Temperature vaših PC grijalica
- poruka: 3.535
- |
- čitano: 607.596
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje vi provjeravate temperaturu ? Ja skinuo program 'Speccy' sve preporuke, detaljno vam napise vasu konfiguraciju + pise temperaturu vaseg PC-a..
HW Monitor , HW Info , Aida 64 ...
pozdrav svima
pitanje
koji je program dobar za prikaz temp.
htio sam hdd life ali kad sam ga platio vidio sam da ta stranica više ne radi
pozdrav svima
pitanje
HWMonitor, Speccy, HWINFO32....
Normalna temp.
Yebale vas temperature u idleu, to svatko ima. Čak i da makneš hladnjak imat ćeš toliko.
pozdrav svima
pitanje
Dobro pa lik iznad tebe nije odgovorio na pitanje
I da, mislim da se temperatura AMD proceva ne prikazuje dobro u npr. HWMonitoru, neka me netko ispravi ako nije tako.
hvala na informaciji
Moze mi netko reci koja je optimalna temp u normalnom radu za
Sapphire 6850?
Upalio sam speedFan i pise da je 55 stupnjeva.
Jel to ok ili previse?
I onaj AUX pise da je temp 110 stupnjeva.WTF.
Po meni ovo bi odavno oslo u papar da je tolika temp???
Moze mi netko reci koja je optimalna temp u normalnom radu za
Sapphire 6850?
Upalio sam speedFan i pise da je 55 stupnjeva.
Jel to ok ili previse?
I onaj AUX pise da je temp 110 stupnjeva.WTF.
Po meni ovo bi odavno oslo u papar da je tolika temp???
Moja 6850 je u idle 30 - 33 a u battlefield3 62-65 ali je clockana 850/1200. AUX zanemari, to je krivo, tako je i meni...
Npr. ja sam imao Sapphire 6850 Toxic i u idle mi je bilo oko 57°C, a u loadu 79°C (86°C kad je bilo nešto prašine na ventu).
Npr. ja sam imao Sapphire 6850 Toxic i u idle mi je bilo oko 57°C, a u loadu 79°C (86°C kad je bilo nešto prašine na ventu).
To su velike temperature. Zavisi opet od kućišta i propuha zraka, ali opet to je previše.
Jel ovaj SpeedFan uopce dobar program za provjeru temp kompa?
Jel ovaj SpeedFan uopce dobar program za provjeru temp kompa?
Nije loš ali meni osobno je bolji CPUID HW.
Bas cu probati taj HW.Jer ovaj mi program
nekako sumnjiv.
Da, sad pitanje koju ti grafu imaš, koji model točno i kakvo hlađenje ima. Ova Toxic nema baš neko hlađenje, a u kućištu je dobar propuh tako da mislim da to nema veze, nego da je do grafe. A i nisam ju baš čistio, možda se unutar nakupilo prašine, ili bi trebao skidat hladnjak, promijenit pastu i sve to, pa bi sigurno temp bile puno manje, no neda mi se prčkat po grafi ako normalno radi, a i nemam kompresor da ju 100% očistim od prašine, no nebitno, grafa je otišla i dalje normalno radi. :)
To su velike temperature. Zavisi opet od kućišta i propuha zraka, ali opet to je previše.
To su normalne temperature za tu karticu jer je riječ o Toxic verziji sa stock naponom od 6870 i slabijim hladnjakom...
Preporuka programa za provjeru ispravnosti grafe?
To su normalne temperature za tu karticu jer je riječ o Toxic verziji sa stock naponom od 6870 i slabijim hladnjakom...
Temperatura grafe u mirovanju na 57°C je malo ipak previše
temp sobe 16 C
amd phenom 955 be
ati 6870
cemu tolka ne suglasnost sa mojim postom?
Da ne suglasnost, jer ovi palčevi zapravo znače slažem se i ne slažem se.
vjerojatno zato što je već milion puta napisano da idle temperature nikog ne zanimaju, nego temperature pod opterećenjem
Preporuka programa za provjeru ispravnosti grafe?
Npr. Furmark ! Optereti grafu , prikazuje temp. , gledas da ti se ne prikazuju kojekakvi artefakti ... !
Najbolji pokazatelj stabilnosti i ispravnosti grafe su igre !
vjerojatno zato što je već milion puta napisano da idle temperature nikog ne zanimaju, nego temperature pod opterećenjem
aha, my bad!
stavim veceras onda kako spada
prime 95&furmark nakon 10 minuta, cpu neide vise od ovoga(znam iz iskustva tokom igranja igrica) a grafa mi treba na servis jer nakon igranja 3h igrica se srusi svaki put..
Phenom 955 BE@4ghz
Amd 6870@stock
Giga 970a-ud3
Fractal Design Arc Midi 5 ventova na max
Aj otvori hwmonitor i promatraj temperaturu cpu-a a ne jezgri.
I koji opce cooler imas gore?
Koliko napona trazi za 4ghz?
kasnije cu neda mi se sada.
scythe ninju 3.
malo ispod negdje oko 1.380 moze i manje mislim al se nisam igrao.
Evo moj dell inspiron 1420. Ne znam zasto mi speedfan pokazuje jednu temepraturu a ova druga dva programa drugu!? Kolika je na kraju temeratura? Kad igram obicnu igricu temperatura graficke mi ide preko 90 pa se ne usudjujem nista ni igrati!!!
Za provjeru temp. grafe ti je najbolji GPU-Z ! Prati i opterecenje , brzinu venta , napon ... !