AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 814.378
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Zašto nereferentni 480 modeli toliko kasne ?

Battlelog: Glavas_ZG

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Zbog neočekivano velike potražnje za referentnima.

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 16:50 (PoloMarko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: AMD Serija 400 (Polaris)
PoloMarko kaže...

Bolje pitanje gdje su rx 470 i 460.

Nisu isplative trenutno za AMD jer su hardverski(RX470) malo slabije a dosta niže cijene. A uz to se AMD i ovako muči isporučiti dovoljno RX480..

Will this run on my 486?
17 godina
Kako god ici ce i rx i gtx ko halva kada se to pojavi kako treba.
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ansha kaže...

U praksi performance/$ i nije bas na strani amd-a jer u njemackoj vec ima nereferentnih 1060-ki po cijeni referentnih 480-ki!

onda se preseli u njemacku. mozda ugrabis bolji price/$ 

mislim da ce ga nv konacno lagano popuskat..

xfact
10 godina
neaktivan
Na mindfactory 1060 2100 kn, od ponoći do 6 ujutro besplatna dostava po njemačkoj, a frend mi dolazi za mjesec dana
Iako sam navijao za 480 zbog freesync monitora mislim da će bit 1060, ali treba pričekati custom 480 i da se cijene smire
Taman narucim za 2 tjedna koja bude pasala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
=xfact= kaže...
ansha kaže...

U praksi performance/$ i nije bas na strani amd-a jer u njemackoj vec ima nereferentnih 1060-ki po cijeni referentnih 480-ki!

onda se preseli u njemacku. mozda ugrabis bolji price/$ 

mislim da ce ga nv konacno lagano popuskat..

Jos kad bi taj stav bio baziran na icemu osim tvojim zeljama. Da bi amd imao sanse, mora imat ili malo brzi a iste cijene, ili jednako brz a nize cijene proizvod. Trenutno imaju minimalno sporiji i iste cijene...

13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

i sta cemo sad, gtx 1060 unistila rx 480? nereferentni modeli rx 480 ce kostati kao i gtx 1060 nvidia opet pobjedila, vec zadnjih 4g... hebo te amd vise i njihovo poslovanje...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
3 17 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Pa realno jedini je problem što ne mogu proizvesti onoliko koliko bi mogli prodati. RX 480 referentna je planula i traži se ko suho zlato, bojim se i pomisliti kolko tek ljudi želi nerefrentne.

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

i sta cemo sad, gtx 1060 unistila rx 480? nereferentni modeli rx 480 ce kostati kao i gtx 1060 nvidia opet pobjedila, vec zadnjih 4g... hebo te amd vise i njihovo poslovanje...

prodaju se i referentne rx 480 dobro,nevidim gdje ju je točno uništila,je da je nešto brža ali po meni je rx480 bolja u svemu ostalom,zato sam je i kupio i radi freesync

gtx 1060 je samo jako dobro naklokani gtx 960 a to je nvidia uspjela zahvaljujući nižem proizvodnom procesu,dobro i amd-u je klok isto porastao...isto tako kaj nebi trebale doć i amd kartice koje će bit konkurencija gtx 1070 i 1080

16 godina
Stjepanj kaže...

Nije baš da je uništila,podjednake su(rx hardwerski jača).Ali istina je da bi morali spustit cijenu ako ne žele da ih nvidia i u ovom segmentu ne pregazi opet.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 18:26 (dery).
13 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Stjepanj i njegovi epiteti prilikom opisivanja, znaci 3-4 fpsa je u stvari unistenje koje kosta 50$ vise 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Ma briga me za zeleni "john deere" meni je draža crvena kao "ferrari". I čak i mislim da ću zamjenit svoj stari, tamo negdije u 10 mj. Jer me do danas nije razočaro nimalo.🚗
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
chaselol kaže...

Stjepanj i njegovi epiteti prilikom opisivanja, znaci 3-4 fpsa je u stvari unistenje koje kosta 50$ vise 

Preuveličava jer je ljut na njegov voljeni amd koji se prije borio nižom cjenom proti nv, a sada to više nije tako i to ga boli.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 18:36 (dery).
13 godina

i jedno i drugo je manje vise isto sranje drugo pakovanje sto se tice performansi, osim sto ces sa AMD moci gejmati za 4 godine a sa zelenim neces (ako je vjerovati u zadnje 4 godine )

jedna moze sli/cf druga ne moze, jedina razlika za mene

11 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Znate li možda kolika bi mogla biti cijena rx 470 i kad bi mogla stići kod nas? Vidim da ih vani najavljuju početkom/sredinom osmog mjeseca, ali ne znam kakva je kod nas praksa, stižu u isto vrijeme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dery kaže...
chaselol kaže...

Preuveličava jer je ljut na njegov voljeni amd koji se prije borio nižom cjenom proti nv, a sada to više nije tako i to ga boli.

Možda ga boli i to što AMD ima 100% monopol na konzolaškom tržitu te što je broj 1 u gaming hardveru.

13 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Pa onda kazu nema custom 480 kartica nigdje

Click me

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

0 0 hvala 0
10 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

lol, Gigabyte na dnu stranice za rx480 stavio Geforce experience

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

pa to je multy gpu support 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Callisto kaže...

lol, Gigabyte na dnu stranice za rx480 stavio Geforce experience

Stavio je sve od NV 

9 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Tako nvidia reklamira sli za 1060...upareno sa rx480  matere ti svugdje su, znači nije mi se učinilo danas da sam vidio nvidijin logo dok sam otvarao paštetu

2 0 hvala 0
12 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Stavio sam u pascal temu ali mogui ovdje....jedni od rijetkih koji su se usudili benchat DOOM sa vulkanom gtx 1060 vs rx 480.......

http://m.hardocp.com/article/2016/07/19/nvidia_geforce_gtx_1060_founders_edition_review/4

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...

Stavio sam u pascal temu ali mogui ovdje....jedni od rijetkih koji su se usudili benchat DOOM sa vulkanom gtx 1060 vs rx 480.......

http://m.hardocp.com/article/2016/07/19/nvidia_geforce_gtx_1060_founders_edition_review/4

LOL ovakvo gaženje nisam očekivao. Doom (id Tech) očito ima super implementaciju. 

12 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Posto si procitao ID interviju za DF vidio si da su najavili jos jacu implementaciju asynca u engine za iduce naslove......Wolfenstain,Fallout....tko zna sto ce sve izgradit na ovom enginu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

neznam zašto toliko buke oko doom igre, neš ti igre, pa na 7850 i q6600 i amd 965be radi preko 60 fps, kaj bi htjeli bolje ... 

dali igra radi 110 ili 140 fps sa vulkanom je jako bitno u mp3 ...

daj više nek izbace tu grafulju van da si ljudi mogu kupiti i igrat a ne ovo jel radi 100 ili 130 fps, ko to još puši ...

lp

p.s. dečki smirite se, amd je dobra firma samo mi je čudno da se toliko bore da 970 karticom koja je izašla 2014, a sad je 2016, moglu su dati nešto više u ponudi, kaj ne ...

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Taraba kaže...

p.s. dečki smirite se, amd je dobra firma samo mi je čudno da se toliko bore da 970 karticom koja je izašla 2014, a sad je 2016, moglu su dati nešto više u ponudi, kaj ne ...

ne bore se oni sa 970, tu imas 290/390

A kad poredis 970 i 480, dobio si DX12 full support sta hoces vise? Muzicku? 

17 godina
chaselol kaže...
Taraba kaže...

ne bore se oni sa 970, tu imas 290/390

A kad poredis 970 i 480, dobio si DX12 full support sta hoces vise? Muzicku? 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice