Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 40.798
|
čitano: 8.001.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
16 godina
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Limitless,Transcednece,pa cak bi stavio i The Lawnmower Man {#}

16 godina

Dracula Untold Glamurozan povratak vampira na scenu u svijetlu ( ili mraku) u kojem su i trebali ostati.

Zastrašujući krvopije i ubojice koji ti utjeraju strah u kosti kad se preobraze bez onih gluposti da sjaje na suncu i slično,

te općenito kak ih danjašnje serije i filmovi prikazuju kao neke dobričine koje piju samo životinjsku krv.

Luke Evans mi je odličan za ovu ulogu i super je odglumio, efekti su na mjestu, pogotovo izgaranje/raspadanje na suncu.

Sve u svemu meni odličan film, nešto novo o vampirima te temelj za daljne filmove, kolko sam čuo.

Ima grešaka, i možda je Dracula trunkicu premoćan, al neka, kaj je tu je.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
15 godina

Interstellar mi se uopće nije svidio. Veoma dosadan i kompliciran. Film je bio dosadan ali kad su oni znanstvenici počeli filozofirat film me potpuno izgubio. Vizualno izgleda niš posebno. One scene u svemiru izgledaju ko da gledaš Odiseju u svemiru, odnosno loše po današnjim standardima. Gravity je izgledao jedno 10x bolje. Ne kužim čemu 9.2 na IMDBu. Ovo je daleko najlošiji Nolanov film.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 20:20 (bruno03).
11 godina

očekujem teški hate na ovo ^^

13 godina
odjavljen

Evo ovako,otvorite lipo temu o samo nolanovim filmovima,otvorite temu o nolanu,pa do u sitnicu analizarajte njegovu karijeru,pa tamo radite hype,kritizirajte,pohvaljivajte i diskutirajte,hejtajte i ostalo sta dolazi uz to.Jel brat bratu zadnjih 10 stranica ovdje samo taj nolan.Šporkajete temu i kod nekih ljudi izazivate mučninu.

Epistula non erubescit
12 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
morrisoN kaže...

Sorry na offtopic..

Kad vec spominjemo Lyncha... je li istina da ce Twin Peaks konacno dobiti zavrsnicu s raspletom?

Damn straight! Ovo sam već par puta pročitao da mi slučajno neš ne promakne :D

Lynch walk with me Lynch walk with me
Tito is my drug...
16 godina

ukratko, lynch je imao tesko djetinjstvo :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan

Pogledah film. Količina grešaka je zapanjujuća s obzirom da su imali neko stručno savjetovanje. Od nekih većih stvari bih izdvojio:
1. Kada hvataju drona radi solarnih ćelija, kaže da će mu kvadrat tih super indijskih solarnih ćelija napajati cijelu farmu, ali koliko god da su dobre ne mogu hvatati vise od 100% onoga što sunce daje, a to po m^2 nije puno.
2. Kada bježe iz crne rupe, robot i McConaughey se odvajaju od broda i upadaju u crnu rupu a brod nastavlja putovati prema trećem planetu. Ako je netko trebao pobjeći utjecaju crne rupe to su onda robot i McConaughey jer su brodovima manje mase. Totalno silovanje fizike.
3.Crnjo je kao neki znanstvenik što proučava crne rupe, a baca ideju da pošalju sondu unutra pa da ona javi što vidi. Pa valjda bi on trebao znati da neće moći ništa poslati, jer iz crne rupe ništa ne izlazi.
4.izmedju 3 planeta oni odaberu prvo posjetit onaj na kojem gube 7 godina po satu zato jer im je dugo putovat par mjeseci do drugoga.
5.Zašto McConaughey šalje sam sebi koordinate NASAe a onda poruku STAY?
6.NASA je primjetila gravitacijske anomalije ranije, tko je njih uzrokovao?
7.Kad se sretnu McConaughey i stara kćer, ona ga otpravi sa par riječi. Pa jel to realno? Da ne spomenem da je imao i sina, valjda ga je zaboravio.
8.Kud on ode na kraju filma? jel crvotočina još tamo, ako je, zašto je žena tamo sama, zašto već nisu naselili taj planet. Ako crvotočine više nema, kako će on doći u drugu galaksiju pješke?!!
9. Kada McConaugheyu napukne kaciga on je u nekim gadnim problemima, ali zašto? vani nije neki čudni tlak ni vakum samo nejestiva atmosfera koja opet ne može samo tako ući kroz malu napukotinu.

Film kao takav i nije loš, ali scenarista bi trebalo upucati u koljeno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 23:48 (pirat).
16 godina

fala ti na spoilerima {#}

14 godina
neaktivan

Upravo sam se vratio iz kina. Gledao sam Interstelar. Vrhunski SciFi nabijen snažnim najdubljim emocijama koje ljudi imaju. Posebno su mi se dopali likovi TARS i CASE. Ako naučnu fantastiku uklonimo iz filma ostaje jedna duboko emotivna priča sa samom idejom filma: "Roditelji ne bi trebali sahranjivati svoju djecu."

16 godina

Legendarni kickboxer na rtl-u :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 23:52 (4mal).
11 godina
neaktivan

Into Pitch Black (2000)

Into Pitch Black je specijalni 45-minutni uradak koji, osim otkrivanja nekih novih detalja prije i poslije dešavanja iz prve Planete tame, i nema baš neku značajniju svrhu. Najkvalitetniji dijelovi filma su ionako isječci iz originalnog filma tako da ovo ne bih preporučio nikome osim okorjelim fanovima Riddicka, kao što sam ja. Inače veoma je teško naći kvalitetan snimak, pa sam bio prisiljen gledati u rezoluciji 240x320 {#}

3

xXx (2002)

Nije loš film ali mogao je bit i bolji. Nisam ljubitelj pretjerivanja ni u kojem smislu, a ovdje je akcija često bila pretjerana u toj mjeri da je u pojedinim trenutcima graničila sa fantastikom. Vin Diesel se trudi da bude cool i donekle izvlači situaciju ali i njega, kao i Samuel L. Jacksona, smo viđali u dosta boljim izdanjima. Ali vam treba doza exxxtremne akcije nije loš izbor.

6

Hercules (2014)

Kada je ovaj žanr u pitanju ne mogu nikako biti objektivan jer i u prosječnom sword-and-sandal filmu obično mnogo više uživam nego u odličnom filmu iz bilo kojeg drugog žanra. Ovo je čak treći film o Herkulu koji je izašao ove godine i upravo od ovoga, kojeg predvodi The Rock, smo svi imali najveća očekivanja. Iako je The Rock vrhunski utjelovio Herkula, isto se ne bi moglo reći i za sam film. Već sam se navikao na to da se nijedan film o Herkulu neće baviti njegovim čuvenim zadacima nego će uvijek imati standardnu hollywoodsku beznačajnu i ispranu priču, pa tako ni ovdje nije bilo drugačije. Akcija je solidna, na momente čak i odlično koreografirana, pogotovo je zadovoljavajuća pri kraju filma. Međutim da bi dobili epski spektakl za sva čula potrebna je i epic muzika, a potpuni nedostatak iste je ogroman "minus" filmu (zamislite "Gladiatora" bez "Now We Are Free" ili "300" bez svog fantastičnog soundtracka, nezamislivo). Tako, iako mi očekivanja nisu ispunjena u potpunosti ipak bih lagao kada bih rekao da nisam uživao u Herculesu. Dobar je ovo film, ali ne osjećam potrebu da ga još jednom odgledam u bližoj budućnosti, radije bih po 10-ti put odgledao "300" ili po 100-ti put "Gladiatora" ili još jednom sve sezone serije "Spartacus" {#}. Čak bih se usudio reći da je toliko osporavani The Legend of Hercules bio bolji film od ovoga, iako je njegovu vrijednost svakako umanjio Kellan Lutz koji, ruku na srce, nije bio za uloge ovog demigoda.

7

i didn't ASK fOr this
13 godina
neaktivan

najezio sam se dok sam gledao treiler..  

Repent the end is near!
15 godina

moze preporuka nekog kosarkaskog filma, al da nije komedija nego bas sportski film.

11 godina
15 godina
Scarfaceee kaže...

najezio sam se dok sam gledao treiler..  

Dosta dobra serija, jedini problem je što je ovo tema za filmove.

15 godina
Del_Boy97 kaže...

i za kraj legendarni space jam

Jao dobro da si me sjetio.

Moram ponovo pogledat ovaj film. Imam ga garant na jednom od VHS koji je nalaze u kutiji na tavanu. Čak i sličice imam koje sam skupljo ko klinac {#}

15 godina

skidam cartera, hvala na preporuci.

12 godina
neaktivan

Neću previše pisati o Interstellaru, samo ću reći da sam jučer uživao u svakoj minuti dok sam gledao. Meni se čini da je sve poprilično objašnjeno i da ne bi trebalo biti nekakvih nejasnoća oko radnje, osim u jednoj situaciji na samom kraju filma, ali ne znam kako zacrniti tekst pa neću pisati o tome :)

Warrior (2011.) mi se iznimno svidio, posebno Tom Hardy koji je posao odradio fantastično. Možete li mi preporučiti neki sličan film, ne mora nužno biti o borilačkim sportovima ili o sportu uopće, da je tako nabijen emocijama i fantastično odglumljen?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
14 godina
neaktivan

grave of the fireflies - brutalno tužan animirani film o bratu i maloj sestri u ratnom japanu koji ostanu bez svega. 9/10

Smrt fašizmu, sloboda narodu
14 godina

Samo jedna napomena,NI SLUČAJNO nemojte ić gledati "Interstellar" u 4DX dvorani u Zagrebu!

Jedini,ali doslovno jedini efekt je bio drmanje stolica..Film traje tri sata,obilje scena kao stvorenih za sve te efekte(vjetar,voda,svjetlo,voda..) i ničega!

Ili im je oprema bila u kvaru,il neznaš što,al to 4DX kino je obična prevara

15 godina
La Roca kaže...

Samo jedna napomena,NI SLUČAJNO nemojte ić gledati "Interstellar" u 4DX dvorani u Zagrebu!

Jedini,ali doslovno jedini efekt je bio drmanje stolica..Film traje tri sata,obilje scena kao stvorenih za sve te efekte(vjetar,voda,svjetlo,voda..) i ničega!

Ili im je oprema bila u kvaru,il neznaš što,al to 4DX kino je obična prevara

ti si svjestan da je radnja vecinom u svemiru?

11 godina
neaktivan

Pozdrav svima, moj zadnji film koji sam gledao je bio Fury extra je film svidja mi se radnja u proslosti a kino je bilo sasvim ok :D

IpL Support
16 godina
Onjegin kaže...

Upravo to. Slažem se iako bih mu kao hardcore fan žanra dao 7/10.
Jako precijenjen film koji će zabaviti one koji su gladni SF-a, no film koji varira od scene do scene. Dijalog do dijaloga (od retardacije do epic).

Sutra još Dumb and Dumber To {#}

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
15 godina
odjavljen
Lovac kaže...
Onjegin kaže...

taman se vratio iz kina i film je (meni) 6.5... svega ima u filmu (odiseje, na rubu horizonta, abyss, europa report itd) ali najviše nepotrebno dugih scena ispunjenih glupostima...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Vrtlog života tj. American Beauty - začudilo me koliko je dobar ovaj film, oduševio me u svakom pogledu, pogotovo gluma Kevin Spacey-a, tople preporuke, "A sexually frustrated suburban father has a mid-life crisis after becoming infatuated with his daughter's best friend."

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 23:57 (rebelsy).
14 godina
rebelsy kaže...

Vrtlog života tj. American Beauty - začudilo me koliko je dobar ovaj film, oduševio me u svakom pogledu, pogotovo gluma Kevin Spacey-a, tople preporuke, "A sexually frustrated suburban father has a mid-life crisis after becoming infatuated with his daughter's best friend."

Kevin Spacey je odličan glumac, preporučujem tv seriju house of cards ako si zainteresiran (sry za off topic)

11 godina
neaktivan

Trilogije Lord of the rings i Matrix jos nista nije nadmašilo.

14 godina

Interstellar
Ne bih se nazvao velikim fanom Nolana, ali pogledao sam skoro sve njegove uratke, svi su mi bili vrlo dobri/odličnni, tako da sam išao i na ovaj film pun očekivanja. Prije gledanja nisam znao ništa o filmu, samo neki kratki teaser, zbog toga ne želim puno pričati o radnji, čini mi se da je čak i sažetak na imdb previše.

Sama radnja filma teče vrlo dobro, s tim da je uvod možda malo duži nego što bi trebao biti, ništa strašno, ali čini mi se kao da je to dio gdje su mogli uštediti koju minutu. Likovi su zanimljivi, iako pomalo standardni. Najbolji likovi su defitinivno roboti čiji dizajn je očito inspiriran Odisejom, kao i nekolicina kadrova u tijekom filma, što ne smatram da je loša stvar, naprotiv, Odiseja je klasik i posuditi neke dobre stvari od Kubricka ne bi trebalo nikoga smetati.

Što se tiče efekata, vrlo su dobri, valja napomenuti da je cijeli film snimljen bez zelenog ekrana (samo sa projektorima i maketama), što je u današnje vrijeme rijetkost.
Glazbu je napisao sada već pomalo standardni za Nolanove filmove, Hanz Zimmer i apsolutno se nema što prigovoriti.
Sve u svemu jedan odličan i lijepo zaokružen film, sa ne baš previše nedostataka. Po meni ocjenu na imdb zaslužuje pa mu i sam dajem 9/10

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
lGRACINA kaže...

Trilogiju Lord of the rings i prva dva Matrixa jos nista nije nadmašilo.

Prije ovako, treći matrix je za guzicu obrisat.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice