Baza podataka za fakultetsku knjiznicu

poruka: 46
|
čitano: 34.673
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Baza podataka za fakultetsku knjiznicu

Aj uploadaj tu bazu negdje da vidim.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan

ne zanm gdje cu je uploadati

jedino na tvoj mail

ili ako zmas gdje je mogu uploadati

16 godina
odjavljen

Bar toga ima -.-. Mediafire, dropbox, hotfile, rapidshare, megashare, žnjshare...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Evo ti jedan jednostavni query koji napiše id člana, ime i prezime, naziv djela i datum posudbe. Pokušaj ovo sam složiti. Vrlo je jednostavno. Ja sam ga napravio sa query wizardom i par klikova.

14 godina
neaktivan

a kakav je ostatak za ovo sam dobio 4 a meni treba 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nisam mozda dobro objasnio ali profesor hoce da pored svakog clana pise njegova povijest posudbi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Onda ti treba report. Pogledaj što sam dodao u bazu. Na osnovi onog query imam report koji pokaže ime člana, njegov id, naziv djela koje je posudio i datume. Ako dodaš još posudbi u bazu, vidjet ćeš da posudbe grupira po imenima članova - dakle uza svakog člana piše što je sve posudio.

http://www.mediafire.com/?1fxe1fjbmu945q1

14 godina
neaktivan

nisi me opet razumio u tabeli clanovi treba da pise pored clana njegova povijest posudbi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

za to ti treba outer join......left ili right....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sta mislite o ovoj bazi

nasao sma ej na internetu

http://www.MegaShare.com/3337162

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma tako je najbolje... Ukradi tuđe. Jbt, ako nešto ne funkcionira u tvojoj bazi, pa daj malo pročitaj koji PDF o Accessu. Imaš i help. -.-

[edit] - i od svih share servisa, ti na megaupload. Čekanje, pisanje one šugave captche ili kako se onaj kod već zove i 1k reklama po kvadratnom cm stranice. Imaš mediafire i dropbox, tamo takvih nebuloza nema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 13:21 (Sum_of_all_fears).
14 godina
neaktivan

nisam ukrao vec sam nasao na jednom tutorijalu i sve je objasnjeno

pa sam mislio sebi uraditi prema ovome nesto izmijeniti i odnijeti profesoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moze li mi neko objasniti kako da sebi napravim ove forme kao sto je u ovoj koju sma nasao
znaci kad se odabere id_citaoca ili ime i prezime da mi pokaze njegove podatke jer u tutorijalu nije objasnjeno a kad uradim sve kako je tamo uradeno nista se ne desava

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Forme su ti VBA - Visual Basic for Applications.

14 godina
neaktivan

Moze li mi neko pomoci oko ovog problema

znaci kad kliknem na combo box i na formu krene sve preko carobnjaka ali kad odaberem koja ce mi polja prikazivati i kliknem next

ispod mi pise

Method "SourceObject" of object"_SubForm"Failed

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice