CPU bi bilo bolje da clockaš na nekih 4.5Ghz jel ći ti onda biti bolja situacija sigurno. Napajanje će to držati uredno. Obrati se Leopard-u koji sada ima HD7950 CF ali je imao HD7870CF.
Jel bi mogao opce ici sa ovom plocom na 4,5Ghz
CPU bi bilo bolje da clockaš na nekih 4.5Ghz jel ći ti onda biti bolja situacija sigurno. Napajanje će to držati uredno. Obrati se Leopard-u koji sada ima HD7950 CF ali je imao HD7870CF.
Jel bi mogao opce ici sa ovom plocom na 4,5Ghz
Teško, ta ploča ima 4+1 faznu regulaciju sa nedovoljnim hladnjakom i zna se da throttla na višim takovima i naponima.
Treba mi doc 7970 dc2t a posto gledam za "buducnost" dali bi iso na crossfire buduci da sam vec kupio asus maximus v gene maticnu cini mi se da nema dovoljan razmak da stanu 2 u crossfire sto vi mislite ?
Meni se cini da nece stati druga grafa , DC2T je debela 2.1" - 5.3cm !
Meni se cini da nece stati druga grafa , DC2T je debela 2.1" - 5.3cm !
Jbg -.- dosta je i jedna za sad :D
Mozes si izmjerit razmak od jednog do drugog PCI-E utora , pa ces znat tocno !
Mozes si izmjerit razmak od jednog do drugog PCI-E utora , pa ces znat tocno !
mjerio sam, ma nece stat i to su isto mulci rade crossfire za zvucne...
A to je 3-slot grafa koliko znam, a to je rijetko tako da ne možeš njih krivit, dual slot grafe stanu bez problema sigurno.
double post*
pozzz slazem si sutra sli pa me zanima dali da uzmem i7 ili ostavim svoj tj oce li i5na 4.5 moc zakucat obje ne 100tki da nema nikakvog bt sa sadanjim i buducim igrama
uzimam ovu konbinaciju na minimalno 3 godine pa da sam siguran
uzet cu i napajanje malo jace jer ovo je staro 4 godine i izgubilo je na vatima tj od viska glava ne boli a i brijem ocat grafe i jos popikat par hd-ova ssd-ova roku
u dogledno vrijeme ...
Ako mi je grafička stavljena u drugi PCIe x8 utor dali isto može raditi kao i na PCIe x16 utoru ?
Pitam zbog toga jer mi možda cpu cooler bude preblizu 1. utoru.
naruceno sutra idem u adm po corsair 1.2 kW i MSI 680gtx ;)
javim se sa nekim benchevima krajem tj.
naruceno sutra idem u adm po corsair 1050kw i msi 680gtx + jos cu si dodat jedan HDD jel mi se ovaj popunil ;)
javim se sa nekim benchevima krajem tj.
Javi se da uradimo komparaciju sa mojim hd 7950 cfx setupom, stock i oc, ako ti nije mrsko.
moze rista nemas beda
moze rista nemas beda
thx, bas me zanima, jer je popriclino fer usporedba, imamo slican proc, do koliko ti ide najvise taj 2500K, meni 3570K radi na 4.7 GHz, znaci ti bi trebao na 4.9 da budemo full objektivni.
evo ubo sam stvari
Corsair AX 1200 , MSI GTX 680 TWIN FROZR 3 i i7 3770k (da se nadje :D) sutra navecer benchamo ;)
evo ubo sam stvari
Corsair AX 1200 , MSI GTX 680 TWIN FROZR 3 i i7 3770k (da se nadje :D) sutra navecer benchamo ;)
Ih, ja se tek sad sjetih, posto mi je stock cooler(cekaju se finalni dijelovi za vodeno) na procu, proc mi je na stock, tako da nista od toga, ali javim ti prvom prilikom kad mi sve bude all set.
Dobra napojna, steta ovde u BiH nema corsaira, ja sam kontao proc neki bolji uzimati, ali ipak sam otisao na veci monitor, 1080p je premalo. :D
i ja cu uzest za par mj. 1440p monitor :) e da decki iz servisa su mi dali punu saku onih plasticnih vezica za cable managment , negdje su djiberi po tome pitanju
Ja sam kontao ici na i7 3770K, ali ipak cu to da preskocim i ici cu na 3930K za 18ti rockas, treca hd 7950 također ce vjerovatno leci, ali ne bas zbog igara, primarno radi rudarenja, a i volio bih tri fire, jer uklanja drasticno microstuttering.
Tako da mi je ova godina zestoka financijski, hrpa para na racunar, a vodeno para guzove sa cijenom, sljedece necu moci saraf uzeti. :D
eto to ti je tako kod nas entuzijasta s ovim setupom sam miram barem 2,3 godine :)
eto to ti je tako kod nas entuzijasta s ovim setupom sam miram barem 2,3 godine :)
Yup, nikad mirni.
poz imam pitanje posto mi nije sjelo u glavu koje se sve grafe mogu povezat s mojom ati redaon 6670 asus edit.
Pozdrav kupio sam sebi AMD FX-6100 i asus M5A88-M Evo s 8 gb rama i imam staru graf 9800 gt zanima me dali bi bilo bolje da kupim neku novu od cc 200 km 800 kn ili da spojim dvije tipa ove koju vec imam...
Prodaj ovu i uzmi neku novu za tih 800 kn , npr. HD7770 !
Pozdrav!
Imam grafičku AMD XFX 7870 2GBDDR5 1Ghz,uz matičnu AsRock z77pro4 i napajanje chieftech 550w
Htio bih još jednu grafičku spojit u crossfire,ali ovakve kakvu ja imam ima rijetko di za kupit pošto je bila limited edition kada sam ju uzimao.
Koja bi po vama bila dobra,neka jača,koja? serija?
Unaprijed hvala!
Ako ti izgled nije bitan, idi na neku koja ima iste/što sličnije clockove, tako da se jedna kartica ne mora downclockat na razinu druge ili da ne moraš jednu overclockat na razinu druge.
Ali, koliko znam, XFX 7870 svi modeli izgledaju isto (DD, Black Edition), jedina razlika su clockovi.
Za napajanje ne znam, ali osobno ja ne bi to stavio na 550W.
Pozdrav!
Imam grafičku AMD XFX 7870 2GBDDR5 1Ghz,uz matičnu AsRock z77pro4 i napajanje chieftech 550w
Htio bih još jednu grafičku spojit u crossfire,ali ovakve kakvu ja imam ima rijetko di za kupit pošto je bila limited edition kada sam ju uzimao.
Koja bi po vama bila dobra,neka jača,koja? serija?
Unaprijed hvala!
A koji procesor imas ?
Intel I7 3770k
Intel I7 3770k
Dobar proc , samo , ja takve dvije grafe nebih stavljao na Chifa 550W !