AMD Radeon R9 270x ili Nvidia GeForce gtx 950?

poruka: 7
|
čitano: 1.952
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Trenutno imam grafičku Nvidia gt 730 i želio bi ju mijenjati za neku jaču poput navedenih u naslovu.

Normalno da bi uzeo AMD-ovu , ali neznam bili ju moje napajanje od 500W moglo podnjijeti.

Radi se o Naxn Enermax bronze napajanju od 500W

Kralj sam i to znam ???
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

cpu ti nije bog zna sta, kao ni napajanje koje jedva isporucuje 400w! definitivno gtx 950!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napajanje je dovoljno snažno za taj setup bilo s 950GTX bilo R9 270X, tako da si siguran s njim i nemaš beda, slobodno stavi bilo koju od navedenih.

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon R9 270x ili Nvidia GeForce gtx 950?

Znaci ide 270x ili 370x

Hvala takvom se odgovoru nisam nadao

Kralj sam i to znam ???
9 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

cpu ti nije bog zna sta, kao ni napajanje koje jedva isporucuje 400w! definitivno gtx 950!lp

Kako😳mi napajanje isporucuje 400w.

Pise da je 500w.

I znam da je malo offtopic , ali ovaj cpu koji ja imam sam vec dizao na 4,5 ghz i radi ko' beba

Kralj sam i to znam ???
12 godina
neaktivan
CROGamerJosip kaže...
Stjepanj kaže...

Kako😳mi napajanje isporucuje 400w.

Pise da je 500w.

I znam da je malo offtopic , ali ovaj cpu koji ja imam sam vec dizao na 4,5 ghz i radi ko' beba

Zato jer ni jedno napajanje ne moze isporuciti 100% deklarirane snage... Postoji omjer ulozenog i korisnog rada/snage, fizika osnovne skole. S obzirom da je tvoje s bronze certifikatom isporucuje oko 80% deklarirane snage i to ispada taman oko 400W. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
10 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice