- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čini mi se da je pukla klema pa je kontakt slab.
Kupi novu klemu i zamjeni nije komlicirano
AMD prljavi, pokvareni bugoviti gadovi
Zahaltao me neki dan covjek i molio me da mu pomognem jer ne moze upaliti auto pa da na kleme upali i vjerujem da je zbog toga 🙈 jer mu je u jednom trenutku odletila i mislim da je onda to puklo, na tom je pokusavao 🙈 smrdao mi se odmah i radio, nadam se samo da nije nesto vece 🙈
Ako je tad i pukla, morala je već biti debelo u komi i pukla bi prilikom sljedećeg skidanja akumulatora.
Kleme se gotovo pa potrošni materijal, ali uz adekvatno održavanje mogu trajati koliko i auto (čišćenje i korištenje namjenske masti, te odmjereno stezanje).
Korozija nagrizla, pukle bi prije ili kasnije.
Promjeni obje u paru, ocisti kontakte, silicijsku mast za akumulatore i vozi.
Oko 25kn dvije kleme u tokiću. Čas posla.
Inače tvoje kleme previše korozije imaju, trebaš kontakte očistit bar.
Hvala svima na pomoći. Ma to je jos najmanji problem, trebao mi je hitno auto i skuzila sam naravno naknadno da nesto far zajebava i promijenila zarulju i nije do nje, sve mi se cini da je nesto jako skupo 😩 dnevna svjetla rade, ali nocno prvo desno zajebavalo pa proradilo, a sad lijevo i ne radi nikako. Samo ja mogu tako naletiti 🙈
Hvala svima na pomoći. Ma to je jos najmanji problem, trebao mi je hitno auto i skuzila sam naravno naknadno da nesto far zajebava i promijenila zarulju i nije do nje, sve mi se cini da je nesto jako skupo 😩 dnevna svjetla rade, ali nocno prvo desno zajebavalo pa proradilo, a sad lijevo i ne radi nikako. Samo ja mogu tako naletiti 🙈
Star je to auto sklon hrđanju i očito je da te kontakti zezaju. Odvezi ga nekom autoelektričaru da to sredi.
AMD prljavi, pokvareni bugoviti gadovi
Kleme su sada nove? Nije skup kvar, kontakti, masa, korozija. Treba sve očistit, podmazat i bude mir.
Ma odvezla sam ga majstoru i rekla da mi zamijeni sve kleme i ocisti i evo slika sta je napravio 🙈🙈 a za svjetla sam nasla da je zajebano jako kod tog modela Pande i mora se mijenjati u vecini slucajeva cijeli Body Computer tako da mi je vec prisjelo sto sam morala na brzinu kupiti auto. Sad ga se rijesiti kako sam ga i nasla 😅
Koliko je naplatio taj posao?
Koliko je naplatio taj posao?
100kn 🙄 s napomenom: "uključujući materijal" 😅