Gamepad za PC

poruka: 12
|
čitano: 2.216
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Gamepad za PC
Dakle, kao što i sam naslov kaže, kupujem gamepad za PC. Nisam u ZG, tako da bih naručivao (po mogučnosti da je iz Lijepe Naše, ali može i iz inozemstva ako je cijena sa poštarinom ili ćime već povoljnija). Cijena sveukupno 200 kunića, eventualno 250. Pa evo molim Vas preporučite mi što bi bilo najbolje za te novce ;) Lijep pozdrav
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamepad za PC

XBOX 360 gamepad za PC:

http://protis.hr/products/details/retail-xbox-360-controller-pc-or-xbox-360/44777

uzmi to i uživaj, ništa bolje nećeš naći sigurno. Definitivno najbolji i najkvalitetniji gamepad, imam ga već preko 2 godine i strašno je kvalitetno napravljen, udoban za korištenje, ma pravi gamepad. Toliko mi je dobar da sam par puta želio kupiti još jednog iako mi i ne treba više od jednog {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 21:36 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gamepad za PC
hah, lijepo :D
čitao sam i ne drugim forumima, pa vidim svi hvale taj xbox kontroler, pa je logično odluka odmah pala na njega.
Jedino, imaš još neki prijedlog gdje da ga uzmem.
Čitam ovo [http://www.forum.hr/showthread.php?t=516934], kao neko loše iskustvo sa Protis trgovinom itd.
Ne kupujem inače puno sa web trgovina ili preko weba, pa neznam baš puno hrvatskih firmi takvih, zna netko od Vas neku? ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Imas takodjer Speedlink XEOX Pro Analog gamepad, to je zapravo XBOX 360 gamepad, meni je odlican, cijena ju te negdje kao i XBOX 360 original. Ja ovaj sto imam zicani je, ne znam da li ima Wi-Fi verzija. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Kako znati koje igre za pc se mogu igrati sa tim xbox kontrolerom? Osim sportskih igara može li još koju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Gamepad za PC
marcus1950 kaže...

Kako znati koje igre za pc se mogu igrati sa tim xbox kontrolerom? Osim sportskih igara može li još koju?

možeš sve igrati s njim, i igra ti automatski namjesti tipke kao što su i na konzoli, sve je automatski namješteno i ništa sam ne moraš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan

Ako je tako naručujem odmah. Našao na jednoj stranici 280 kn sa poštarinom. Valjda je to taj. Hvala za koristan info{#}

edit: vidim da ima dole tema gdje ga kupiti. Super{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 19:10 (marcus1950).
12 godina
neaktivan
Gamepad za PC
Uzeo sam u Linksu prije par dana Xbox 360 controler za PC, i mogu reći da je super. Preporučio bi ga svima, jer ima 36 mjeseci garanciju, udobno leži u rukama itd.
I da, mogu li ikako sa dotičnim kontrolerom igrat COD4 na Pc-u
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gamepad za PC

ako imas para xbox wired je najbolja opcija

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
leotom kaže...
Uzeo sam u Linksu prije par dana Xbox 360 controler za PC, i mogu reći da je super. Preporučio bi ga svima, jer ima 36 mjeseci garanciju, udobno leži u rukama itd.
I da, mogu li ikako sa dotičnim kontrolerom igrat COD4 na Pc-u

svakako ali mislim da je lakse sa misem ali ako je tebi lakse...

mislim da svaka igra podrzava xboxov gamepad pa nemas ni muke s namjestanjem postavka 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Pitanje za one koji su isprobali/imaju oba:

F310 ili XBox kontroler?

D-pad mi je bitan, primarno će se igrati Mortal Kombat i Super Meat Boy.

EDIT:

uzeo sam ipak F310, zasad je odličan.

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 12:04 (fler).

0 0 hvala 0
17 godina
fler kaže...

Pitanje za one koji su isprobali/imaju oba:

F310 ili XBox kontroler?

D-pad mi je bitan, primarno će se igrati Mortal Kombat i Super Meat Boy.

EDIT:

uzeo sam ipak F310, zasad je odličan.

dobro da si se odlučio za f310 jer moj xbox 360 za pc nije precizan u MK-u a znamo da tamo treba preciznost 100%.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice