svi bi mi nešto Ali pitanje je hoće li to oni uvažit moj prijedlog je da svaki mjesec naprave anketu uz ponuđeno nekoliko tema koje bi voljeli čitat u novom broju.
Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.127
- |
- čitano: 580.642
- |
- moderatori:
vincimus
svi bi mi nešto Ali pitanje je hoće li to oni uvažit moj prijedlog je da svaki mjesec naprave anketu uz ponuđeno nekoliko tema koje bi voljeli čitat u novom broju.
stand one bit of competition
Naravno da prate što se tu piše, uvijek mogu dobiti neku ideju i povratnu informaciju što (barem dio ljudi) želi čitati.
Bas bi mogli dat temu top sto ne-besplatnih programa! To se ne sjecam kad je bilo zadnji put ako je uopce bilo!
(vec dugo nisam otvaro torrent pa malo da dobijem ideja...)
Meni bi pasalo da vise govore o igrama,znam da to nije iskljucivo gamerski časopis ali vise igara nebi skodilo,barem meni!
Meni bi pasalo da vise govore o igrama,znam da to nije iskljucivo gamerski časopis ali vise igara nebi skodilo,barem meni!
Naravno da prate što se tu piše, uvijek mogu dobiti neku ideju i povratnu informaciju što (barem dio ljudi) želi čitati.
više softwara dobro su krenuli na one naše komentare ali sad su opet zajeba_ _....
Ma ne znam bas dal Bug ima vremena za citat pisma nas "obicnih smrtnika"
Npr trebali bi se napravit neki natjecaj..
Moglo bi se:
Slozi jak komp za 6500 kn i osvoji Brand new GF 8800 GS OC-kanu
Ali dobro to su samo ideje
Ili npr neki kvizovi iz informatike tko prvi odgovori na pitanje dobi MP3 uredjaj 2GB
Tako nesto u tom stilu...
Ma mozete vi mene sad popljuvat koliko god hocete ali to ne bi bilo lose da je u Bugu,Bug bi bio vise citan (npr zbog nagrada) :P
Ima ljudi koji stvarno imaju super ideje, npr. da pišu o Linuxu, jeftinijim SLI, Crossfire grafičkim sustavima, onda rubrika " Uradi sam ". Recimo ja bih još dodao da češće pišu o modingu kučišta.
Nisam siguran da li su bugovci obradili temeljitu recenziju svih paketa Windows Viste, volio bih da to učine, jer me malo zanima šta koja vista može, a ako želim igrati igre u DX10 moram imati Vistu.
nešto o GTA:IV
Želio bih kao temu broja nešto malo opširniji prikaz i sučeljavanje audio-programa,raznih alata za obradu audia kao npr.Sound forge,Sonar,Cool edit,Cubase i sl.O zvučnim karticama je pisano malo opširnije ali pravo sučeljavanje i ozbiljne recenzije na gore navedene programe u zadnje 3 godine nisam našao izuzev nekoliko članaka zasebno o nekim programima(Cubase).
O Audacityju pišete svaki broj..te besplatan,te ovo,te ono...ajmo malo trgnite se....
Bas bi mogli dat temu top sto ne-besplatnih programa! To se ne sjecam kad je bilo zadnji put ako je uopce bilo!
(vec dugo nisam otvaro torrent pa malo da dobijem ideja...)
trebali bi pisati o pc tajnama(vec je dosta proslo od zadnjeg) i mogli bi malo testirati vise cpu i graf.npr nvidia vs ati i amd vs intel.
Top savjeti što treba i što ne treba znati o Linuxu!!!
zasto je bolji linux od windowsa... da napokon prijedem...
Top savjeti što treba i što ne treba znati o Linuxu!!!
zasto je bolji linux od windowsa... da napokon prijedem...
Ljudi, napravite Ultimate gaming periferija test/upute!
Od miša do posebnog sjedala sa volanom, tj. kokpita.
Uključeno sa zvukom.
Nek ljudi vide na koje sve načine mogu poboljšati svoje gaming iskustvo.
I napravite tzv. ideal gamer most have!!
Ajmo Bugovci
Ono kaj je luxx reko usporedni test vodenih hladenja(gotovih iz ducana),jednog home made i nekog zracnog coolerai da kaj fali mobitelima????(ovo je retoricko pitanje)xD
mogu i jedno fazno, jedno helijsko i jedno uljno
vrlo vrlo vrlo rado bi volio vidjet test vodenih hladenja.
E onda BUG-ovci na posao lool
Zelio bih čitati kako sam dobio desktop mjeseca
Još nisam prešao na Linux, a volio bih. Nisam power user, radim na kompovima 8 god. i mislim da je vrijeme da se taj OS popularizira iz ovih i onih razloga - od sigurnosti do pakosti bahatom Microsoftu. Razlog zbog kojeg još nisam prešao na nj je upravo nesigurnost koju BUG-ovci mogu ispraviti kod velikog dijela ljudi tako da objavljuju više tekstova o alternativama, hakeraju, ''što u slučaju pada sustava'' itd. temama, a manje o cool gadgetima .