Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 40.798
|
čitano: 8.000.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
15 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Switch kaže...

Pa i je greška. Jer na početku filma još nisu promjenili tok vremena. Da jesu, onda se ne bi ni borili sa onim "robotima" koji ih ubijaju.

A zašto je živ: At the end of X-Men: The Last Stand, we see the comatosed, brain dead twin of Charles Xavier talking in Patrick Stewarts voice, implying that he somehow transferred his consciousness into his twins body, which is one theory for how Charles Xavier is alive in the dark timeline of Days of Future Past.

Pa na početku filma je alternativna budućnost. Oni su s tim što su se vratili u prošlost promijenili tok događaja, pa se radi toga promijenila i cijela budućnost. Dakle u toj drugoj budućnosti nije bilo robota, ali se zato desilo ono što se desi u ona starija 3 filma.

BTW. Znam da je profesor X živ nakon toga, ima čak i video klip di se preseli u brata blizanca, ali opet nije radi toga živ u ovom filmu, nego radi ovog gore. To su jednostavno dvije različite budućnosti. U jednoj se svi skupa bore protiv robota, a u drugoj se bore međusobno., u prvoj X doživi tu starost, a u drugoj se mora preseliti u blizanca

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 11:24 (Jack Sparrow).
14 godina
Jack Sparrow kaže...
Switch kaže...

Pa i je greška. Jer na početku filma još nisu promjenili tok vremena. Da jesu, onda se ne bi ni borili sa onim "robotima" koji ih ubijaju.

A zašto je živ: At the end of X-Men: The Last Stand, we see the comatosed, brain dead twin of Charles Xavier talking in Patrick Stewarts voice, implying that he somehow transferred his consciousness into his twins body, which is one theory for how Charles Xavier is alive in the dark timeline of Days of Future Past.

Pa na početku filma je alternativna budućnost. Oni su s tim što su se vratili u prošlost promijenili tok događaja, pa se radi toga promijenila i cijela budućnost. Dakle u toj drugoj budućnosti nije bilo robota, ali se zato desilo ono što se desi u ona starija 3 filma.

BTW. Znam da je profesor X živ nakon toga, ima čak i video klip di se preseli u brata blizanca, ali opet nije radi toga živ u ovom filmu, nego radi ovog gore. To su jednostavno dvije različite budućnosti. U jednoj se svi skupa bore protiv robota, a u drugoj se bore međusobno., u prvoj X doživi tu starost, a u drugoj se mora preseliti u blizanca

Pa samim time što su se vratili u prošlost i izmjenili stvari ona tri filma od prije tako reći više ne postoje. Zato više ni Logan nema adamantiuma.

Ista stvar i sa Star Trekom. Resetirali su cijeli serijal s tim vraćanjem u prošlost. Onog starog Kirka, ekipe i "one" stvarnosti više nema.

BF Nick: Xtream_Switch
15 godina
Switch kaže...

Pa samim time što su se vratili u prošlost i izmjenili stvari ona tri filma od prije tako reći više ne postoje. Zato više ni Logan nema adamantiuma.

Ista stvar i sa Star Trekom. Resetirali su cijeli serijal s tim vraćanjem u prošlost. Onog starog Kirka, ekipe i "one" stvarnosti više nema.

Ko je rekao da nema? Pa film završi tako da Logan završi u rukama onog generala koji mu je usadio adamantium. Odnosno X ga pita čega se zadnjeg sijeća, a on kaže utapanja i onda krene ta scena. Izgleda da na kraju ipak ima to u sebi.{#} 

Istina ispalo je malo smotano, ali ne vjerujem da su nešto tako propustili.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 12:39 (Jack Sparrow).
12 godina
neaktivan
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Moze preporuka 5 filmova:svaki iz jednog zanra(komedij,drama,akcija,nesto kao 12 godina ropstva na foru toga,horor)

Hvala

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina

komedija - Tucker and Dale vs. Evil

drama - take shelter

akcija - elite squad (tropa de elite)

horor - krug (jap verzija)

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Switch kaže...

Ko je rekao da nema? Pa film završi tako da Logan završi u rukama onog generala koji mu je usadio adamantium. Odnosno X ga pita čega se zadnjeg sijeća, a on kaže utapanja i onda krene ta scena. Izgleda da na kraju ipak ima to u sebi.{#} 

Istina ispalo je malo smotano, ali ne vjerujem da su nešto tako propustili.

Ne, završi u rukama Mistique, pogledaj ponovno.

12 godina
neaktivan

TPB AFK

Nista necu komentirati,samo cu ocijenu dati...

6/10

The Shawshank Redemption

Sada shvacam kadanetko kaze da su prije filmovi bili bolji,ovaj film je stariji od mene,ali je bolji od vecine danasnjih

Film ima bukvalno sve i u nijednom trenutnu mi nije bio dosadan,od sada,moj omiljeni film :)

100/10,ozbiljan sam,ovo je perfektan film..

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 20:19 (drakula789).
13 godina

Pogledao In Bruges Odličan film, neznam kako mi je prošao ispod radara. Crna komedija sa odličnom glumačkom postavom. Definitivno preporuka. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
moderator

Rasprave o filmovima nastavite u povezanoj temi ili u temi isključivo za taj film.

Hvala.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
11 godina
neaktivan

u vezi x-mena da navedem grešku koju koliko vidim nitko nije primjetio

Znači njihov cilj je bio spriječit mystique da ubije dr.traska.Nakon šta ga ona ubije zaštitar uhvati mystique i na njoj vlada vrši eksperimente te se tako naprave super napredni roboti. Oni spriječe ubojstvo i mystique uspije pobjeć.E u tom trenutku treba završit rat koji se događa u budućnosti jer onda vlada nebi imala na kome vršit eksperimente te tako nebi bilo naprednih robota.E sad hoće li vlada uhvatit mystique 2 min ili 2 dana poslje pa da se rat nastavi to je druga stvar.Znači onaj trenutak kada mystique skoči kroz prozor i pobjegne treba završit rat ,a ona krv od mystique na pločniku nije dovoljna za napredne robote jer i sam dr.trask je rekao da trebaju više od krvi. Tako da je film trebo trajati 45 min ako i toliko.

14 godina

Transformers: Age of Extinction

Velik sam fan Transformersa al ovaj mi i nije bas nesto sjeo.. Priča mi uopće nije nesto zanimljiva i nekako nije isto bez stare ekipe. Al sve u svemu nekih 7/10

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 22:18 (maxy0).
14 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

Znači njihov cilj je bio spriječit mystique da ubije dr.traska.Nakon šta ga ona ubije zaštitar uhvati mystique i na njoj vlada vrši eksperimente te se tako naprave super napredni roboti. Oni spriječe ubojstvo i mystique uspije pobjeć.E u tom trenutku treba završit rat koji se događa u budućnosti jer onda vlada nebi imala na kome vršit eksperimente te tako nebi bilo naprednih robota.E sad hoće li vlada uhvatit mystique 2 min ili 2 dana poslje pa da se rat nastavi to je druga stvar.Znači onaj trenutak kada mystique skoči kroz prozor i pobjegne treba završit rat ,a ona krv od mystique na pločniku nije dovoljna za napredne robote jer i sam dr.trask je rekao da trebaju više od krvi. Tako da je film trebo trajati 45 min ako i toliko.

Ne odustaješ ti haha

Preanaliziraš.

Nije poanta filma bila šta bi bilo kad bi bilo. Ne možeš na taj način analizirati filmove s tematikom putovanja kroz vrijeme jer kako god okreneš njegov(Wolverineov) odlazak u prošlost bi trebao nepovratno promjeniti stvari na takav način da dragi bog ne bi znao što će se 50g kasnije dogoditi.

