Omiljena marka automobila

poruka: 332
|
čitano: 120.092
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Omiljena marka automobila

Ooo, Lord won't you buy me a Mercedes-Benz... or BMW. :-)

Jer znanje treba da bude besplatno.
16 godina
neaktivan

Ford i Renault!!!!Smijeh

Ivan
16 godina
neaktivan

BMW - sve ostalo je nebitno..

17 godina
neaktivan

Subaru

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
16 godina
neaktivan

yugo 4ever

的下跌不會好
16 godina
neaktivan

Mercedes-benz

ili Lada koju sam imao za divljanje po šumskim putevima..... ah.....to su bili dani  Mršti se

16 godina
protjeran

BMW i Shelby (FORD SHELBY GT500KR)

NVIDIA - World Leader in Visual Computing Technologies 2009 Resolutions: Nvidia Wants Its Crown Back
16 godina
neaktivan

ma Aston Martin definitivno...iako sam sretan i sa svojim SeatomOsmijeh

17 godina
neaktivan

toliko od mene

17 godina
neaktivan
benzej kaže...

BMW - sve ostalo je nebitno..

si vidio kad BMW frontalku sa 150 km? :D
BMW-harmonika

Volvo

Saab

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
stjepan0072 kaže...

ili Lada koju sam imao za divljanje po šumskim putevima..... ah.....to su bili dani  Mršti se

U mom slucaju stojadin i yugo koral
Only God will judge me
16 godina
neaktivan

Stoljetnu tradicjiu njemackih auta nece u skoroj buducnosti nadmasiti nikakve jeftine japanske i korejske marke, njemci su uvijek njemci, MERCEDES BMW AUDI

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
17 godina

Mazda, po meni savršen omjer cijene i kvalitete, a dizajn im je daleko iznad većine konkurencije. Auti su kvalitetni i skupi a opet ne precijenjeni :)

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
16 godina
neaktivan

ONE AND ONLY...

FORD MUSTANG

Ford Mustang 1966 Ford Mustang 1966
HDT RULES , STAY HEAVY !!!
17 godina
protjeran
nCh! kaže...

Mazda, po meni savršen omjer cijene i kvalitete, a dizajn im je daleko iznad većine konkurencije. Auti su kvalitetni i skupi a opet ne precijenjeni :)

Do prije godine dana bila mi je Mazda, ali kad je Ford izbacio novi Mondeo jednostavno sam odusevljen i interijerom, a pogotovo
exterijerom.

New Mondeo New Mondeo
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina

Meni mondeo iznutra izgleda nedorađen pored jednog accorda ili mazde 6. Naravno o ukusima se ne raspravlja.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
17 godina
protjeran
nCh! kaže...

Meni mondeo iznutra izgleda nedorađen pored jednog accorda ili mazde 6. Naravno o ukusima se ne raspravlja.

Tako je o ukusima se ne raspravlja, ali iako mi je dizajn ljepsi, kvaliteta je daleko veca kod Mondea nego kod Mazde 6.
Mazda mi djeluje plasticno i tvrdo, a imam doma staru Mazdu 626 (92,g model 93 do 96) i kod nje je kokpit mekaniji i ljepsi na dodir nego kod ove nove
a imam i Mondeo 98.g kod kojeg je kokpit takoder mekan, a ne tvrda plastika.

Mondeo interijer Mondeo interijer
Mazda 6 interijer Mazda 6 interijer
Mondeo interijer Mondeo interijer
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 22:19 (MorciTheCroat).
17 godina

Nisam baš siguran, pa čak i na slikama se vidi puno veća rafiniranost plastike u šestici nego kod mondea, s time da mi mazda ima zaobljenije i dinamičnije (čitaj modernije) linije. Ako te zanima udobnost, tu je francuz najjači. Peugeot 607 i novi Citroes C5 su majka u tom polju.

16 godina
neaktivan

Istina je da vecina proizvodjaca radi aute vece klase vrlo kvalitetnima, ali nekako ne mogu dodirnut veliku njemacku trojicu. Jedna stvar je ocita ovih dana - jedino Audi gotovo da i nema problema sa ekonomskom krizom . Mnogi ce vjerojatno rec da je trenutno otisao sa LeMansa, ali se pojavio u GT3 kupu ! Cvrsto vjerujem da ce R8 prodrmat tribine !

Death is not the end, she is a new beginning
17 godina
protjeran
nCh! kaže...

Nisam baš siguran, pa čak i na slikama se vidi puno veća rafiniranost plastike u šestici nego kod mondea, s time da mi mazda ima zaobljenije i dinamičnije (čitaj modernije) linije. Ako te zanima udobnost, tu je francuz najjači. Peugeot 607 i novi Citroes C5 su majka u tom polju.

Meni se ne cini, ja znam, jer sam bio u oba automobila, a sto se tice udobnosti mislio sam na dodir kokpita, a ne na udobnost ovjesa.
Sto se tice ovjesa i lezanja na cesti tu je Mondeo kralj i jos jedna stvar iako subjektivna Mondeo je malo veci od sestice i izgleda kao da je razred vise nego sestica.
16 godina
protjeran

japanac definitivno evropa i ameri ne dolazu u obzir sto se mene tiće nemislin da nevalaju

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina

Nebi se složio jer šesticu imam doma, auto je vrlo udoban (što ovisi o paketu opreme). Nisam vozio mondeo pa neznam za držanje ceste ali neću tako lako prihvatiti da mondeo bolje drži cestu (dok ga ne provozam) jer je mazda sportskijeg karaktera. Nevidim po čemu ti izgleda razred više, osim po tome što je glomazniji i to poprilično. Izvana mazda izgleda puno agresivnije, a koliko vidim mondeo ne nudi ništa kvalitetniju opremu od mazde. Meni osobno unutrašnjost mondea nije baš nešto i koliko god mislim da su izvana napravili genijalan dizajn, mislim da se iznutra moglo poraditi što na izgledu elemenata (koje ne smatram lošim da se razumijemo) što po kvaliteti korištenih materijala. Meni osobno iznutra strašan dizajn imaju Opel Insignia, Accord i Mazda 6 te mislim da bi ford ipak mogao malo naučiti od njih. Možda je do mene, ali nisam fan konzervativnosti u dizajnu automobila.

Specifikacije vozila (DULJINA / ŠIRINA / VISINA) [mm]:

mazda 6: 4.755 / 1.795 / 1.440

mondeo: 4.844 / 1.500 / 1.886

međuosovinski razmak: [mm]

mazda 6: 2.725

mondeo: 2850

17 godina
protjeran
nCh! kaže...

Nebi se složio jer šesticu imam doma, auto je vrlo udoban (što ovisi o paketu opreme). Nisam vozio mondeo pa neznam za držanje ceste ali neću tako lako prihvatiti da mondeo bolje drži cestu (dok ga ne provozam) jer je mazda sportskijeg karaktera. Nevidim po čemu ti izgleda razred više, osim po tome što je glomazniji i to poprilično. Izvana mazda izgleda puno agresivnije, a koliko vidim mondeo ne nudi ništa kvalitetniju opremu od mazde. Meni osobno unutrašnjost mondea nije baš nešto i koliko god mislim da su izvana napravili genijalan dizajn, mislim da se iznutra moglo poraditi što na izgledu elemenata (koje ne smatram lošim da se razumijemo) što po kvaliteti korištenih materijala. Meni osobno iznutra strašan dizajn imaju Opel Insignia, Accord i Mazda 6 te mislim da bi ford ipak mogao malo naučiti od njih. Možda je do mene, ali nisam fan konzervativnosti u dizajnu automobila.

Sto se tice voznih karakteristika bilo je testiranje u EVO magazinu, a testirani su bili Peugeot 408, Mazda 6, Auadi A4 i Ford Mondeo.
Mondeo je tamo bio najbolji, a poslije njega je bio Audi samo trunku slabiji.
Uglavnom Audi je bio najbolji u ukupnom poretku, ali s obzirom da je 50 000 kuna skuplji od ostalih, pravi best buy je Mondeo.
Izgled kokpita bio je jako dobro ocijenjen, a dizajnirao ga je Hrvat (neznam kak se zove).
Znam da je za sesticu pisalo da je ovjes mekaniji od stare sestice i da vise ne lezi kao stara, ali je dobila na udobnosti, a Mondeo
ide kroz zavoje kao po tracnicama.
16 godina

evo YUGO moja amaterska izrada =)))

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
MorciTheCroat kaže...
nCh! kaže...

Sto se tice voznih karakteristika bilo je testiranje u EVO magazinu, a testirani su bili Peugeot 408, Mazda 6, Auadi A4 i Ford Mondeo.
Mondeo je tamo bio najbolji, a poslije njega je bio Audi samo trunku slabiji.
Uglavnom Audi je bio najbolji u ukupnom poretku, ali s obzirom da je 50 000 kuna skuplji od ostalih, pravi best buy je Mondeo.
Izgled kokpita bio je jako dobro ocijenjen, a dizajnirao ga je Hrvat (neznam kak se zove).
Znam da je za sesticu pisalo da je ovjes mekaniji od stare sestice i da vise ne lezi kao stara, ali je dobila na udobnosti, a Mondeo
ide kroz zavoje kao po tracnicama.

poznato je da zapravo svi fordovi imaju jako dobra vozna svojstva.. i to od mnogih razvikanijih proizvođača.
17 godina
protjeran

Ocito nije dovoljno poznato za Fordova vozna svojstva :-)

Uglavnom Ford je dosta podcijenjen, za razliku od VW-a koji je precijenjen

17 godina
MorciTheCroat kaže...

apsolutno se slažem.
jedino mi je žao kaj mazda nije bar malo ko ford kaj se toga tiče..
16 godina
neaktivan

Bmw i Ferrari.Najljejpši i najkvalitetniji automobili.................

17 godina
MorciTheCroat kaže...

Za Forda se slazem, no VW je precijenjen samo po tvojem misljenju

Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina
protjeran
Batista kaže...
MorciTheCroat kaže...

Za Forda se slazem, no VW je precijenjen samo po tvojem misljenju

Mislim da rezultati ADAC-a zadnjih par godina najvise govori o kvaliteti narodnih auta.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice