Da zašto je nema na mjestu gdje bi trebala biti je reklama SONY-jeva...
Zasto nema kolumne Ante Vrdeljaka u novom BUG-u?
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.057
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-utucen je Hellgateom, jedva da moze promucati Ka...ko :P
-nema ideju za kolumnu, proslih par je protracio na prosjecna osvrtanja (fear faktor dosade koji je dosegao Lucijan Caric nekoc)
-opet kasni zgubidan i poslali su ga na robiju opremljenog prvim modelom gameboya
-odraz na CDu nije kao nekoć, kriza srednjih godina
-pokazao je srednjak na zahtjev da postane clan mutave generacije bugTV
-Galić, koji mu se vise ne divi, vise ne nalazi svoj davno izubljeni mojo u njemu i uskratio mu je ribu (za Dvoraka jos uvijek ne vjeruje da se uvrijedio "ruckom" :P)
Pojavit ce se iz sobe sa pricom da je bio u "inozemstvu" ili prepricavajuci onaj drugi san, tuzemski otok prepun golisavih manekenki koje (oh god) njega pitaju kako pokrenut solitaire
Who cares ? he'll be back :P
-utucen je Hellgateom, jedva da moze promucati Ka...ko :P
-nema ideju za kolumnu, proslih par je protracio na prosjecna osvrtanja (fear faktor dosade koji je dosegao Lucijan Caric nekoc)
-opet kasni zgubidan i poslali su ga na robiju opremljenog prvim modelom gameboya
-odraz na CDu nije kao nekoć, kriza srednjih godina
-pokazao je srednjak na zahtjev da postane clan mutave generacije bugTV
-Galić, koji mu se vise ne divi, vise ne nalazi svoj davno izubljeni mojo u njemu i uskratio mu je ribu (za Dvoraka jos uvijek ne vjeruje da se uvrijedio "ruckom" :P)
Pojavit ce se iz sobe sa pricom da je bio u "inozemstvu" ili prepricavajuci onaj drugi san, tuzemski otok prepun golisavih manekenki koje (oh god) njega pitaju kako pokrenut solitaire
Who cares ? he'll be back :P
To sam se i ja pitao kad sam poceo listati Bug od zadnje strane...