AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 809.258
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 20:57 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: AMD Serija 400 (Polaris)

obje ti imaju 3 godine, greska u opisu kod centro.hr

dobre su, i dobra cijena, ako ti ne smeta 4GB, fuckaj ga 

12 godina
neaktivan

Nazovi/pošalji upit za trajanje jamstva u centru. U opisu proizvoda piše 3 god, a ispod 2. Sve ostale trgovine (osim uzi) nude 3 god, možda je samo greška.

13 godina
protjeran
Pise polaris pa valjda moze u ovu temu

http://www.tweaktown.com/news/56693/amd-radeon-rx-580-delayed-1-week-launch-april-18/index.html

Cijene izgledaju skroz ok za navodno jace (cak i hladnije) kartice od 400 serije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
_mark0_69 kaže...

Trenutno na francuskom amazonu ima msi gaming x 480 sa 8gb memorije za nekih 1860kn sa dostavom.

https://www.amazon.fr/MSI-RX480-Gaming-8G-graphique-Express/dp/B01JGQBMB4/

Ne dostavlja:

En stock.
Ce vendeur ne peut pas expédier l’article sélectionné en Croatie

maks0806 kaže...

Iskreno, mislim da ni nemam samsungovu memoriju (imam Hynix), samo je na kutiji preljepljeno svuda 8gb sa 4gb naljepnicama

Zaboravi na flashanje na 8gb, to je mogla samo ograničena serija referentnih. Naljepnice nemaju veze, dokazano.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
17 godina
Ima rx 480 gaming 8gb na casekingu za 245eur + 20 ili 22 eur dostava od 21.03
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
neaktivan

Sad je drugačija i cijena i prodavač na tom linku, klikni na ovih ostalih 10 ponuda 2 linije ispod ovoga gdje piše da ne dostavlja u hr - odaberi amazon prime, prvi je na listi i najjeftiniji i možeš naručit, samo je sad 10€ skuplje jer je akcija prošla ali je normalna cijena nešto pala. Ispadne 1930kn.

13 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Imam problem sa RX480 8gb msi gaming x grafikom, prvi dan nakon sto sam je kupio odma problemi, pri paljenju pc-a nakon windows boota izbaci mi preko ekrana artifekte sarolike blicanje ekrana , nakon restarta sve normalno radi, u igrama pod max opterecenjem max temp. 72c.

Jel moguce da je zbog drivera 17.3.1 , jer mi artifekte izbaci nakon ucitavanja drivera pri bootu u windows?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
difrencial kaže...

Imam problem sa RX480 8gb msi gaming x grafikom, prvi dan nakon sto sam je kupio odma problemi, pri paljenju pc-a nakon windows boota izbaci mi preko ekrana artifekte sarolike blicanje ekrana , nakon restarta sve normalno radi, u igrama pod max opterecenjem max temp. 72c.

Jel moguce da je zbog drivera 17.3.1 , jer mi artifekte izbaci nakon ucitavanja drivera pri bootu u windows?

Probaj s drugim driverima, ali najvjerojatnije je mrtva, tako da ju šalji na garanciju.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
16 godina
difrencial kaže...

Da i meni se nekada pokažu nakon bootanja, ali ih nikad nije bilo kada sam igrao neku igru. Temperatura varira, obicno je oko 70°

10 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Planiram uzet XFX AMD RADEON RX 480 i koliko vidim ima 6+2 pinsko napajanje. Ja imam 600W napajanje i kolko vidim 2 4 pinska konektora viška. Jel mogu njih umetnut u karticu i oce sve biti ok?

Hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 9:18 (komba).

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Probaj pa javi?! Šala naravno da nemozes jer su utori drugaciji!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
12 godina
AMD Serija 400 (Polaris)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
I nije neka ponuda, bolje uzeti msi gaming model za 15eur vise. Na casekingu 199+ 20 ili 22 eur dostava. Po meni rx480 sa 4gb rama se uopce ne isplati uzimati, bolje uzeti rx470 4gb a ako se ide na rx480 onda jedino 8gb model
13 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
I nije neka ponuda, bolje uzeti msi gaming model za 15eur vise. Na casekingu 199+ 20 ili 22 eur dostava. Po meni rx480 sa 4gb rama se uopce ne isplati uzimati, bolje uzeti rx470 4gb a ako se ide na rx480 onda jedino 8gb model

Ako tako gledas onda se ni 8gb ne isplati jer je R9 Fury vec na 279EUR (Nitro model)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
15eur vise za puno bolji model, tisi i hladniji i veci oc potencijal, gledao sam review te asusice i nije bas neki primjerak. I r9 fury nije 279eur nego 300eur sa dostavom, ne mozes usporedivati cijenu sa dostavom i bez dostave
12 godina

Ne znam gdje ti vidiš 15 Eur razlike, prva slijedeća je 229Eur.

https://www.alzashop.com/cheap-/search.htm?exps=rx+480#f&cst=0&pg=1&pn=1&prod=

17 godina
17 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Ove 580-ke sto stizu ce biti ista prica kao skylake/kaby lake? Ili ce biti nekih opipljivih pomaka?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Za sada je sve to u sferi nagađanja...
9 godina
protjeran
Friday kaže...

Ove 580-ke sto stizu ce biti ista prica kao skylake/kaby lake? Ili ce biti nekih opipljivih pomaka?

Ista prica, uglavnom malo podignuti stock taktovi, vec sam ljepio link sa specifikacijama i usporedbama

13 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

http://www.guru3d.com/news-story/radeon-rx-500-will-be-fabbed-using-14nm-llp.html

pazi ovo......

Ako budu visoko clockane tipa 1400mhz out of box to ce biti prejebeno 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Ak cijenovno smijene sadašnje rx grafe, zakaj ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Zanimljiv video napredak AMD-ovih kartica kroz godina

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Jel mu ispala koja grafa za vrijeme snimanja tog videa?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

ekipa molim pomoc kakva je ova rx 470? ili ima li bolja opcija uzrti u alzi? ja sam u pragu.

https://www.alzashop.com/xfx-radeon-rx-470-4-gigabytes-rs-black-edition-d4426727.htm?catid=18852308

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Ja bih radije isao na ovaj model link nije najbolja ali opet 8gb verzija naprema 4gb tako da ce sigurno duze trajati

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ekipa molim pomoc kakva je ova rx 470? ili ima li bolja opcija uzrti u alzi? ja sam u pragu.

https://www.alzashop.com/xfx-radeon-rx-470-4-gigabytes-rs-black-edition-d4426727.htm?catid=18852308

Kupuj, XFX, MSI i Sapphire imaju najbolje Polaris kartice 

13 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

ima i ova.. cca 1580 kn

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Ti bi isao sa r9 290 na rx 470? to nema nikakvog smisla jer r9 290 je tu negdje sa rx 470, negdje bolja negdje malo losija, ali ima daleko veci oc potencijal nego rx 470

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 14:32 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice