Skidanje videa sa youtuba kao mp3 i dr format

poruka: 10
|
čitano: 30.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Naime jucer sam poludio od trazenja da skinem 20-ak pjesama koje je vidio moj buraz na youtubu i naravno slucajno naidem na jednu stranicu.Vrlo moguce da ju vecina vas zna.No htio sam podijeliti s ostalima :)

Ovako kada nađete video koji zelite skinuti na hard bez da je 3gp i td znaci kao mp3,avi,WMW,wav,mov,flv odete na ovu stranicu http://www.farkie.com/  ....imat cete 3 besplatna skidanja poslje se morate registrirati da imate unlimited skidanje .

How to Download Youtube videos with Farkie?
  1. Copy the full web address of the site you wish to download.
  2. Paste the web address into the box at the top of this page.
  3. Click "Download" and wait until it has fully loaded.
  4. Choose a format and it will then download and convert the video.
  5. Be patient, it can take up to 5 minutes depending on the size.
  6. You're done! Enjoy your newly converted YouTube video!
  7. UZIVAJTE!!!!
roby
16 godina
RE: Skidanje videa sa youtuba kao mp3 i dr format

ma Free Youtube to MP3 Converter je bolji i jednostavniji, i nema ograničenje downloada

Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan

Ej ljudi pa zar vi niste čuli za ekstenziju za firefox DownloadHelper. Skida sve video datoteke na skoro svim stranicama. Ja još nisam naišao na stranicu na kojoj nisam mogao skinut neki video.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
17 godina
neaktivan
RE: Skidanje videa sa youtuba kao mp3 i dr format
BlackM kaže...

Ej ljudi pa zar vi niste čuli za ekstenziju za firefox DownloadHelper. Skida sve video datoteke na skoro svim stranicama. Ja još nisam naišao na stranicu na kojoj nisam mogao skinut neki video.

Facebook Cool. S njega mi neće skidati. I bilo je jednom prigodom s Appleove stranice .mov nije mogel skinut, neki trailer je bio. Facebooku sam doskočio s facebookvideo addonom, a ovaj .mov trailer sam skinuo s Embedded Objects addonom. Ovaj trio je ubojit, tako da još nisam naletio na nešto što ne bih mogao skinuti. Namigiva
Ja s Youtubea kad skidam to radim s DownloadHelperom, i onda s VirtualDubom izvučem zvuk. I to je to...
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan

Je istina no eto cisto sam predlozio stranicu jer neam nikakvog instaliranja i radi predobro posao.Uzivajte

roby
16 godina
neaktivan

Bolje ti je skidat muziku sa Limewirea ili Frostwirea. Mislim, ako neces video. Bolja ti je kvaliteta

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

haha kako ste vi komplikovani sto ce toliko komplicirat kad sve moze jednostanvo da se skine direktno sa youtube pjesma u kojem zelite formatu samo napistati pjesmu i kad vam izbaci link smao staviti ispred kick naprime ovo www.kickyoutube.com

mede
16 godina

Ja koristim stranice kao emp3world, beemp3. S tog youtube-a jedino vrijedi skidat trailere,spotove,reklame i to samo one u HD-u.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 12:36 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

Real player je dobar za skidanje sa you tube-a

16 godina
neaktivan

Any Video Converter Free.

FTW.

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice