Preporuka za PC game controller

poruka: 6
|
čitano: 3.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav svima! Imam jedan jeftini Smartbox gamepad s kojim sam igrao Resident Evil 4 na PC-u. On na sebi ima brojeve umjesto većine kontrolera sa slovima.

Igre obično zahtijevaju gamepad kao što je xbox 360 for windows ili neki sličan PS-ovom.

Kad sam taj svoj gamepad išao koristiti npr. u PES-u 2011 ili FIFI 11, uvijek sam se vraćao tipkovnici. Skoro svugdje se traže kontroleri sa slovima.

E,sad... mene zanima koji je najisplativiji za uzeti, odnosno, kojeg će većina igara podržavati? Nije mi cilj za svaku igru kupovati novi kontroler.

Hvala svima!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Preporuka za PC game controller
xbox 360 controller for pc - negdje 250kn
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
16 godina
neaktivan

Sta opce pitas?

XBOX 360 controler!!!

najbolji, ako neka igra podrzava controler podrzava i xboxov.

btw. kakve veze ima dal su slova ili brojke? :S

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

btw. kakve veze ima dal su slova ili brojke? :S

Nema, ali mi je lakše kad, recimo, piše "Press Y" pritisnuti "Y", nego podešavati da taj "Y" bude na broju "1".

Drugim riječima, ako je npr. u PES-u "Y"=lob, onda neka to i meni bude "Y", a ne najprije tražiti što je "Y", pa onda namještati Y=1.

Onda to mogu i s tipkovnicom. Znam da sam malo iskomplicirao stvar, ali nadam se da me razumiješ.

14 godina
protjeran

nema veze sto pise y ili 1 u nekog od istrosenosti nepise nista pa igra.... dali samo radi y ili 1 da mozes vidit da kupujes novi gamepad :S

0 0 hvala 0
15 godina

Jel bi taj XBOX-ov controler za PC bio dobar kao zamjena za PS2 controler?Zato jer mi je ovaj za PS2 ukljucen u komp,ali je vec star i prasnjav,pa koja bi bila najbolja zamjena a da je slicna ps2(ps3)kontroleru,onako,za igrat F1 2010.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice