AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.923.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
dery kaže...
Almin94 kaže...
galinjo24 kaže...

Ovako instalirao ja Medal of honor novi...stavim rezu na full hd i sve na max...fps je bio oko 40-50..pošto sam imao 12.9 drivere reko da probam ove nove taman izašli 12.11,reko ajde da probam..ins.ja fino uđem u igru kad gle čuda fps je na 65-75....čak sam morao uključit vsync da mi se nelome texture..druge igre nisam probao al če napredak bit očit...gooo amd,napravili ste najbolji driver do sada..znači ima osjetno napredka i za 6xxx seriju..oooo yeahhh;))

Ja jos ni u jednoj igri i benchu nisam primjetio poboljsanje s 12.11 driverima, BF3, Unigine Heaven, 3Dmark 11, Crysis...

normalno kad su rađeni specijalno za seriju 7xxx

Pa da, ali kolega kaze kako je dobio ogroman boost u igri.

15 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Ovi driveri su super! Sa 12.10 sam imamo na 7870 oc

Graphics Score
6528

a sa ovim 12.11

Graphics Score
7702

Fino,fino!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prešao sam sa 12.8 na 12.10 i bogme se osjeti poboljšanje, čak i na mojoj 5770, ispati se čekati, bf 3 na 12.8 bio sve na high bez aa, sad sa 12.10 ide sve na high sa 2xaa bez frame drops-a, milina (reza je 1680x1050) {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

E pa bivši kolege po grafi izašao vam je jučer novi AMD Catalyst 12.11 Beta 4 koji vam daje još malo boost-a {#}.

Download: AMD Catalyst 12.11 Beta 4

Release Notes: klik

Šta reći nego uživajte!

LP

Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina

Malo sam skeptik prema beta driverima. Da li da čekam 12.11 final ili da stavim 12.10? S 12.8 nisam skroz zadovoljan.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

samo da prijavim 12.11beta4 drajveri su mi ispravili neprikazivanaje ccc centra (nešto mi se bilo smućkalo sa  net.fram).

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lovac kaže...

Malo sam skeptik prema beta driverima. Da li da čekam 12.11 final ili da stavim 12.10? S 12.8 nisam skroz zadovoljan.

Stavi betu, lako ju maknes poslije.

iclock2much
17 godina

Odmah još jedno pitanje, znam da je longshot, ali... Da li ima još netko s HD7xxx, a da mu se Torchlight 2 rušio s 12.8? Da li je to ispravljeno s 12.10? (Pitat ću i u T2 temi); hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lovac kaže...

na prijašnjim ati karticama sam često stavljao betu i znali su mi beta driveri ostat na kompu jako dugo jer su funkcionirali dobro

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina

ako bude sve u redu sa betom onda oni ništa ne diraju i vjerovatno će bit isti kao finalna verzija

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

by by 660ti {#}{#}

xfact
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi imam pitanje. Zasto meni ne rade ovi novi driveri ? Evo slike sto mi se pojavio kad upalim laptop ili kad odem desni klik i graphics propreprties : http://ch-slike.com/image/Fwas . Ima ATI HD 7670M  i prije sam pogledao na adm stranici da driveri podrzavaju HD 7000M Seriju :S

0 0 hvala 0
17 godina
dino_pes13 kaže...

Ljudi imam pitanje. Zasto meni ne rade ovi novi driveri ? Evo slike sto mi se pojavio kad upalim laptop ili kad odem desni klik i graphics propreprties : http://ch-slike.com/image/Fwas . Ima ATI HD 7670M  i prije sam pogledao na adm stranici da driveri podrzavaju HD 7000M Seriju :S

Da pogodim, u laptopu imaš Intel HD + AMD 7670M? Ako je tako, ni ne možeš instalirati drivere s AMD stranica. AMD ne podržava kombinaciju Intel + AMD grafičkih u laptopu.

Stavi drivere s http://leshcatlabs.net/ i trebalo bi raditi. Službeni driveri ne postoje.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
Ja sam instalirao 12.10 na moju 5850, i primjetio sam (onako) osrednje poboljsanje u Borderlans 2 kada ukljucim Physx na high, na 12.8 kada ukljucim physx na b2, desavalo mi se da igra radi normalno sve dok ne pocne da se raznosi sve oko mene i pretvara u sitne djelice koji lete na sve strane, i onda bi fps pao na minimun nekh 7 il 8 fps, pa bi konstantno rastao za po jedan nekih 5 minuta, bez obzira sto explozije stanu i sto npr gledam u pod ili negdje u zid, znaci trebalo mu je par minuta da se vrati fps u normalu, dok sa ovim novim driverima 12.10, kad a se pocnu desavati explozije i sve se rasipiati u sitne djelice fps "opet" opada ali ne toliko i ne treba mu toliko vremena da se vrati u normalu, eto to je poboljsanje sto se tice 5850 i c12.10, nisam nista vise testirao ma da imam bf3, skyrim, dishonored, f1 2012, ets2 . . . i jos nekih igara instaliranih, ali s njima nemam nikakvih problema.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Stavio sam 12.11 betu i za sada nakon 2 sata ni jedan T2 crash, mislim da je to-to {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ZAsto mi svaki put prilikom instalacije novi drivera(11.10 ovaj put) na kraju instalacije pojavi zuti upitnik al bas svaki put??
Naravno driveri su pre toga obrisani kako to spada...
A kad ponovo pokrenem instalaciju na tu vec(11.10) onda sve bude uredu,jel to neki problem veci ili?

hvala i poz 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
dino_pes13 kaže...

Da pogodim, u laptopu imaš Intel HD + AMD 7670M? Ako je tako, ni ne možeš instalirati drivere s AMD stranica. AMD ne podržava kombinaciju Intel + AMD grafičkih u laptopu.

Stavi drivere s http://leshcatlabs.net/ i trebalo bi raditi. Službeni driveri ne postoje.

točno,evo skidam drivere pa javim rezultate :)

14 godina

kaj da stavim za 6770?

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Remzi kaže...

kaj da stavim za 6770?

12.10.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
neaktivan

noviji draiveri 11.10 i 11.11 nedonose nista performansi na bettlefaild 3 sa hd 5770 neznam ko je gore napisao da je dobio bost ti je netacno ja sam instalirao 11.10 i 11.11 testirao cak ni jedan fps nedaje vise

ultra setings

32 fps 11.10

32.fps 11.11

singliplayer 

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lisnjic kaže...

noviji draiveri 11.10 i 11.11 nedonose nista performansi na bettlefaild 3 sa hd 5770 neznam ko je gore napisao da je dobio bost ti je netacno ja sam instalirao 11.10 i 11.11 testirao cak ni jedan fps nedaje vise

ultra setings

32 fps 11.10

32.fps 11.11

singliplayer 

11.10 i 11.11 su godinu stari ili si fulao naziv. Aktualni su 12.10 i 12.11.

17 godina

Koristim 12.11 beta, izgleda da mi je grafa toplija za 2-3c...

Valda bu to ispeglali na finalnoj verziji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Koristim 12.11 beta, izgleda da mi je grafa toplija za 2-3c...

Valda bu to ispeglali na finalnoj verziji...

Ne vjerujem da će ispraviti. Mislim da skok u performansama prati i nešto toplija kartica. Ali po onome što sam vidio, povišeno zagrijavanje je zanemarivo u usporedbi sa dobitkom u performansama.

15 godina
ford eleanor kaže...
psihoroba kaže...

ZAsto mi svaki put prilikom instalacije novi drivera(11.10 ovaj put) na kraju instalacije pojavi zuti upitnik al bas svaki put??
Naravno driveri su pre toga obrisani kako to spada...
A kad ponovo pokrenem instalaciju na tu vec(11.10) onda sve bude uredu,jel to neki problem veci ili?

hvala i poz 

Samo ponoviš istu instalaciju drivera i sve će biti ok.Tako je i kod mene, ponovim i sve bude ok.

ma znam to i napravim al mi nije jasno zasto uvek to bude sa novim driverima(sa starijom verzijom nikad problema nisam imao) jel ti imas kakvih problema onda ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

prijavljujem grešku na 12.10 i 12.11 beta driverima glede krivog upravljanja core i memory clock taktu rada,naime kad je gpu u mirovanju memory clock ostaje na 1250mhz umjesto 150mhz a core na 400mhz umjesto 300mhz,driveri 12.8 dobro upravljaju te sam se vratija na njih jer mi je tako temperatura u mirovanju niža za 10°C,eto toliko o kvaliteti amd drivera

onu izjavu prije da im svaka čast na dobro odrađenom poslu povlačim

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 14:45 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dery kaže...

prijavljujem grešku na 12.10 i 12.11 beta driverima glede krivog upravljanja core i memory clock taktu rada,naime kad je gpu u mirovanju memory clock ostaje na 1250mhz umjesto 150mhz a core na 400mhz umjesto 300mhz,driveri 12.8 dobro upravljaju te sam se vratija na njih jer mi je tako temperatura u mirovanju niža za 10°C,eto toliko o kvaliteti amd drivera

Popravljaju to u 12.11 driverima, uskoro stizu fixani driveri sa velikim boostom.

iclock2much
16 godina

pa yeba ih pas stalno neki fixevi,iduča grafa je nvidia

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zoharbizo kaže...
dery kaže...

Popravljaju to u 12.11 driverima, uskoro stizu fixani driveri sa velikim boostom.

Ne znam koju karticu imaš ali kod mene na 7870 GHZ frekvencije normalne u idlu 300Mhz i 150MHz i temperatura normalna.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 14:47 (sokios).
15 godina
neaktivan
dery kaže...

pa yeba ih pas stalno neki fixevi,iduča grafa je nvidia

Svima rade normalno. Zbrisi ih driver sweeperom, pa instaliraj ponovo..

15 godina

Meni sa 12.10 u idlu se isto spustaju taktovi.

Jedino sto mi se dogada je iznenadno treperenje slike koje traje desetak minuta, zadnjih deset dana sam to primjetio, a popravi se samo od sebe ?!

Dogada mi se i dok surfam i dok igram ige, nema pravila iznenada se pojavi i nestane wtf

Samo to mi se dogada sa svim driverima pa je u necemu drugome problem ocigledno.

U zadnjih deset dana isprobani driveri od 12.1,12.8, 12.10. i 12.11 beta.

Valjda je do nekog kabela pretpostavljam, sorry za mali off topic.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice