ja ga upiknuo sa game.co.uk, ispalo me sve skupa 20,94 funte.. eh sad pitanje: oće mi stisnut još kakav porez, neke ekscesivne troškove tu kod nas?
Stigao je adapter s ebay-a.Izisao je 8,5 dolara,nije original ali sve radi bez problema.Uzeo sam 2 NiMH baterije 2500mAh,igram vec 5-6 dana po par sati,i baterije se jos nisu istrosile.
stigo gamepad nakon 16 dana :D
prošlo bez stiskanja pdv-a i dodatnih troškova, kao što rekoh 20,94 funte i u izvatku prometa mi piše da je skinulo 190,91 kn.. i ušparah stotku kolko bi bilo da sam u linksu uzimao..
Izvrsno leži u ruci, djeluje čvrsto naspram plastičnjaka kojeg sam imao (zato je i nešto teži od spomenutog).. isprobao sam steam big picture i portal 2, pa mi je čudno još i refleksi mi nisu još ko na mišu i tipkovnici.. al za fifu i tak nešto casual - dušu dalo :)
btw, jel bi se moglo naštimati da ova xbox logo tipka otvara steam big picture? ili se to ne može mjenjat, pa mi po defaultu izbacuje accessory status?
EDIT: gumbić radi i pokreće steam big picture samo ako mi je prozor steama otvoren; ako nije, ako mi čuči u tray-u (ili minimizan), onda ne radi.. makar se u postavkama može nariktati da se steam pokreće u SBP modu, ali to mi nije namjera
Kod mene je situacija obrnuta,meni otvara big picture i kad je steam minimiziran u tray-u i to me pravo nervira.Gdje su te opcije koje si spominjao da ugasim to?Jesu li to opcije za steam ili za xbox controller?
Kod mene je situacija obrnuta,meni otvara big picture i kad je steam minimiziran u tray-u i to me pravo nervira.Gdje su te opcije koje si spominjao da ugasim to?Jesu li to opcije za steam ili za xbox controller?
hahaha :D ne znam ni kak se to naštima, a pogotovo kak se isključi.. ove opcije ti se nalaze u SBP-settings-account -> Start Steam in Big Picture mode
možda ti je to uključeno.. al meni se čini da je to za inicijalno pokretanje steama u BP modu i da nema veze sa xbox logo buttonom
Nema sanse ugasit Steam Big Picture,odcheckiran je u opcijama a i dalje se pali.Problem jei kad koristim wireless model,guide tipka mi sluzi za gasenje controllera i za checkiranje stanja baterije. Zbog toga bi je i volio ugasiti.
Prodaje netko ovo?
Ak ne, gdje nabavit najjeftinije u hr?
http://www.info-box.hr/retail-xbox-360-controller-(pc-or-xbox-360)-52a-00005-55939.aspx
Ako bil osta trazis najjeftinije www.nabava.net i to je to.
Prodaje netko ovo?
u hr ces dosta platit. Ako mozes nabavi preko ebaya tamo imas za nekih 30$
Prodaje netko ovo?
u hr ces dosta platit. Ako mozes nabavi preko ebaya tamo imas za nekih 30$
Molim te kopiraj mi link :) Hvala
Je li to taj kontroler? 241 kuna + poštarina = 280 kuna.
da to ti je taj, slobodno kupi sa te stranice nemaš straha ;)
Laptop mi ima bluetooth, jel ima xbox360 kontroler koji bi se mogao spojit prek tog bluetootha ili postoji samo verzija sa usb-om ??
edit: sori. nasao sam drugu temu sa wirelessom :p
Zanima me dali bi mogao sa tim joystickom igrat ps3?? Pošto se spaja preko usba? Jailbreakan je ps3 pa ako ima neki alat za to ili nekakav emulator šta ja znam? :)
Brijem da sma vidio na netu da ima neki usb sta piknes u bilo koju konzolu i on emulira sve josticke od wii.a, ps.a, xboxa bez problema... samo ne mogu se sjetit kako se zove ili koji je link uopce.
da to ti je taj, slobodno kupi sa te stranice nemaš straha ;)
Evo danas stigao taj kontroler i malo je reći da sam oduševljen sa njime Imam par igrica za pc i sad mogu u miru da uživam u igranju. Narućit ću još jedan za igrice u dvoje. Čista desetka
Evo danas stigao taj kontroler i malo je reći da sam oduševljen sa njime Imam par igrica za pc i sad mogu u miru da uživam u igranju. Narućit ću još jedan za igrice u dvoje. Čista desetka
eto drago mi je da sam ti pomogao, smatram da bi svatko tko si može priuštiiti trebao nabavit xbox360 kontroler jer je naprosto strava :D
Jel vama valja onaj D-Pad?
Meni u lijevo teško stisne. Prvo ga moram zavrtiti i onda je bolje. Nemam osjećaja da je stisnuo.
Meni u lijevo teško stisne. Prvo ga moram zavrtiti i onda je bolje. Nemam osjećaja da je stisnuo.
meni radi normalno već 2 godine. Na stranu što je d-pad na samom gamepadu mogao biti bolje izveden, ali funkcionira mi bez greške. Jeli ti to otkad si kupio gamepad ili tek od nedavno?
meni radi normalno već 2 godine. Na stranu što je d-pad na samom gamepadu mogao biti bolje izveden, ali funkcionira mi bez greške. Jeli ti to otkad si kupio gamepad ili tek od nedavno?
Odnedavno.
Kao da je ta strana "propala".
Ako imas onaj bijeli ili crni, da, D-pad je los i cesto neprecizan (nije niti do koljena Sony-evom i Nintendovom d-padu).... ako pak imas onaj srebrni xbox360 kontroler, to je nova revizija i u tu je d-pad puno bolji.
Meni je lijevi pad bio malo pre krut kad sam ga kupio, ali nakod dva tjedna korištenja sve je ok.
Moj je bijeli, dvije godine star.
Za srebrni nisam čuo.
Sada je prošlo godinu dana od kada imam ovaj gamepad i nisam baš prezadovoljan. Obožavam MK, Streetfighter i moram reći da je gamepad u suštini vrlo neprecizan. To možete najbolje provjeriti kada odete na practice i pokušava napraviti određen potez i vidite da gljivice ustvari nekad dupliraju vašu naredbu, nekad ostane malo lijevo itd.. Uglavnom niti na FIFI nije najprecizniji to se vidi kada se šalta po meni.
Također strelice nisu precizne reko bih još nepreciznije od gljivica.
Nisam baš previše zadovljan sa time, ali obožavam ovaj gamepad jer mi odlično leži u ruci i odgovara mi raspored gljivica ali bojim se da ću morati potražiti bolji izbor za sebe.
Prvenstveno ne želim sistem "strelica"tzv dpad na ovaj naćin već kako to ima ps gamepad a bogami i preciznije gljivice.
Najispravnije rečeno bi bilo da su gljivce toliko osjetljive, prvenstveno za pomicanje u lijevo. Skoro pa ne trebam pomaknut prst a on se pomakne lijevo. Ako napravim nagli trzaj u desno ili se brzo saltam u meniju u desno i naglo stanem on vrati lijevo i ostane lijevo isto je tako i sa potezima u igri.
Sada je prošlo godinu dana od kada imam ovaj gamepad i nisam baš prezadovoljan. Obožavam MK, Streetfighter i moram reći da je gamepad u suštini vrlo neprecizan. To možete najbolje provjeriti kada odete na practice i pokušava napraviti određen potez i vidite da gljivice ustvari nekad dupliraju vašu naredbu, nekad ostane malo lijevo itd.. Uglavnom niti na FIFI nije najprecizniji to se vidi kada se šalta po meni.
Nisam baš previše zadovljan sa time, ali obožavam ovaj gamepad jer mi odlično leži u ruci i odgovara mi raspored gljivica ali bojim se da ću morati potražiti bolji izbor za sebe.
Prvenstveno ne želim sistem "strelica"tzv dpad na ovaj naćin već kako to ima ps gamepad a bogami i preciznije gljivice.
Najispravnije rečeno bi bilo da su gljivce toliko osjetljive, prvenstveno za pomicanje u lijevo. Skoro pa ne trebam pomaknut prst a on se pomakne lijevo. Ako napravim nagli trzaj u desno ili se brzo saltam u meniju u desno i naglo stanem on vrati lijevo i ostane lijevo isto je tako i sa potezima u igri.
Ne bih se bas slozio s tobom.... imam dva Xbox360 gamepad-a i dualshock 3 kontroler (oba koristim i na PC-u), da, Xboxov i ovaj DS3 na PC-u i PS3, i moram reci da je precizniji ovaj od Xboxa. Za D-pad se slazem, sranje je ali samo na prvoj revizji, ne znam kakva je druga gdje MS kaze da je "popravljen" D-pad....
Ne bih se bas slozio s tobom.... imam dva Xbox360 gamepad-a i dualshock 3 kontroler (oba koristim i na PC-u), da, Xboxov i ovaj DS3 na PC-u i PS3, i moram reci da je precizniji ovaj od Xboxa. Za D-pad se slazem, sranje je ali samo na prvoj revizji, ne znam kakva je druga gdje MS kaze da je "popravljen" D-pad....
probaj pa vidi u MK-u gdje trebaš ponovit određene poteze i vidjet ces da je neprecizan i na gljive i na dpad. Mozda mozes isprobat stvar i na nekoj drugoj igri..
Kaj vam nije cudno na tom đojstiku sto je promijenjen polozaj analoga i strelica, posto igram PES na strelice ne znam kak ce mi bit igrat... Jel ima nekog kome ne pase taj polozaj?
U pocetku je cudno, ali je zapravo anatomski bolje slozeno, barem meni. Jako brzo se priviknes posto je joystick jako udoban.
Isto i meni, brzo sam se naviknuo. Igrao sam PES i sad FIFU i mogu reći da položaj gljiva mi bolje paše nego na onom s PS3 rasporedom.
Jel neko ima link za kupit originalni microsoft usb dongle za wireless model. Gledao sam na ebayu ali mi samo izbacuje fake kineske kopije.