Evo kako je film bacao hintove: 

Problem je bio što nakon što je Mistique ubila doktora, javnost je postala svjesna opasnosti od mutanata i tada je počela raditi oružije protiv njih. Wolverine je morao to promijeniti odlaskom u prošlost. A to što su Mistique nakon toga uhvatili i eksperimentirali na njoj je bila samo okolnost.

Poanta je da se spriječi rat, ne da se ljudima oduzme oružije kojime su se borili protiv njih.

Inače film 9/10

Uspjeli su lukavim potezom izbrisati sve loše što je napravila X-men trilogija(odnosno treći nastavak) i dati si prostora za nove X-men filmove i pisanje nove povijesti. Za to svaka čast.

11 godina
neaktivan
yeo kaže...
Vladitor kaže...

Ne odustaješ ti haha

Preanaliziraš.

Nije poanta filma bila šta bi bilo kad bi bilo. Ne možeš na taj način analizirati filmove s tematikom putovanja kroz vrijeme jer kako god okreneš njegov(Wolverineov) odlazak u prošlost bi trebao nepovratno promjeniti stvari na takav način da dragi bog ne bi znao što će se 50g kasnije dogoditi.

Evo kako je film bacao hintove: 

Problem je bio što nakon što je Mistique ubila doktora, javnost je postala svjesna opasnosti od mutanata i tada je počela raditi oružije protiv njih. Wolverine je morao to promijeniti odlaskom u prošlost. A to što su Mistique nakon toga uhvatili i eksperimentirali na njoj je bila samo okolnost.

Poanta je da se spriječi rat, ne da se ljudima oduzme oružije kojime su se borili protiv njih.

Inače film 9/10

Uspjeli su lukavim potezom izbrisati sve loše što je napravila X-men trilogija(odnosno treći nastavak) i dati si prostora za nove X-men filmove i pisanje nove povijesti. Za to svaka čast.

samo sam naveo da roboti nebi bili toliko napredni i nebi bilo poante vraćanje logana nazad u prošlost

12 godina
neaktivan

Elite squad 

Odlicna akcija,preporuka 7,5/10

13 godina
neaktivan

Lucy - 9/10

Jedan od boljih filmova koje sam gledao u posljednjih par godina.

BCko
15 godina
bancic123 kaže...

Lucy - 9/10

pa di si ti gledo onda zadnjih par godina.

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...
bancic123 kaže...

Lucy - 9/10

Troll

13 godina
drakula789 kaže...
mar123 kaže...
bancic123 kaže...

Lucy - 9/10

Troll

...loš smisao za humor..

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
13 godina
neaktivan

Ne kuzim vas,film je epic,ako ne volite neki sf i gledate samo neke "realne" filmove,ne morate pljuvati po drugim zanrovima.

BCko
12 godina
bancic123 kaže...

Ne kuzim vas,film je epic,ako ne volite neki sf i gledate samo neke "realne" filmove,ne morate pljuvati po drugim zanrovima.

Bancic123 je bio prezauzet svojom karijerom u profesionalnom Counter Strike-u: GO. Svatko tko prati tu temu zna da su mnogi poznati timovi čekali da on nabavi grafičku i posveti se cjelodnevnom treniranju.

Njegovo poznavanje filmova zbog toga trpu.

13 godina
neaktivan

Uspio si u zivotu,kladim se da odprilike 100% ljudi koji su mi stisnuli TD,nisu pogledali film,vidjeli su neku najavu ili procitali tekst i zakljucili da je film smece.

BCko
12 godina

Ja sam gledao lucy, film je bio savrsen samo zbog jedne cinjenice sto ga nisam gledao vec sam se muvao s jednom djevojkom :D

Film je tresh nevidjeni.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina

pic or didnt happen {#} ...

šta sad svi udarate po čovjeku,film nije 9 ali je baren između 6 i 7 u usporedbi s ostalim današnjim hitovima,tipa GODZILLA,STAND UP GUYS i sličnim sranjima...a tko voli SF,nek pogleda xman-DFFP i takve...osim toga,o ukusima se ne raspravlja...eto i ja ću dati recenziju..

EDGE OF TOMMOROW--glumi tom cruise...{#}

14 godina

Rogue (2007.) - stvarno dugo sam odgađao gledanje ovog filma, jer mi jednostavno ideja da pretili, nadrkani krokodil proganja grupu ljudi nije bila nimalo privlačna. I tako sam sinoć nevoljko počeo s gledanjem i bio vrlo ugodno iznenađen. Mislim, ne očekujte ruski realizam - normalno da se u ovakvom filmu mora pretjerivati. Ali sve je to napravljeno prilično ukusno i suptilno. Plus su i vrlo stvarni likovi. Nema onih gluposti iz američkih filmova kada se u avanturu upućuje grupa retardiranih, napaljenih vodenkonja i žirafa. Ovdje se karakterizacija likova izvodi nevjerovatno inteligentno i taman koliko je potrebno da se možeš poistovjetiti i suosjećati s njima. Ukratko, unatoč objektivnim karakternim manama, bude ti stalo da se izvuku iz nezavidne situacije. Ovo definitivno ne stoji za većinu američkih filmova ovog i sličnih tipova. Priča ima glavu i rep. Čak poprilično naginje ka realnosti. U granicama koliko se to može očekivati od ovakvog filma. Režija i gluma su na granici savršenog, a film obiluje i vještim korištenjem nevjerovatno lijepe australske prirode za postizanje kadrova koji na trenutke oduzimaju dah, a da pri tom radnja ni najmanje ne gubi na dinamici. Možda realno sedmica, ali baš mi je lijepo sjeo pa mu od mene evo 8/10.

The Guard (2011.) - simpatična irska crna komedija/krimić o lokalnom irskom policajcu i njegovom kolegi iz FBI-a u borbi protiv zločestih krijumčara droge. Na HRT2 sinoć, bez reklama - divota! Netipičan film koji me je osvojio svojim britkim, a opet ne pretjerano vulgarnim humorom i pitkom radnjom. 7/10

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina
neaktivan

O cemu vi opce pricate,ovo je tema za preporuku,odvojio sam svoje slobodno vrijeme da vama preporucim dobar film,niste valjda toliko "zaostali" da ocjenjujete film po ocjeni na IMDB ?

BCko
13 godina
bancic123 kaže...

O cemu vi opce pricate,ovo je tema za preporuku,odvojio sam svoje slobodno vrijeme da vama preporucim dobar film,niste valjda toliko "zaostali" da ocjenjujete film po ocjeni na IMDB ?

sumnjam da netko pogleda koju ocijenu film ima na imdb i onda da takvu jer to bi bilo glupo.Valjda imaš neku svoju ocjenu ali može se reći da je imdb najbolje mjerilo,bolje nego metacritic u svakom slučaju

http://social.xfire.com/profile/strmi007
12 godina
neaktivan

Ovo je tema o filmovi koje ste zadnje gledali i da li preporučujete ili ne, tema o raspravi o filmovima se nalazi OVDE

Pogledao Sex Tape : kakve se komedije u zadnje vrijeme snimaju ova je odlična na spram tih a realno gledajući je solidna. Ima dobrih scena, za oplakat {#} ali nije čitav film takav.

U filmu ima explicitnih scena i dijaloga pa nije za klince {#}. Preporuka

Edit 2. pogledao i Captain Phillips , stvarno odličan film. Jedan od boljih što sam odgledao zadnje vrijeme. Velika preporuka za one koji nisu pogledali.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 23:35 (Sheldon Cooper Ph.D).
13 godina

Dracula Untold-Dobar početak,kasnije možda mrvicu i dosadan(Bar meni)..

6/10

Samsung Galaxy S5
12 godina
RaZ0R9111 kaže...

Dracula Untold-Dobar početak,kasnije možda mrvicu i dosadan(Bar meni)..

6/10

vec 5.9 ocjena :(

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina

"The Equalizer" s  Denzelom nije los

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 13:10 (Aldo).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice