Golf 2 1.6 D problem sa paljenjem

poruka: 5
|
čitano: 5.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Lijep pozdrav....imam mali to jest veliki problem....

Sinoć fino odem do grada malo sa autom provozam se....odem popit piće i reko ode lagano kući fino sjednem u auto i krenem da mu dadnem kontakt kontakta nema.....prvo sam pomislio da mi je do akomulatora (nedavno sam uzeo novi) ali nije akomulator je pun i uredan.....znači kad dadnem kontakt instrumentalna tabla mi se uopće nepali one lampice....sad nezzz šta je kvar molio bih da mi netko može pomoć 

:DDDDDDDD
17 godina
Re: Golf 2 1.6 D problem sa paljenjem
Kobe Bryant kaže...

Sinoć fino odem do grada malo sa autom provozam se....odem popit piće i reko ode lagano kući fino sjednem u auto i krenem da mu dadnem kontakt kontakta nema.....prvo sam pomislio da mi je do akomulatora (nedavno sam uzeo novi) ali nije akomulator je pun i uredan.....znači kad dadnem kontakt instrumentalna tabla mi se uopće nepali one lampice....sad nezzz šta je kvar molio bih da mi netko može pomoć 

Može biti svašta, od brave nadalje.

Električaru pa nek' vidi. Bar nema kompliciranu elektroniku.

16 godina
neaktivan

ma što se tiče elektronike u golfa ako se to more tako nazvat ja je znam cilu samo nisam siguran točno šta bi moglo otić osim brave ili osigurača...aaa ono mi ponekat zasvitle lampice pa se ugase

16 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Kobe Bryant kaže...

Može biti svašta, od brave nadalje.

Električaru pa nek' vidi. Bar nema kompliciranu elektroniku.

prika fala ti ali sam našo šta je kvar....nije ništa otišlo već masa od motora nije imala dobar kontakt pa me zaj******o {#}

17 godina
Jos sam si mislio radi onog malo radi malo ne...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice