AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 643.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

redovito imam error kad gledam neki video, tj kad preskacem. Youtube, youjizz stogod... salim se naravno...

Uglavnom, kad gledam neki video, display driver has stopped working ako preskacem po slici, neznam sto nije uredu. Ima li tko slican problem.

39 390 nitro, windows 10 64 PRO

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: AMD Radeon R9 300 Series
Luka123 kaže...

redovito imam error kad gledam neki video, tj kad preskacem. Youtube, youjizz stogod... salim se naravno...

Uglavnom, kad gledam neki video, display driver has stopped working ako preskacem po slici, neznam sto nije uredu. Ima li tko slican problem.

probao si sa više browsera?

17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Ovaj AMD je totalna katastrofa od kartice ....

Dakle on meni na 4k neda iznad 30 fpsa no sve ja to lijepo znam..

nego on na 4k tvu neda iznad 30 fpsa iako ja igru pokrenem na 1080p... totalni  debilizam do bola

dakle zelim igrat nogomet pes 2016, pes 2016 ima rezu 1440p, televizor radi fenomenalan upscale i igra izgleda brutalno na tvu cak i kada pokrenem na 1080p

ali meni amd neda iznad 30 fpsa

tv ima refresh rate 60hz na 4098 x 2160... tj 120hz na manjoj rezi.. kako kod okrenes to bi trebalo sljakati na min 60 fpsa....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Radeon R9 300 Series

Da li promjeniš i rezoluciju TV-a ili samo spuštaš rezoluciju igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XXX kaže...

Da li promjeniš i rezoluciju TV-a ili samo spuštaš rezoluciju igre?

Sve sam probao neda :(

dakle stavio sam na tvu 1080p, staviuo sam u igri 1080p

u postavkama nariktao na 60hz jer tv i daje 60hz ali on meni fiksira na 30 fpsa i to je to

igrati nogomet na 30 fpsa je nemoguce jednostavno fakat slika trza... nabijem ih na qurac

eto Vam još jedan razlog zašto NE AMD r9

edit: PES2016 radi problema - dakle igra je katastrofa :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 10:00 (toxic).
13 godina
Luka123 kaže...

Ako si clockao memoriju onda je nestabilan clock, desavalo se i prije. Probaj reinstall drivere ali da ih izbrises kako treba prvo.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

PES 2016 je u qurcu........

Probao sam Project Cars i bez problema radi na više 60hz na 4k tvu na 1080p rezoluciji i više..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Radeon R9 300 Series

Bilo bi OK da provjeriš neke stvari prije postanja...ovo već ide pod ruku sa Megataminim plakanjem po forumu.

Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
XXX kaže...

Bilo bi OK da provjeriš neke stvari prije postanja...ovo već ide pod ruku sa Megataminim plakanjem po forumu.

Ok ali opet nema smisla jel?

ako project cars radi na 60fpsa zasto pes ne zeli na istoj rezoluciji?

na pc monitoru radi dobro...

13 godina
chaselol kaže...
Luka123 kaže...

Ako si clockao memoriju onda je nestabilan clock, desavalo se i prije. Probaj reinstall drivere ali da ih izbrises kako treba prvo.

Nisam clockao memoriju samo cpu, driveri su najnoviji beta. Cak mi se desavalo prije, koristim DDU za uninstall drivera.

Dakle samo kad neki video gledam, i preskocim recimo na određenu minutu sekundu u videu blokira firefox i display driver has stopped working.

13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Probaj google chrome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
chaselol kaže...
Luka123 kaže...

Nisam clockao memoriju samo cpu, driveri su najnoviji beta. Cak mi se desavalo prije, koristim DDU za uninstall drivera.

Dakle samo kad neki video gledam, i preskocim recimo na određenu minutu sekundu u videu blokira firefox i display driver has stopped working.

Ja imam problem s crashanjem drivera u nekim igrama, al zvuci dosta cudno. Dogada se samo u Grid Autosport i GTA V i to tako da kad igram ako je Chrome upaljen crasha mi drivere i igru nakon 30-tak sekundi. U nijednoj drugoj igri se to ne dogadja, isto tako ako je Chrome ugasen mogu igrati GTA ili Grid i 6 sati i nece se crashati.  Ako pak npr. Alt tabam i upalim Chrome, provjerim FB ili nesto i ugasim Chrome i dalje mogu igrati bez problema, no ako ostavim upaljen Chrome, crashat ce se 100%.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
13 godina
GamerX9 kaže...

Ja imam problem s crashanjem drivera u nekim igrama, al zvuci dosta cudno. Dogada se samo u Grid Autosport i GTA V i to tako da kad igram ako je Chrome upaljen crasha mi drivere i igru nakon 30-tak sekundi. U nijednoj drugoj igri se to ne dogadja, isto tako ako je Chrome ugasen mogu igrati GTA ili Grid i 6 sati i nece se crashati.  Ako pak npr. Alt tabam i upalim Chrome, provjerim FB ili nesto i ugasim Chrome i dalje mogu igrati bez problema, no ako ostavim upaljen Chrome, crashat ce se 100%.

Isto windows 10? Na sedmici mislim da nisam imao problema ovih.

13 godina
neaktivan
AMD Radeon R9 300 Series

Tonci,hocemo li moci za 3-3,5 k kuna imat 4k 60 fps igranje?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 13:34 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...
XXX kaže...

Ok ali opet nema smisla jel?

ako project cars radi na 60fpsa zasto pes ne zeli na istoj rezoluciji?

na pc monitoru radi dobro...

welcome to the club 4k30p i jeben 1080p upscale bro 

ak imas kakvih pitanja slobodno pitaj 

p.s koju si telku zel?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 13:02 (4mal).
12 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
GamerX9 kaže...

Isto windows 10? Na sedmici mislim da nisam imao problema ovih.

Ne, sedmica ultimate 64-bit.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
14 godina
AMD Radeon R9 300 Series

ima netko neku r9 380 tipa strix, wf ili g1 da podijeli bios?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Luka123 kaže...
chaselol kaže...
Luka123 kaže...

Koristimo vjerojatno iste drivere tako da nije do tog, ali meni se nikad ne crashaju driveri (vec treca R9 kartica sto imam) mozda je problem stvarno do Chromea, ja koristim Firefox vec godinama i nikad problema. Takodjer ako ti se GTA V crasha provjeri paging file da ti nije pre mal ili ugašen, kada sam pokušavao napraviti što je manji moguci page file gta v bi se stalno crashao.

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

ja imam firefox. Tako da nevjerujem da je do ijednog preglednika, mozda vec driver su stvarno u komi jos :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
AMD Radeon R9 300 Series

po meni ce bolje biti pricekati drugu generaciju pascala/sto god ati planira

valjda ce se sa drugom generacijom rijesiti potencijalni problemi, izvuci jos malo performansi i povecati broj podrzanih tehnologija

a i do tada bi posteno trebao zazivit VR koji ce tada nadam se takodjer biti u drugoj generaciji 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
AMD Radeon R9 300 Series

Tek u prvoj. VR uređaji izlaze početkom 2016, a sredinom i početkom dolaze nove kartice... za VR generaciju iza toga čekat ćeš najmanje do 2017. kad će opet doći nove kartice. No, skok kartica u 2017. neće biti ni sjena ovoga koji stiže za 2016. Eventualno malo optimizacije procesa i sl., ništa pretjerano. Primjerice, Voltu ćemo čekati do 2018. dakle Pascal će se rafinirati cijelu 2017.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 10:52 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
AMD Radeon R9 300 Series

to sam i mislio

nekako mi se boljom opcijom cini cekati 2017.

valjda ce onda biti druga generacija HBM2 GPUova s kojom ce rafinirati hladjenje koje se mora prilagoditi drugacijem dizajnu PCBova, jos optimizirati VR, nuditi bolju cijenu jer ce proizvodni procesi biti optimiziraniji, itd

nadam se samo da HTC nece propasti do 2017., tj da ce stici izbaciti Vive 2 :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Biti ce treca gen. HBM-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fanu kaže...

to sam i mislio

valjda ce onda biti druga generacija HBM2 GPUova s kojom ce rafinirati hladjenje koje se mora prilagoditi drugacijem dizajnu PCBova, jos optimizirati VR, nuditi bolju cijenu jer ce proizvodni procesi biti optimiziraniji, itd

ja ću isto čekati kako je stvar krenula 2017... ja sam svoje pokupovao... eventualno ako nešto uleti super povoljno...

12 godina
4mal kaže...

Biti ce treca gen. HBM-a

nvidia u potpunosti preskace HBM1 tako da ce za njih HBM2 biti prva generacija HBMa..

a AMD je izdao samo jednu HBM1 karticu i kako izgleda to ce im biti zadnja

17 godina
Fanu kaže...
4mal kaže...

Biti ce treca gen. HBM-a

nvidia u potpunosti preskace HBM1 tako da ce za njih HBM2 biti prva generacija HBMa..

dvije

fury x i fury

13 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Tri. Mislim samo zato sto je Nano mala kartica, da je ne racunas? 

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
chaselol kaže...

Tri. Mislim samo zato sto je Nano mala kartica, da je ne racunas? 

Nisam je vidio 

16 godina
odjavljen
Fanu kaže...

to sam i mislio

Da bit će, ali u odnosu na 2016. razlike će bit vjerojatno nebitne.

Fanu kaže...
4mal kaže...

Biti ce treca gen. HBM-a

Koja ti je to logika?

17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Jel postoji kakad dp 1.2 to hdmi 2.0 adapter?

Našao sam nešto na ebayu: link

uglavnom tko ima 4k monitor neka samo kupi dp kabel iz grafe do monitora i imati ce 60hz na 4k monitoru..

no za tv je problem jer tv nema dp utor.. a dobro nemaju niti svi monitor recimo moj monitor ima dp utor a nije 4k

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 14:28 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice