Evo, znam da mnogi cekaju, pa da im javim radosnu vijest.
Cekam i ja zbog nekih problemcica, pa cemo vidjeti jel ide na bolje :)
Evo, znam da mnogi cekaju, pa da im javim radosnu vijest.
Cekam i ja zbog nekih problemcica, pa cemo vidjeti jel ide na bolje :)
Spominje se poboljsanje performansi u dosta igara,ali mislim da ljude u ovom trenutku najvise zanima famozni GTA 4, a o njemu ni rijeci u sluzbenoj objavi
tnx a lot dr nasty oh my god i been waitin for so long
to je to GTA 4 sada radi jos bolje(nie extremno ali se osjeti par fpsa kolko se moze poboljsat s driverom na redu je jos samo patch) bar na mom stroju i antialisng se sad iskoristava na 8xAA,nes malo se vidi nazubljeno ali ono neprimjetno kak je prije znalo
Ja odmah postam test na benchmarku u 3d mark06 sa 48701G za usporedbu sa prijašnjim driverom 8.11
Kad če AGP verzija??
jel može mišljenja? kako vam se sada čine novi driveri i jeli se isplati uopće zamjeniti 8.11 sa ovim novima?
Vrijedi, probao sam fallout3 i ide malo brze.
U zatvorenim prostorijama mi je lock na 75fps iako mi je vsync off, ali na otvorenim ide malo brze, kao da bolje diše :)
da ne instaliravam bezveze moze li netko postat rezultate becha za far cry2 sa starim driverima te onda napravit opet isti bench sa 8.12 driverima...
kad instaliram 8.12 driver jeli trebam pobrisati 8.11 ili ga mogu ostaviti
obrisati
to je to GTA 4 sada radi jos bolje(nie extremno ali se osjeti par fpsa kolko se moze poboljsat s driverom na redu je jos samo patch) bar na mom stroju i antialisng se sad iskoristava na 8xAA,nes malo se vidi nazubljeno ali ono neprimjetno kak je prije znalo
u ATI Catalyst Control Centru ..... i sad se vidi razlika vise se koristi.
koji AA u gta 4 ??? do sada ga u opcijama nije bilo
ah to.....
[rant]Glavno da i dalje moram ići na custom install da maknem defaultnu kvačicu od WOW free trial smeća koju je ATi gamad stavila i koje bi mi inaće bilo instalirano pod express instalacijom.[/rant]
Ne obazirite se na ovo, samo glasno razmišljam, stara priča ATi-a i mene.
driveri su me ugodno iznenadili. far cry 2 prije avg 28 FPS. driveri 8.12 instalirani, avg 39.81 FPS.
evo ja sam skinuo taj drajver i kad sam restartiro komp ,desktop mi je bio u 4-bitne boje...
Kad sam ja resetiro, pri ucitavanju komp mi se sam resetiro..
on se opet ucitava i resetira i tak stalno ?
jel znate gdje je problem???
driveri su me ugodno iznenadili. far cry 2 prije avg 28 FPS. driveri 8.12 instalirani, avg 39.81 FPS.
evo ja sam skinuo taj drajver i kad sam restartiro komp ,desktop mi je bio u 4-bitne boje...
Cini mi se da se vraca ono sto ja cijelo mislim mislim Radeon 4870(512)>>GTX260 c216 :):)
Pa kužiš nemogu ja tu ništ... ja odem na safemod i on mi se opet resetira,gdje god idem se resetira!!!
ufffffff...
Evo sad instaliro i komp radi ko v12 biturbo.
postavke sve na ultra high i max sve...nisam probo koristit aa. rezolucija 1680x1050.
previše vi dižete buku oko tih drivera to što misliti da će vam driveri toliko grafičku podignuti to su čiste bezvezarije jedino gta će valjati ako napravu nakakvu zakrpu a driveri tu ništa ne pomažu baš puno za se nemojte previše umišljati
Evo sta pise od novim driverima za FarCry 2
Far Cry 2 DX10 – performance gains of up to 10% for Single card mode and
up to 57% in Crossfire mode. Performance gains were noticed on all Radeon
HD4xxx and HD38xx
Sad bi valjalo nabavit dvije HD4850 ili HD4870!
nije valjda da ti vjeruješ u to to su puste laži što oni kažu