Vaša Restart vremena
- poruka: 328
- |
- čitano: 161.923
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Sta ovaj benko propao u zemlju ajde covjece updejtaj to...
Ne želi više updateati kad nije prvi
Izgleda da je ovaj Benko uteko...
Izgleda da je ovaj Benko uteko...
Il' spava, il dr*a
Ma samo malo strpljanja je potrebno, znam kako je to raditi
Zašto si ti onda prvi....
lol, ima u tablici rezultata koji su sa xp-om...a i nigdje ne piše da se nesmije xp koristiti.
Ja sam dao SS od viste.
Alo benko kolko ja znam moje vrime je 48 sekundi .
lol, ima u tablici rezultata koji su sa xp-om...a i nigdje ne piše da se nesmije xp koristiti.
Ja sam dao SS od viste.
Slobodno vi posatajte vremena sa XP-om samo sta ona ne idu u tablicu, koje vrijeme je sa XP-om i tablici?
@brnivi-sry na propustu, sredeno :)
1BIT, 3. post u temi. Kaže da je xp, valjda je tema druga.
Ali ok, trebao si odma reći da xp ne priznaš i ok.
Ja sam dao SS od viste.
Slobodno vi posatajte vremena sa XP-om samo sta ona ne idu u tablicu, koje vrijeme je sa XP-om i tablici?
lol nekužim ćemu komplicirati,danas svako može imati win xp i promijeniti temu u Vistu...nema ti smisla ovo zadnje pravilo...
EDIT:evo primjer moj winxp sa izgledom Viste i 7...(zanemari rezultate)
Ja sam dao SS od viste.
lol nekužim ćemu komplicirati,danas svako može imati win xp i promijeniti temu u Vistu...nema ti smisla ovo zadnje pravilo...
EDIT:evo primjer moj winxp sa izgledom Viste i 7...(zanemari rezultate)
Vidi se iz aviona da ovo nije Win7 ;)
@stipica_zd - ja mislio da vise nitko ne koristi XP ;)
na mom laptopu 145 sekundi. (laptop star 4 godine, 45/80 GB slobodno, 896 RAM, win xp, zadnja reinstalacija prije 6 mjeseci.)
@benko ja koristim xp, nemam drivere za zvuk na Windows 7
Nisam uhvatio SS. Uglavnom, imam 77 sekundi na stroju na kojem je dignut SQL i par razvojnih alata + sve ostale gluposti koje se nalaze na svakom normalnom stroju. Mašina je phenom 9850 sa 4 gige rama i običnom 500 GB barakudom. Ja zadovoljan...
uuuuuuu, ja sam daleko
95sec, screen nisam ni tija
stavit, tuga... hard je iz 2001,2002
Nego, nadam se da su svi svjesni da je užasno lako promjeniti ovu skriptu i da bi ista mogla prikazivati bilo što...
Nego, nadam se da su svi svjesni da je užasno lako promjeniti ovu skriptu i da bi ista mogla prikazivati bilo što...
Ne treba promjenjivat skriptu, treba ovo
WindowsXP=msgbox("Your computer restarts in 0 seconds",72,"Restart-Time")
spremis kao .vbs
ili umjesto nula stavis koji god hoces broj