Amerika:Mercury Cougar

Amerika:Mercury Cougar
Ne znam kaj bi si mislil po pitanju MAzde. Nekak mi se alfina svjetla više dopadaju i konzola po sredini mi je nekak dosadna.
Kaj se bijele boje tiče mislim da je glupost totalna. Kad ideš prodavat bijeli rabljeni auto onda budeš znal kaj mislim.
Mazda je nice ali mi je Alfa draža.
BMW
Alienware
Mazda 6 i Honda Accord. To su mi omiljeni modeli i auti koji zadovoljavaju u svim segmentima od dizajna do kvalitete.
Nijemci rade najbolje aute :D , posebno s naglaskom na naše uvjete, loše ceste, loše gorivo, cijene dijelova i održavanje...
Talijani rade jako lijepe ali problematične :( i generalno nekvalitetne aute, posebno ako ga kupuješ polovnog.
Francuzi rade udobne aute :( , ali jako čudne kada mu pogledate ispod haube, npr. ako je nešto kod njemačkog auta okrenuto desno, kod francuza je lijevo.
Nedavno sam imao priliku prčkati oko Citroena C2 i kod njega se poluga za pridržavanje haube ne nalazi kao kod većine normanih auta s donje strane, nego je nekako šlampavo priljepljena za haubu odozdo, kada je vraćaš nazad neće da se zakači i gotovo cccc
Japanci rade vrlo pouzdane aute s dosta dodatne opreme serijski i s tankom limarijom :(
Tu se izdvaja Honda sa svojim blesavim mašinama koje obožavaju obrtaje.
Sve u svemu njijemac je zakon, bio to MB, BMW, Opel ili VW.
Veliki nedostatak ovih navedenih, osim opela je da se u našem dijelu svijeta kradu "ko' ludi".
Ja imam već drugog Opela (Corsa B i sada Astra G) i zajedno sam s njima prešao oko 200 000 KM.
Slijedeće mi je auto Astra H kad bude bilo $$$
Definitivno Renault i Ford!!!!!!!!!
mozda cak Audi ...:)
Audi
mercedes je u zadnjih 5-6 godina upao u bananu..
a bmw.. tako kvalitetna firma, tako kvalitetna mehanika a "okružena" katastrofalnim dizajnom.. bar ova zadnja generacija. počevši od serije 3, preko serije 6 pa do novoga X6.. katastrofa
Trabant
Bentley Ferrari hahaha
neznam....ja patim na kompaktnost i korisnost...
opel ... možda audi...
ne volim aute koji se brzo i stalno kvare....kojima uvijek neka sitnica malo malo ode
ja imam Kia Sephia SLX 1.5 (80KS) 1998. godina... ima 130 000 km i nema kvara dosad
BMW najbolji su M serija meni osobno M3...
FOLCIGA
BMW
MERCEDES BENZ
LEXUS
Ultrasportski: SSC (Shelby Sport Cars) Ultimate Aero TT
Supersportski: Enzo Ferrari
Sportski: Nissan GT-R R35
Luksuzni: Lexus LS 640 h
Limuzina (sedan):Volvo S40
Kupe-limuzina: Vw Passat CC
Coupe: Peugeot 407 Coupe
Cabrio: Saab 9-3 Cabrio
Gradski: Peugeot 207 RC
Van konkurencije: Mazda RX-8 (zbog couwan sport karoserije)
To je bilo samo ukratko.Recenzija slijedeći put.
Ma nema do Dacie, šteta kaj se Zastava vise ne proizvodi u Kragujevcu.
Ultrasportski: SSC (Shelby Sport Cars) Ultimate Aero TT
Supersportski: Enzo Ferrari
Sportski: Nissan GT-R R35
Luksuzni: Lexus LS 640 h
Limuzina (sedan):Volvo S40
Kupe-limuzina: Vw Passat CC
Coupe: Peugeot 407 Coupe
Cabrio: Saab 9-3 Cabrio
Gradski: Peugeot 207 RC
Van konkurencije: Mazda RX-8 (zbog couwan sport karoserije)
To je bilo samo ukratko.Recenzija slijedeći put.
Yugo
Kako bi rekli u Top Gear-u "I'm a cock, and i drive a BMW" :D
Iako je ta titula odnedavno preraspoređena na vozače Audi-ja :)
Vozim 330i , zena vozi Alfu 159... oboje volimo aute, ali pretpostavljam da ja ipak "malo" vise :D
U svakom slucaju što se kvalitete tiče sve je to made in china ili korea...
Volim BMW jer je najpristupačniji zadnji pogon. Sve ostalo je ili neki Porsche, Ferrari... što budimo iskreni si ne može svatko priuštit. A ipak zadnji pogon je "gušt"
Dok s druge strane "You can't be a petrol head if you never owned an Alfa".
A kad bi morao birat svoj "Dream car": 1) Ferrari F2008 :) 2) Koenigsegg CCGT 3)Ferrari 355F1
BMW najbolji su M serija meni osobno M3...
RULES ? Samo u virtualnom svijetu u kojem nema ekonomske krize
Meni je najbolji onaj s 4 kotača, nekolko vrata, staklima, stolicama i tak dalje!! mala zaj*bancija
Nekako mi se najviše sviđa BMW, ali i japanski su mi lijepi, ali mislim na Lancer Evo IX, X, Subaru Impreza ona iz 2007, pa onda Nissan GT-R novi, 350Z i 370Z! Niš' extra!!
Fico
Aston Martin DBS i DB9
BMW, Alfa Romeo 156.
Saab 95, Volvo XD
drugo ne kupujem :p
ali ima lijepih limuzina
...Lancer Evo IX, X, Subaru Impreza ona iz 2007, pa onda Nissan GT-R novi, 350Z i 370Z! Niš' extra!!