...............
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samo 90c, ako se vent stavi na automatic jel ide povise 100, za mene je ispod 105 sve prihvatljivo hahahahaha.
samo 90c, ako se vent stavi na automatic jel ide povise 100, za mene je ispod 105 sve prihvatljivo hahahahaha.
Mislim da bi tako riknula.Vijerojatno bi išla preko 110°c. Iskreno nebi se osiječo baš dobro da mi grafa prelazi 85°c u svakodnevnom radu.
dakle ako stavis vent na 90% ona ide na 90c, nice, ukrtatko nista od oc-a gtx-ice bez aftermarket coolera.
dakle ako stavis vent na 90% ona ide na 90c, nice, ukrtatko nista od oc-a gtx-ice bez aftermarket coolera.
Moze se drzati pod kontrolom i sa modificiranom regulacijom ventilatora (malo agresivnije postavke da ranije i jace ubrzava).
Ja sam svoju drzao na 775 jezgra sa tako podesenim ventilatorom. i dalo se zivjeti. Kod benchanja se cula, a kod igranja nista jer imam slusalice.
Kako u kucistu imam 7 ventilatora (od toga 4 120mm na 1400 okretaja) + riknuo potenciometar na CPU coolleru, pa stalno radi na 1900 okretaja) tako modificirani ventilator na GTX-ici nije previse "strsao" po buci
Sada su mi i CPU i grafa na stocku (jos na CPU ukljuceno ono downclockanje kada idla), pa razmisljam i o nabavci tihih ventova za kuciste
HD5870 GPU SCORE: sa 18364 na 20959 GTX470 GPU SCORE: sa 14798 na 19819-------- omfg premocno..
Mislim da bi tako riknula.Vijerojatno bi išla preko 110°c. Iskreno nebi se osiječo baš dobro da mi grafa prelazi 85°c u svakodnevnom radu.
-----mislim da bi isla dole temp jel stock pasta -ako se tako uopce moze i zvati-je smece obicno..
Za krajnjeg korisnika je najbolje da se vodi rat performansama i cijenama izmeđuove dvije firme, i tako nama omoguće što bolje za manje novca
Sve lijepo i pametno napisano, jedino sto se na zalost trenutno ne vodi nikakav rat cijenama izmedju ATi-a i nVidie
heh trebamo voditi rat za pad dolara, cijene komponenti rastu ko blesave. baš uspoređujem cijene od prije mjesec dana kad sam komp uzimao...
razlika je za istu konfu oko 500kn i kakve smo sreće i dalje će rasti.
kako je krenulo niti neće biti bitno koja je kartica isplativija... sve će se rjeđe ulagati u novi hardver.
..................
to je sa starim driverima bilo. novi su dosta poboljšali performanse.
micromane nisam vidio da si vec testirao na full hd,
i samo sam htio vidjeti ovaj tvoj zakljucak o usporedbi 470/5870 na fullhd rez
neznam kako je to samo promaklo u raspravi nvidijinim fanboysima
vise se nikad necu ukljucivat u raspravu o ATI/Nvidija jer je to gubljenje vremena i zivaca
To je bilo sa testirano sa prvim driverima, s ovim novim situacija je puno povoljnija za nVidiju
Evo jučer sam iz svoje firme uspio izvesti 23" samsungov monitor, pa ču danas konačno rasvijetliti i preformanse u Ful HD rezi.
Također od in game benchova planiram ubaciti Just Cause2(TWNIMTBP) i novi Alien VS Predator koji je okičen ATI-evim logom i koristi DX11.
..................
Evo jučer sam iz svoje firme uspio izvesti 23" samsungov monitor, pa ču danas konačno rasvijetliti i preformanse u Ful HD rezi.
Također od in game benchova planiram ubaciti Just Cause2(TWNIMTBP) i novi Alien VS Predator koji je okičen ATI-evim logom i koristi DX11.
daj stavi samo 10.3 ili 10.4 drivere na 5870 jer ovi 10.6 su bazirani za crossfire performance, a 10.5 nisu trebali ni izbacivati sta se mene tice.
ajde konacno da vidimo rezultate za 21 stoljece. looooooool. (full hd)
Da al na 10.6 igre se bolje vrte nego na 10.4 i 10.5, jedino stalker su nešt usrli, al u ostalima je i po 10FPS-a razlika, barem sam dao usporedbu.
Tak da mislim da je bolje da vrti na 10.6.
Da al na 10.6 igre se bolje vrte nego na 10.4 i 10.5, jedino stalker su nešt usrli, al u ostalima je i po 10FPS-a razlika, barem sam dao usporedbu.
Tak da mislim da je bolje da vrti na 10.6.
Vrti na najnovijim jer će biti flame war zbog (ne) korištenja novih drivera
Veti na najnovijim jer će biti flame war zbog (ne) korištenja novih drivera
Ma da znam, onda če fanboysi reč da nije regularno jer nisu korišteni novi driveri. A i uostalom nisam ja kriv šta su u AMD-u shebali igru koja nosi njihovu etiketu.
Uglavnom novi driveri za jedne i za druge
Hehe a ja ču na ovu rezu tek u 22 stoljecu. Hebiga ne paše mi ovi novi format, držim se omijera 16/10 ko pijanac plota
Hehe a ja ču na ovu rezu tek u 22 stoljecu. Hebiga ne paše mi ovi novi format, držim se omijera 16/10 ko pijanac plota
bolje i tada nego nikada, btw oly_e3 ima gtx480 a max reza monitora mu je 1280 x 1024
................
Čovjeku je važna kvaliteta monitora a ne podržana rezolucija...
............
oly igra na plazmi u dnevnom boravku. monitor mu nije za gaming
Čovjeku je važna kvaliteta monitora a ne podržana rezolucija...
nemoj samo reci da nema kvalitetnih full hd monitora
Eto ja koristim P2770H....

I moram priznati da su rezultati vrlo zanimljivi, za neke pohvalni, a za neke razocaravajuci.

on je siguran do kraja zivota na toj rezoluciji sa 480
Eto ga opet taj komentar..
Nikako nije miran jer čim stigne dx12 sa novim hardverski podržanim efektima mora uzet novi čip koji ih podržava (to je sasvim neovisno o rezoluciji ekrana)
I moram priznati da su rezultati vrlo zanimljivi, za neke pohvalni, a za neke razocaravajuci.
daj reci barem tko je bolji, nemoj nas držat u neizvjesnosti
.................
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=532&Itemid=99999999 tu imate usporedbu gtx465 470 i radeona 5850 i 5870 nije fullHD nego malo preko te reze (1920x1200)
EDIT: obe su testirane s najnovijim driverima