Aj uploadaj tu bazu negdje da vidim.
ne zanm gdje cu je uploadati
jedino na tvoj mail
ili ako zmas gdje je mogu uploadati
Bar toga ima -.-. Mediafire, dropbox, hotfile, rapidshare, megashare, žnjshare...
Evo ti jedan jednostavni query koji napiše id člana, ime i prezime, naziv djela i datum posudbe. Pokušaj ovo sam složiti. Vrlo je jednostavno. Ja sam ga napravio sa query wizardom i par klikova.
a kakav je ostatak za ovo sam dobio 4 a meni treba 5
nisam mozda dobro objasnio ali profesor hoce da pored svakog clana pise njegova povijest posudbi
Onda ti treba report. Pogledaj što sam dodao u bazu. Na osnovi onog query imam report koji pokaže ime člana, njegov id, naziv djela koje je posudio i datume. Ako dodaš još posudbi u bazu, vidjet ćeš da posudbe grupira po imenima članova - dakle uza svakog člana piše što je sve posudio.
nisi me opet razumio u tabeli clanovi treba da pise pored clana njegova povijest posudbi
za to ti treba outer join......left ili right....
Ma tako je najbolje... Ukradi tuđe. Jbt, ako nešto ne funkcionira u tvojoj bazi, pa daj malo pročitaj koji PDF o Accessu. Imaš i help. -.-
[edit] - i od svih share servisa, ti na megaupload. Čekanje, pisanje one šugave captche ili kako se onaj kod već zove i 1k reklama po kvadratnom cm stranice. Imaš mediafire i dropbox, tamo takvih nebuloza nema.
nisam ukrao vec sam nasao na jednom tutorijalu i sve je objasnjeno
pa sam mislio sebi uraditi prema ovome nesto izmijeniti i odnijeti profesoru
moze li mi neko objasniti kako da sebi napravim ove forme kao sto je u ovoj koju sma nasao
znaci kad se odabere id_citaoca ili ime i prezime da mi pokaze njegove podatke jer u tutorijalu nije objasnjeno a kad uradim sve kako je tamo uradeno nista se ne desava
Forme su ti VBA - Visual Basic for Applications.
Moze li mi neko pomoci oko ovog problema
znaci kad kliknem na combo box i na formu krene sve preko carobnjaka ali kad odaberem koja ce mi polja prikazivati i kliknem next
ispod mi pise
Method "SourceObject" of object"_SubForm"Failed