Top 3D Mark 11 @ BUG.hr izdvojena tema

poruka: 873
|
čitano: 189.945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Top 3D Mark 11 @ BUG.hr
bolje da nisam nista govorio:)
Rasturam na i7-920@3.8ghz + ArticCooling Freezer 13 + ASUS P6T Deluxe Ver.2 + MSI Radeon R6850 Cyclone OC Power Edition 1GB 1010/4880mhz
14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

Leopard_st

Piff, ja i kad budem imao svoju HD 7950, necu benchat, glupost je benchat sa sliderom, svrha 3d mark11 je DX11, a tu se gubi DX11.

Kristalno sam jasno napisao prije 2 stranice da sam isto bio protiv "varanja", ali kada sam vidio da je na HW Bot-u dozvoljeno, i da to "varanje" koriste world class overclockeri, onda sam promijenio misljenje.

A to sto stavljas tessmark testove je smijesno i sto stavljas peak vrijednosti je također smijesno i samo govori o tvom neznanju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 10:44 (Leopard_st).
14 godina
Patrick_cro kaže...

Ma vecina ih nije koristila default postavke drivera ovdje u benchmarku na forumu, i sam zoharbizo nije koristio default makar to tvrdi. Sve se lijepo vidi u linku koji je pokraj scora. Kako mojeg tako i vecine forumaša ati kartica, a scorevi su priznati ovdje na forumu jer pravilo ne nalaze da se ne moze koristiti modifikacija drivera. Normalno da se takvi scorevi ne priznaju na hwboot i na 3dmark 2011 koliko god to netko suprotno tvrdio.

Ja sam napisao da sam sa HD 5850 vrtio sa tess off, kao sto si i ti jer me drugacije prestici nemozes.

Imamo isti GPU score, samo imas i5 koji je u Marku ispred X6-ce, jednostavno Mark bolje radi na Intelu.

Uglavnom, ova je tema postala sprdacina otkad je Nvidijasima postala muka gledati kako ih ATi dere.

A sve je po pravilima, jer da nije scoreovi se nebi uvazavali na hw botu.

iclock2much
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...
sharxtreme kaže...

Leopard_st

Piff, ja i kad budem imao svoju HD 7950, necu benchat, glupost je benchat sa sliderom, svrha 3d mark11 je DX11, a tu se gubi DX11.

Kristalno sam jasno napisao prije 2 stranice da sam isto bio protiv "varanja", ali kada sam vidio da je na HW Bot-u dozvoljeno, i da to "varanje" koriste world class overclockeri, onda sam promijenio misljenje.

A to sto stavljas tessmark testove je smijesno i sto stavljas peak vrijednosti je također smijesno i samo govori o tvom neznanju.

lol. Tessmark i Heaven su smiješni za testirati tesselaciju? Kako možeš vjerovati u takve gluposti? Hoćeš možda neki staviti komentar kako je i OpenGL nešto, nešto žbrlj, žbrlj, Kako većina postova zvuči kad se pišu nesuvisle gluposti.

Reci koji to test dobro testira teselaciju a da tebi odgovara ;) Možda 3DMark11 sa tess off? hehe. heaven isto nevalja jel'da? haha, ajd da nisi sam otvorio topic za heaven benchmark pa ne bih rekao A, al ovo je takvo licemjerje da ga nema. 

Te zašto ono isključuju tesselaciju na AMD karticama kad je to sve tako smiješno?   

"svrha 3d mark11 je DX11, a tu se gubi DX11."

Kako možeš promijeniti mišljenje kad si rekao potpunu istinu.

13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Default setting CCC, AMD Optimized, sto zapravo daje isti score kao i use application settings, tako da nema tu neregularnosti.

Doduse ovo po sjecanju govorim, kroz par dana mi stize hd 7950 sa reklamacije, pa cu da vidim.

da def je amd optimised.. i nema nikakve razlike  od app set na max.. kako se "cita"? ..tako da stavis kvacicu app set pa je stavis slideroim na najmanje.. i to je svba mudrost

xfact
13 godina
zoharbizo kaže...
Patrick_cro kaže...

Ma vecina ih nije koristila default postavke drivera ovdje u benchmarku na forumu, i sam zoharbizo nije koristio default makar to tvrdi. Sve se lijepo vidi u linku koji je pokraj scora. Kako mojeg tako i vecine forumaša ati kartica, a scorevi su priznati ovdje na forumu jer pravilo ne nalaze da se ne moze koristiti modifikacija drivera. Normalno da se takvi scorevi ne priznaju na hwboot i na 3dmark 2011 koliko god to netko suprotno tvrdio.

Ja sam napisao da sam sa HD 5850 vrtio sa tess off, kao sto si i ti jer me drugacije prestici nemozes.

Imamo isti GPU score, samo imas i5 koji je u Marku ispred X6-ce, jednostavno Mark bolje radi na Intelu.

Uglavnom, ova je tema postala sprdacina otkad je Nvidijasima postala muka gledati kako ih ATi dere.

Kako ATi dere NVIDIu,daj pojasni mi malo to?? Kažeš da si izgasio tess,ne kužim kako možeš uspoređivat svoj score s bilo kojom drugom karticom kojoj je tess na max?

AUDIOFIL
14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...
Leopard_st kaže...
sharxtreme kaže...

Leopard_st

lol. Tessmark i Heaven su smiješni za testirati tesselaciju? Kako možeš vjerovati u takve gluposti? Hoćeš možda neki staviti komentar kako je i OpenGL nešto, nešto žbrlj, žbrlj, Kako većina postova zvuči kad se pišu nesuvisle gluposti.

Reci koji to test dobro testira teselaciju a da tebi odgovara ;) Možda 3DMark11 sa tess off? hehe. heaven isto nevalja jel'da? haha, ajd da nisi sam otvorio topic za heaven benchmark pa ne bih rekao A, al ovo je takvo licemjerje da ga nema. 

Te zašto ono isključuju tesselaciju na AMD karticama kad je to sve tako smiješno?   

"svrha 3d mark11 je DX11, a tu se gubi DX11."

Kako možeš promijeniti mišljenje kad si rekao potpunu istinu.

Jeli ja pisem kineski mozda?

Naravno da samo iskljucujem tess kad hocu da bencham, onako kad hocu da okvirno vidim za sta je moj sistem sposoban u 3d mark11, koristim def postavke.

Sad jasnije, ili treba jos koji put?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 13:04 (Leopard_st).
17 godina
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Ne znam kako je sa ATI karticama ali kad uključim Lucid Virtu MVP HyperFormance score mi se podigne za najmanje 2.000 bodova. Nisam niti u jednom trenutku pomislio postati takav rezultat jer nije realan.

6 0 hvala 1
13 godina
Kaj sam ja corav ili se tema zove top 3d mark11?
Werdum Combat Team
14 godina
neaktivan
Sil kaže...

Ne znam kako je sa ATI karticama ali kad uključim Lucid Virtu MVP HyperFormance score mi se podigne za najmanje 2.000 bodova. Nisam niti u jednom trenutku pomislio postati takav rezultat jer nije realan.

To je vec drugo, to moze svatko da uradi ko ima iGPU i Intelov Z68/Z77 chipset(mogu i ostali iz 6x i 7x serije), i moze se bez obzira na kartu(svejedno jeli AMD ili nVidia), ali to se vec ne priznaje na takmicenjima.

I samo je moguce to raditi kad imas jednu grafu, znaci ne moze sa multi gpu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 14:15 (Leopard_st).
12 godina
neaktivan
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Kakva smijurija {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

@Leopard_st

"Naravno da samo iskljucujem tess kad hocu da bencham"

Šta odgovoriti na ovo. 

Je li ti imaš ikakvog pojma što znači riječ benchmark kad se koristi u ovom kontextu?

"...termin benchmark je rezultat rada nekog računalnog programa ili grupe programa u cilju da se prikupe informacije o kvalitetu i mogućnostima nekog objekta, najčešće nekog hardvera ili softvera."

Dakle šta ti to "benchaš"? 3DMark11 Benchmark ne koristiš jer mu isključuješ relevantne postavke, karticu ne testiraš jer, opet, isključuješ softwareske zahtjeve bačene pred nju.

Dobivene rezultate ne možeš usporediti s ničim.

Šta testiraš? S čim uspoređuješ? Šta predstavlja tako dobiveni rezultat u 3DMark11 bez teselacije ili šta god drugo poželiš isključiti da dobiješ veći score?

Kao da testiraš CPU programom za ispisivanje slova, a drugim programom naštelaš da ti zapravo ispisuje svako drugo slovo. I onda dobiješ rezultat od n pointa i slaviš. WHAT THE FUCK?

Ozbiljan odgovor molim. Gledajući tvoj post s prve stranice  i sad kad si "promijenio mišljenje jer drugi tako rade" dolazim do zaključka da si izgubio zdravo rezoniranje. 

("World class overclockeri" hahaha. Zoharbizin mentalni sklop. Tzv. CCC slider moderi i MSI AB slider overclockeri, te kako zohar voli sebe zvati:  "software voltmoderi" hhahahahhah)

A onima koji se bune da bi ovo trebao biti 3DMark topic. Da, slažem se. Samo 3DMark ne može biti sve dok ekipa nabija score varanjem. Dakle može se nazvati "TOP BUG naštelanih 3DMark11" ili slično jer 99% rezultata nije validno, ne koriste 3DMark 11 settinge nego custom settinge.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 16:26 (sharxtreme).
Moj PC  
4 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Nema svrhe s tobom raspravljati, haj prvo idi procitaj negdje, na wikipedia npr. sta je bench i takmicenje, a sta je testiranje mogucnosti hardwera.

Moj PC  
3 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

Što išta drugo reći kad sam program koji radi benchmark ne prizna takav rezultat?! Meni i dalje nije jasno kako neko može opravdavati izmjene u telestraciji pored ovog argumenta?

Očito puno djece ovdje!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 17:21 (prako).
17 godina
zoharbizo kaže...
Patrick_cro kaže...

Ma dobro jer sam ja negdje rekao da nisam iskljucio tesalizaciju, pa da me citiras? Insuiras da sam ja prvi iskljucio tesalizaciju sta nije istina, ja sam tebe citirao zato jer si tvrdio da je to po default driverima iskljuceno sta nije istina. Ja necu tvrditi nešto šta nije istina za razliku od tebe. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Prvo ti nauci citati pa citiraj mene, u mojim postovima pise tocno ovako.

Iskljucio sam u ATi Catalystu tesselaciju i tako benchao sa HD 5850.

Default postavke su AMD optimized tesselation a ne tesselation off.

Dakle, sve sto si rekao nije tocno, ne citas moje postove uopce i sad se tu pravis pametan, citaj sa razumijevanjem.

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Nema svrhe s tobom raspravljati, haj prvo idi procitaj negdje, na wikipedia npr. sta je bench i takmicenje, a sta je testiranje mogucnosti hardwera.

lol, pa ti doista nemaš blage što znači benchmark i zašto i čemu služi, čak ni značenje riječi. tj. nemaš blage veze o čemu pričaš. 

Kakva takmičenja? nisi ti ni prismrdio nikakvim takmičenjima

14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...
Leopard_st kaže...

lol, pa ti doista nemaš blage što znači benchmark i zašto i čemu služi, čak ni značenje riječi. tj. nemaš blage veze o čemu pričaš. 

Daj naporan si.

Kaj nemaš curu ili mamu ili bilo koga da mu/joj budeš naporan?

Započel si mrtvi {#} koji nebre stati....

14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...
Leopard_st kaže...

Alo covjece povuci se, ja sam sa 16 godina imao mogucnost da radim sa LN2, sta si ti imao?

Glavni razlog sto sam odbio je rizik da ne unistim hardwer koji nisam licno platio.

13 godina
neaktivan
karlek10 kaže...
sharxtreme kaže...
Leopard_st kaže...

Daj naporan si.

Kaj nemaš curu ili mamu ili bilo koga da mu/joj budeš naporan?

Započel si mrtvi {#} koji nebre stati....

Zapravo niti jedan moj post nije off-topic.

Ali eto, ne dajte se smetati u samozavaravanju.

A to šta ću ispasti šupčina u očima par samozvanih lokalnih "software voltmodera" i expertića za pomicanje slajdera me zaboli đon. 

14 godina
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Ti trebas srediti slidere u glavi, povukao si najbitniji previse.{#}

iclock2much

4 1 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

Prvo ti nauci citati pa citiraj mene, u mojim postovima pise tocno ovako.

Iskljucio sam u ATi Catalystu tesselaciju i tako benchao sa HD 5850.

Default postavke su AMD optimized tesselation a ne tesselation off.

Dakle, sve sto si rekao nije tocno, ne citas moje postove uopce i sad se tu pravis pametan, citaj sa razumijevanjem.

zoharbizo kaže...

AMD/ATI konfa uzima prvo mjesto na tablici HD 5850.

zoharbizo - 5736 - ATi HD 5850 1040/1200, zrak ; Phenom II X6 1100T BE 4.0GHZ, zrak

Evo šta si ti napisao ako tu piše tessalization off onda sam ja pop. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...
sharxtreme kaže...
Leopard_st kaže...

Alo covjece povuci se, ja sam sa 16 godina imao mogucnost da radim sa LN2, sta si ti imao?

Glavni razlog sto sam odbio je rizik da ne unistim hardwer koji nisam licno platio.

Haha, ja sam prije 25 godina već programirao, šta si ti radio tad?

ali da, doista, nema smisla da ovdje napišem više niti slovo i nadjebavam se sa polupismenim trollovima. Jedino mi je žao da nove generacije nemaju niti zrna logike u glavi. Sve znate, jel'da? :) Tko sam ja da vam se**m po sliderima. 

laka vam noć.

17 godina
Leopard_st kaže...

Šta ovo znaći?? Pa to može stvatko ko ima love i volje :) lol jbte led...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
12 godina
neaktivan

Ovdje su komentari postali suvišni. Hajde još čiji je tata jači.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 18:20 (prako).
15 godina
sharxtreme kaže...

strit

Svrha benchanja je imat što bolji score!

HWbot kaže tess off(ako želiš) i physx on(obavezno). Bug.hr team je član HWbot-a tako da podliježemo njihovim pravilima.

Čovjek koji drži prvo mjesto ne samo da je tweak-o drivere(isključio teselaciju) od grafe nego je također uklonio izvođenje systeminfo-a u samom 3dmark-u te s tim dodatno boost-ao score.

Ali ne smetnite s uma da je uz svo to "pomicanje" slidera i masno naclocko taj 3770k na preko 6GHz a grafu na 1750/1940 MHz što čini veći dio scora oda pukog "pomicanja" slidera.{#}

I da nadopunim citirano. Svrha(cilj) "natjecanja" u bench-anju je imat što bolji score!{#}

prako@ go with the flow ili zaobiđi!{#}

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 19:02 (strit).
17 godina
Top 3D Mark 11 @ BUG.hr

Ljudi napravili ste od teme kaos, ovo sve treba izbrisati i nastaviti u primjerenom obliku...

Ovakve top teme su oduvijek natjecateljskog karaktera i tako se tretiraju i po drugim forumima, a od kako postoji oc liga tj. hwbot i bug.hr team, postoji i veći smisao pokretanja benchmarka, pa kad se vrijeme potrošeno na benchmark ne može više vratiti zašto ne napraviti screenshot pa ga usput uploadati na top listu na forum, listu koja funkcionira po pravilima hwbota i time doprijeniti ovoj temi a i bug.hr teamu s bodovima tako da se rezultat uploada i na hwbot... Ako hwbot nema problema sa gašenjem teselacije ne bi je trebali imati ni mi forumaši sa liste, pogotovo ako nosi više bodova na hwbotu...

ati-nvidia rat ostavite u podforumu grafičkih kartica i gašenjem teselacije u igrama, ovdje bi se trebao potezati rezultat

clock2much
Moj PC  
9 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Ljudi napravili ste od teme kaos, ovo sve treba izbrisati i nastaviti u primjerenom obliku...

Ovakve top teme su oduvijek natjecateljskog karaktera i tako se tretiraju i po drugim forumima, a od kako postoji oc liga tj. hwbot i bug.hr team, postoji i veći smisao pokretanja benchmarka, pa kad se vrijeme potrošeno na benchmark ne može više vratiti zašto ne napraviti screenshot pa ga usput uploadati na top listu na forum, listu koja funkcionira po pravilima hwbota i time doprijeniti ovoj temi a i bug.hr teamu s bodovima tako da se rezultat uploada i na hwbot... Ako hwbot nema problema sa gašenjem teselacije ne bi je trebali imati ni mi forumaši sa liste, pogotovo ako nosi više bodova na hwbotu...

ati-nvidia rat ostavite u podforumu grafičkih kartica i gašenjem teselacije u igrama, ovdje bi se trebao potezati rezultat

Moram te samo ispraviti. Nije točno da HWBOT nema ništa protiv, nego ne mogu utvrditi tko je cheatao, a tko nije, jer driveri koji se modificiraju sa "AMD Optimize" i micanjem slajdera nisu dostupni javnosti (poslovna tajna).

Ista stvar je i Heavenu. Nemoguće utvrditi. A količina teselacije tamo gimpa AMD kartice totalno. Razlog je jasan zašto je AMD ovo napravio. Ebate pa čak i HD 7870 ima bolje rezultate u teselaciji od HD 7970, nemojte mi se praviti samo da ovo prvi put čujete.  

Je li isto tako točno da Futuremark ne priznaje niti jedan AMD score u 3DMark 11 poslije 11.2 drivera? Rade na tome da mogu utvrditi jesu li, ili ne mijenjane postavke pa da omoguće regularnim benchmarkerima validni score.

Ako ih još uopće ima.

Ne znam zašto se vi samo zgražate kao da sam ja prvi koji je ovo potegnuo, tj. trebate se zgražati što i drugi nisu.

Prepune su stranice posvuda istoga materijala, samo na balkanu se prate neka tamo mišljenja jer...., a vlastita treba ugušiti pod hitno da ne bi bili "posebni".

Ima i drugih mišljenja, da Nvidia u nekoj konspiraciji sa developerima traži od njih da stavljaju enormno kompleksne teselirane mape u DX11(igrama i benchmarcima) i OpenGL (aplikacijama)4 i iznad jer znaju da AMD kartice to ne mogu gurati. halo. Sve je moguće.

Ali za to služe benchmarci, da se optereti i istestira hardware, a ne obratno, ali kako god gazde ovdje kažu. Tj. ako igrate po pravilima HWBOTa bez ikakvih pitanja, onda sve 5.

Dalje. nisam ja uopće protiv opcija u CCC, za svakog usera šta više opcija to bolje. Puno teselacije(ili bilo čega)- igra ti guši karticu - imaš opciju da smanjiš. Super. Slažem se.(samo i igre imaju svoje settinge pa štelaj)

Ali kod natjecanja i testiranja? NIKAD. Ako piše extreme teselacija ili Ultra ili Performance, Extreme ili šta već onda drmaj na application settings. Inače je svaki test sprdačina.

I ja sam bio off-topic u tom slučaju, moje isprike. 

14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

Moram te samo ispraviti. Nije točno da HWBOT nema ništa protiv, nego ne mogu utvrditi tko je cheatao, a tko nije, jer driveri koji se modificiraju sa "AMD Optimize" i micanjem slajdera nisu dostupni javnosti (poslovna tajna).

Ista stvar je i Heavenu. Nemoguće utvrditi. A količina teselacije tamo gimpa AMD kartice totalno. Razlog je jasan zašto je AMD ovo napravio. Ebate pa čak i HD 7870 ima bolje rezultate u teselaciji od HD 7970, nemojte mi se praviti samo da ovo prvi put čujete.  

Je li isto tako točno da Futuremark ne priznaje niti jedan AMD score u 3DMark 11 poslije 11.2 drivera? Rade na tome da mogu utvrditi jesu li, ili ne mijenjane postavke pa da omoguće regularnim benchmarkerima validni score.

Ako ih još uopće ima.

Ne znam zašto se vi samo zgražate kao da sam ja prvi koji je ovo potegnuo, tj. trebate se zgražati što i drugi nisu.

Prepune su stranice posvuda istoga materijala, samo na balkanu se prate neka tamo mišljenja jer...., a vlastita treba ugušiti pod hitno da ne bi bili "posebni".

Ima i drugih mišljenja, da Nvidia u nekoj konspiraciji sa developerima traži od njih da stavljaju enormno kompleksne teselirane mape u DX11(igrama i benchmarcima) i OpenGL (aplikacijama)4 i iznad jer znaju da AMD kartice to ne mogu gurati. halo. Sve je moguće.

Ali za to služe benchmarci, da se optereti i istestira hardware, a ne obratno, ali kako god gazde ovdje kažu. Tj. ako igrate po pravilima HWBOTa bez ikakvih pitanja, onda sve 5.

Dalje. nisam ja uopće protiv opcija u CCC, za svakog usera šta više opcija to bolje. Puno teselacije(ili bilo čega)- igra ti guši karticu - imaš opciju da smanjiš. Super. Slažem se.(samo i igre imaju svoje settinge pa štelaj)

Ali kod natjecanja i testiranja? NIKAD. Ako piše extreme teselacija ili Ultra ili Performance, Extreme ili šta već onda drmaj na application settings. Inače je svaki test sprdačina.

I ja sam bio off-topic u tom slučaju, moje isprike. 

Sta bolan gimpa?

Tahiti u potpunosti parira Kepler kartama sto se tice tessalacije.

Ima ne milion, nego zilion dokaza za to.

Prva tri mijesta na OCN-u u Heavenu testu drze HD 7970 Quad Fire sustavi, GTX 680 Quad SLI im ne moze nista.

P.S. ti scorevi sa HD 7970 Quad Fire su urađeni sa tess on, imam i screen kao dokaz.

Evo ti link sa rezovima i screenovima, sve urađeno sa tess on, i viditi ces da je ATI brzi u heavenu: http://www.overclock.net/t/1235557/official-top-30-heaven-benchmark-3-0-scores

Ja licno imam Heaven 3.0 temu na jednom drugom forumu, i ne dozvoljam gasenje tess isto kao i korisnik koji je pokrenuo heaven temu na linku koji sam dao gore.

Heaven je odlican za testiranja max potencijala DX11 grafickih i zato sam da se tu ne gasi tess.

3DMark11 s druge strane je meni u ocima samo jedan bench za takmicenje, ko ce vise bodova imati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 22:04 (Leopard_st).
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...
sharxtreme kaže...

Sta bolan gimpa?

Tahiti u poptunosti parira Kepler kartama sto se tice tessalacije.

Ima ne milion, nego zilion dokaza za to.

Prva tri mijesta na OCN-u u Heavenu testu drze HD 7970 Quad Fire sustavi, GTX 680 Quad SLI im ne moze nista.

P.S. ti scorevi sa HD 7970 Quad Fire su urađeni sa tess on, imam i screen kao dokaz.

Evo ti link sa rezovima i screenovima, sve urađeno sa tess on, i viditi ces da je ATI brzi u heavenu: http://www.overclock.net/t/1235557/official-top-30-heaven-benchmark-3-0-scores

Ja licno imam Heaven 3.0 temu na jednom drugom forumu, i ne dozvoljam gasenje tess isto kao i korisnik koji je pokrenuo heaven temu na linku koji sam dao gore.

Heaven je odlican za testiranja max potencijala DX11 grafickih i zato sam da se tu ne gasi tess.

3DMark11 s druge strane je meni u ocima samo jedan bench za takmicenje, ko ce vise bodova imati.

Bolan gimpa teselacija. 

Debelo. ne da ne parira, nego ne parira ni 580tki u teselaciji. HD 7970 ne parira ni vlastitoj AMDovoj HD7870 u teselaciji.

a o rezultatima bilo u Heavenu, bilo u 3DMarku nemoguće je utvrditi(zasad) koje su postavke mijenjane, pa su svi testovi sa novijim drajverima realno nevažeći.

Možeš samo pogledati scoreove kad je izašla HD 7970 i GTX 680 kao laganu usporedbu. U bilo kojem benchmarku ili igri. Kad je HD 7970 imala P7800 score u 3DMark 11, pa kad su krenule izlaziti GTX 600 sve sa scoreom preko P9400 onda se odjednom hardware pojačao jel?

Nemoj se paliti, činjenice su činjenice, hardware je jednostano takav. HD 7000 ima drugih prednosti, ali teselacija nije jedna od njih.

Mala sličica: nema šanse da utvrdiš tko je šta uradio zasad. 

I da totalni off-topic pa se suzdržavam od daljnjeg pisanja ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 22:13 (sharxtreme).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice