Odabir auta zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 4.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Odabir auta

Pozdrav ljudi imam jedno pitanje za vas ovako imam na raspolaganju 5k eura pa bi nesto sebi uzeo, a posto nisam pratio aute dosta dugo pa da vas pitam sta uzeti samo nemojte skodu ili neka auta tipa mercedes (bmw moze),alfa i tako.Moze i golf ili passat,e sada najvaznije gorivo bi uzeo dizel do 80kw jer imam 18 god,pa ako ko moze kakv prijedlog u vezi bmw-a golfa,passata do 80kw da je dizel i imajte na umu da volim da potegnem dobro auto u crveno!!!(vazno)!  ne bas stalno ali kada mi dodje potezem ga ovaj auto je sada dostaaaaaaaa star i gotov je pa ako bi vas molio da mi neko objasni steti li to dizelu potezanje.I moze li se driftati sa prednjim pogonom i paliti gume.Pod rucnom i po boku jer to volim da radim :DDDD 
Btw jos jedno pitanje jeli bi se isplatilo uzeti kakvu bmw-kockicu e30  e30 324d i bmw e30 316i plin i bmw e30 318i plin.Pitanje je za frenda pa posto sam ja otvorio temu da i on ne spama ako mozete molim vas da odgovorite.Et i jos jedna stvar koliko je siguran plin u autu i moze li eksplodirati to ga isto zanima.Hvala :D 

15 godina
neaktivan
Re: Odabir auta
Volis da potegnes dobro auto u crveno????? Hahaha vidis li sto si napisao. Nijedno auto nemoze u crveno jer ima blokadu okretaja mislis da si kao usao u crveno ali nisi u crveno nego si ga dotjerao do maksimuma. Isto kako ima minimum motora kad auto radi u leru. Druga stvar s takvom voznjom i takvim razmisljanjem opasnost si za sebe i za sve oko sebe. Treca stvar ti je tek si polozio pa mislis znas vozit a zapravo neznas. Cetvrta stvar je da se moze driftat s prednjim pogonom (tko zna) a palit gume najmanji problem. 5 stvar potezanjem i takvom voznjom unistavas motor, gume, potrosnja i brzina da ne govorimo.Prijatelju reci da moze nac i ugradit plin koliko je isplativo neznam.
...train hard, feel good, never give up...
16 godina
neaktivan
krki955 kaže...

Pozdrav ljudi imam jedno pitanje za vas ovako imam na raspolaganju 5k eura pa bi nesto sebi uzeo, a posto nisam pratio aute dosta dugo pa da vas pitam sta uzeti samo nemojte skodu ili neka auta tipa mercedes (bmw moze),alfa i tako.Moze i golf ili passat,e sada najvaznije gorivo bi uzeo dizel do 80kw jer imam 18 god,pa ako ko moze kakv prijedlog u vezi bmw-a golfa,passata do 80kw da je dizel i imajte na umu da volim da potegnem dobro auto u crveno!!!(vazno)!  ne bas stalno ali kada mi dodje potezem ga ovaj auto je sada dostaaaaaaaa star i gotov je pa ako bi vas molio da mi neko objasni steti li to dizelu potezanje.I moze li se driftati sa prednjim pogonom i paliti gume.Pod rucnom i po boku jer to volim da radim :DDDD 
Btw jos jedno pitanje jeli bi se isplatilo uzeti kakvu bmw-kockicu e30  e30 324d i bmw e30 316i plin i bmw e30 318i plin.Pitanje je za frenda pa posto sam ja otvorio temu da i on ne spama ako mozete molim vas da odgovorite.Et i jos jedna stvar koliko je siguran plin u autu i moze li eksplodirati to ga isto zanima.Hvala :D 

Dugo ćeš imat vozačku....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
13 godina
neaktivan
krki955 kaže...

tipican primjer zasto ne volim ''bmw''...majko bozja...

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
17 godina

De nemoj.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
16 godina
neaktivan
Odabir auta
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice