavljen
Nvidia Pascal (2016)

Pobrisao sam vas. Ajmo probati držati se teme. :) Doom je na svojoj Doom temi. :)

Mo'š stavit sliju :D Al to je to od off-topica. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 15:53 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Tonči kaže...

Pobrisao sam vas. Ajmo probati držati se teme. :) Doom je na svojoj Doom temi. :)

Mo'š stavit sliju :D Al to je to od off-topica. :D

Daj pobriši odmah i svoj post iznad jer je totalno Doom 

16 godina
Nvidia Pascal (2016)

Evo nešto što nije OT :)

Uglavnom, slike nove 1070-ke u STRIX varijanti. Lajkam!

https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING/overview/

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
12 0 hvala 3
17 godina
mrsmith kaže...

ASUS je uvijek bio moj favorit. Sad se dvoumim između ASUS i MSI. Kad dođu kod nas vjerovatno će biti presudna cijena, a ako budu jednake stvarno ne znam koju da uzmem 

12 godina
ParaNO1d kaže...
mrsmith kaže...

ASUS je uvijek bio moj favorit. Sad se dvoumim između ASUS i MSI. Kad dođu kod nas vjerovatno će biti presudna cijena, a ako budu jednake stvarno ne znam koju da uzmem 

ne brini, po obicaju ce asus biti skuplji

13 godina
protjeran
Fanu kaže...

to je sve s razlogom...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 19:53 (Stjepanj).
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Fanu kaže...

to je sve s razlogom...

Navodno se Asusice sad rade savršeno, sve strojno.

13 godina
protjeran
Nvidia Pascal (2016)

ne rade se sve strojno vec samo high-end! golden/aniversary edition!lp

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
protjeran
Tonči kaže...
Stjepanj kaže...
Fanu kaže...

to je sve s razlogom...

Navodno se Asusice sad rade savršeno, sve strojno.

I ne samo to nego koriste i najkvalitetniji i dodiru najugodniji silikon!

17 godina
Nvidia Pascal (2016)

perverznjak jedan 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Navodno sve rade strojno sada...

http://www.geek.com/chips/asus-graphics-cards-production-no-longer-requires-humans-1624790/

"All ASUS graphics cards are now produced using AUTO-EXTREME Technology, an industry-first, 100% automated production process that incorporates premium materials to set a new standard of quality. AUTO-EXTREME Technology ensures consistent graphics card quality as well as improved performance and longevity. This new manufacturing process is also environmentally friendly, eliminating harsh chemicals and reducing power consumption by 50%."

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 23:16 (Tonči).
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

http://www.geek.com/chips/asus-graphics-cards-production-no-longer-requires-humans-1624790/

"All ASUS graphics cards are now produced using AUTO-EXTREME Technology, an industry-first, 100% automated production process that incorporates premium materials to set a new standard of quality. AUTO-EXTREME Technology ensures consistent graphics card quality as well as improved performance and longevity. This new manufacturing process is also environmentally friendly, eliminating harsh chemicals and reducing power consumption by 50%."

A što im je onda cijena takva.

13 godina
protjeran
Tonči kaže...

procitaj malo bolje sto pise u tekstu, ne nisu sve vec kako sam rekao samo top edišn...

vec je bilo govora o tome, ali ne na bugu naravno, ovdje su popularni mobiteli i apple!lp

17 godina
Stjepanj kaže...
Tonči kaže...

procitaj malo bolje sto pise u tekstu, ne nisu sve vec kako sam rekao samo top edišn...

vec je bilo govora o tome, ali ne na bugu naravno, ovdje su popularni mobiteli i apple!lp

ovo si dobro reko  

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice