Trenutno imam grafičku Nvidia gt 730 i želio bi ju mijenjati za neku jaču poput navedenih u naslovu.
Normalno da bi uzeo AMD-ovu , ali neznam bili ju moje napajanje od 500W moglo podnjijeti.
Radi se o Naxn Enermax bronze napajanju od 500W
Trenutno imam grafičku Nvidia gt 730 i želio bi ju mijenjati za neku jaču poput navedenih u naslovu.
Normalno da bi uzeo AMD-ovu , ali neznam bili ju moje napajanje od 500W moglo podnjijeti.
Radi se o Naxn Enermax bronze napajanju od 500W
cpu ti nije bog zna sta, kao ni napajanje koje jedva isporucuje 400w! definitivno gtx 950!lp
Napajanje je dovoljno snažno za taj setup bilo s 950GTX bilo R9 270X, tako da si siguran s njim i nemaš beda, slobodno stavi bilo koju od navedenih.
Znaci ide 270x ili 370x
Hvala takvom se odgovoru nisam nadao
cpu ti nije bog zna sta, kao ni napajanje koje jedva isporucuje 400w! definitivno gtx 950!lp
Kako😳mi napajanje isporucuje 400w.
Pise da je 500w.
I znam da je malo offtopic , ali ovaj cpu koji ja imam sam vec dizao na 4,5 ghz i radi ko' beba
Kako😳mi napajanje isporucuje 400w.
Pise da je 500w.
I znam da je malo offtopic , ali ovaj cpu koji ja imam sam vec dizao na 4,5 ghz i radi ko' beba
Zato jer ni jedno napajanje ne moze isporuciti 100% deklarirane snage... Postoji omjer ulozenog i korisnog rada/snage, fizika osnovne skole. S obzirom da je tvoje s bronze certifikatom isporucuje oko 80% deklarirane snage i to ispada taman oko 400W.