Da:) baš zbog muzike, a opet skoro sve najbolje scene su ubačene:)
Breaking Bad
- poruka: 465
- |
- čitano: 110.601
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Bogovska serija, meni jedna od najboljih ikad, možda ne toliko zbog priče koliko zbog određenih likova i pojedinih kick-ass događaja... Odgledao svih 5 sezona u 2 mjeseca, stvarno fantastično...
Ja je 3 dana gledam svaki dan po 5 epizoda (bolestan sam,pa nejdem u skolu)
Preyebena serija,meni jedna od najboljih koje sam ikad gledao.
BTW. jesam li jedini kojemu Walter ide na racku?
BTW. jesam li jedini kojemu Walter ide na racku?
U nekim trenucima napravi pokoji glupi potez, ali jbg i on je čovjek:D
Jedna od najboljih serija ikada! Neprepoznatljiv ako ga se usporedi iz pilot episode pa ove zadnje, od izgleda pa do ponašanja. Genijalan glumac, bio mi je jak i u Malcom in the Middle.
Evo da se i ja ovdje pridružim, počeo sam gledati i nakon sedmice, evo me trenutno na drugoj sezoni i trećoj epizodi, serija je fenomenalna!
Prije oko godinu sam pogledao pilot epizodu, no nije me dojmila niti epizoda niti serija, i eto tek sada sam dao ponovno šansu, i potpuno sam oduševljen.
Za sada ultra scena: Tight, tight, tight, yeah man, blue, yellow, pink, whatever....
Na zahtjev gledatelja 14.7 u zadnjoj petoj sezoni ide deveta specijalna epizoda pod nazivom The Decision
Ipak će se razriješiti hoće li ...ccccc...itd.
Koja vam je najbolja sezona?
Meni 4., onaj dio s kartelom i blizancima je bio pre-epic
U 5.sezoni epizoda 3. Hank kaže "You know, we're still working thorough the grief" što znači ' Još ga oplakujemo,' kad ga šef pita kako napreduju.....Ovo me dotuklo koliko je engleski jadan kao da ga je dijete izmislilo, čista slagalica hrpe riječi koja u doslovnom prijevodu zvuči presmiješno.
U 5.sezoni epizoda 3. Hank kaže "You know, we're still working thorough the grief" što znači ' Još ga oplakujemo,' kad ga šef pita kako napreduju.....Ovo me dotuklo koliko je engleski jadan kao da ga je dijete izmislilo, čista slagalica hrpe riječi koja u doslovnom prijevodu zvuči presmiješno.
Može značiti da još uvijek jadno/bijedno rade. Ne nužno oplakuju.
Engleski je težak jezik ako ga želiš kvalitetno poznavati, prevoditi.
Engleski težak?? U usporedbi s kojim jezikom??
Ha-ha, prebacujem programe na TV-u kad ono BB na novoj. Super su vrijeme izabrali za takvu seriju, u 3 ujutro
Ali nek Zauvijek susjedi, Sila i ostale extra serije budu u udarnom terminu. Bravo Nova TV!
A nemoj tako, imaš i reprizu u 5 ujutro XD
Moja greška...
Evo upravo završio seriju(ovo što ima) i utisci su fenomenalni, sigurno jedna od najboljih koje sam ikad gledao - perfektna.
Za oko mjesec i po sam sve pregledao, a čak sam i za jedan dan uspio pregledati 6 epizoda.
Sve preporuke!
Pozdrav svima, da se priključim Nedavno kako nemam obaveza tražio da gledam nešto, da se zabavim, kad ono Breaking Bad
Upravo dovršio 10. epizodu 2. sezone. Serija je dosad fenomenalna, 10/10. Triler i pol :)
"Stay out of my territory"
Pff, još se nije ni zaplelo :)
Ti si smiješan čim ga doslovno prevodiš.
Sezona 3, epizoda 3
Šteta što ovaj smajli ne pokazuje srednje prste.
Bio bi fantastičan za situaciju kada Skyler zove policiju jer se Walt vratio u kuću
još malo narode...
još malo narode...
Kada? Negdje sam vidio da je 11. 8., a to baš i nije tako skoro
još malo narode...
Kada? Negdje sam vidio da je 11. 8., a to baš i nije tako skoro
Pa ustvari jeste skoro, s obzirom da čekamo skoro godinu dana.
Mene zanima da li bi mi netko mogao malo pojasniti nešto u vezi serije?
Zanima me zašto je Walter na kraju 9. epizode u 2. sezoni (4 Days out) udarao u onu kutijicu gdje se nalazi papir (nisam znao kako da to nazovem:P) ?
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Apsolutno jedna od najboljih serija. Svaki minimalni detalj serije je povezan. Koji puta sam dobio slom živaca zbog Skylerinog ponašanja i Jessiejevih sranja.