Automobili-sve o njima

poruka: 352
|
čitano: 108.459
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Automobili-sve o njima
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...

evo jedan moj rad, je da nije savršeno, zadnji kraj(kolo i to je ukrivo, a to san kasnije skuzija pa cu posli ispravit :D)

Jesi ga posla u auto klub???

ma opcenito ne citan auto klub tako da necu ni poslat :D

Ne citan ga ni ja,neznan kad san ga zadnji put uzea u ruke.

Al nista te ne kosta,samo da vidis njihovu reakciju,sta ce reć.

Nije los rad.

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...

evo jedan moj rad, je da nije savršeno, zadnji kraj(kolo i to je ukrivo, a to san kasnije skuzija pa cu posli ispravit :D)

Jesi ga posla u auto klub???

ma opcenito ne citan auto klub tako da necu ni poslat :D

Ne citan ga ni ja,neznan kad san ga zadnji put uzea u ruke.

Al nista te ne kosta,samo da vidis njihovu reakciju,sta ce reć.

Nije los rad.

a tooo da da pa moga bi iman jos boljih radova ovo san jutros u dosadu napravia u 20-30 min, ali kakvi radovi nastaju u skoli ^^

16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Evo igram Pro Street u zadnje vrijeme.

Neman sta drugo za igrat jer su mi slabi i komp i laptop.

Pa me zanima jedna stvar,neznam sta znaci al bi tio doznat.

??? ???
BMW
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Niko nezna???

BMW
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Evo gledam malo po internetu.

Nakon Toyote i Honda zatajila,u glavnom radi se o zračnim jastucima u automobila napravljenih 00,01g. za japansko i američko tržište.

Ukazuje li ovo na propast autoindustrije kod nekih proizvođača ili početak nove ere za autoindustriju.

BMW
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Nakon Toyote i Honda zatajila,u glavnom radi se o zračnim jastucima u automobila napravljenih 00,01g. za japansko i američko tržište.

Ukazuje li ovo na propast autoindustrije kod nekih proizvođača ili početak nove ere za autoindustriju.

Danas je i Volkswagen objavio da povlači 200.000 vozila, zbog problema sa stražnjim poluosovinama.

Uglavnom, takve stvari se stalno događaju, automobil je tehnički složen proizvod, čije pojedine mane ponekad do izražaja dolaze tek kasnije.

Toga nije pošteđen niti jedan proizvođač.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Evo igram Pro Street u zadnje vrijeme.

Neman sta drugo za igrat jer su mi slabi i komp i laptop.

Pa me zanima jedna stvar,neznam sta znaci al bi tio doznat.

To ti je ajmo tako reci blokada proklizivanja.  TC ti pomaze pri ubrzanju da ti zadnji ili prednji kotaci ne prokizu, a SC ti smanjuje brzinu u zavoju kako ne bi izletio..  Eto to ti je onako seljacki receno i pojasnjeno. To su inace dosta komplicirani sustavi kontrole vozila. Namigiva

Nisam ništa reko!
16 godina
neaktivan
macak kaže...
cappy kaže...

Danas je i Volkswagen objavio da povlači 200.000 vozila, zbog problema sa stražnjim poluosovinama.

Uglavnom, takve stvari se stalno događaju, automobil je tehnički složen proizvod, čije pojedine mane ponekad do izražaja dolaze tek kasnije.

Toga nije pošteđen niti jedan proizvođač.

Da u neku ruku si u pravu.

Al takve stvari problemi s pojedinim djelovima auta nebi i ne smiju bit serijski kao što se desilo sa Toyoton i Hondon.

Može se desit da na 10 automobila 1 ima tvorničku grešku al cila serija kad zakaže nije baš sve jedno.

Meni je mater uzela Seat Cordobu 03g. auto je izašlo iz tvornice sa 3 tvorničke greške,oni u Euro Dausa su jon rekli kako se to dešava al ne kod svakog serijskog automobila nego pojednično.

BMW
15 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Kočnica zapne kod Lexusa i Nissan-a ma to je čista politika to je namještaljka jer svi znamo Nissan vlada u SAD-u  očito da su se GM,Ford,Chevrolet  i ostali  sabotirali Nissane da bi popularnost te prodaja Nissan-a pala.

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
16 godina
neaktivan
caky kaže...

Kočnica zapne kod Lexusa i Nissan-a ma to je čista politika to je namještaljka jer svi znamo Nissan vlada u SAD-u  očito da su se GM,Ford,Chevrolet  i ostali  sabotirali Nissane da bi popularnost te prodaja Nissan-a pala.

Ford i ostale američke firme nemaju veze sa nissanom u americi.

Niti se to može di namistit osim u Japanu,oni ko ti proda auto nece ti ga sabotirat nego če ti ga još i ulaštit da mu dođeš drugi put.

BMW
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Evo završava auto salon u Genevi,najbolji i najbogatiji auto salon ove godine,vidise da ih recesija nije poglodila.

Evo i nesto noviteta sa salona:

Pošto ih ima puno za ostale evo link:

http://www.netcarshow.com/ncs_geneva-2010.htm

2011-Alfa Romeo Giulietta-talijanski ljepotan 2011-Alfa Romeo Giulietta-talijanski ljepotan
2011-Audi A1-Njemacki mališan s velikin planovima. 2011-Audi A1-Njemacki mališan s velikin planovima.
2011-BMW 5-Series-Veliki plus nakon starog modela. 2011-BMW 5-Series-Veliki plus nakon starog modela.
2011-Dacia Duster-Suv koji bi mogao prevladati našim cestama 2011-Dacia Duster-Suv koji bi mogao prevladati našim cestama
2011-Mini Cuntryman-Malo se momci u Miniu razbacali 2011-Mini Cuntryman-Malo se momci u Miniu razbacali
2010-Nissan Qashquai-i dalje u akciji 2010-Nissan Qashquai-i dalje u akciji
2011-Nissan Juke-Nissanov odgovor na dizajn 2011-Nissan Juke-Nissanov odgovor na dizajn
2011-Opel Meriva-Opel i dalje napada dizajnom 2011-Opel Meriva-Opel i dalje napada dizajnom
2010-Renault Megane Coupe-Cabriolet 2010-Renault Megane Coupe-Cabriolet
2011-Porsche Cayenne-šečer na kraju;) 2011-Porsche Cayenne-šečer na kraju;)
BMW
15 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

E,ovaj novi bmw 5(tocnije 530d) mi je trenutacno u garazi...
Kako cupa 245 konja...(jos sta za ide do max. 3000 okretaja,dok se ne razradi)
Uzivo je jos lijepsi...

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot,
17 godina
neaktivan

To razradjivanje nije potrebno vec godinama.

15 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

To sam i ja mislio ali je prodavac(i ovaj iz servisa) rekao da ga treba malo razraditi...

17 godina
neaktivan

I ja sam radio kao prodavac doduse mercedesa i kod mecke toga nema a siguran sam da i kod BMW nema. To je rijeseno dodatnim kanalima u cilindrima kojima se pojacava podmazivanje i koji se vremenom skinu i izravnaju a posljeica je da ti se ispocetka moze desiti da motor trosi ulje. KOd mercedesa cak kazu do 0,8 l na 1000 km. To se desilo jednom na jednom autu i to puno manje a i taj je prestao trositi ulje poslije 20.000 km tj. do prvog servisa. Samo ti njega cepaj, steta je da tu masinu stedis.

15 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Vidis,to nisam znao
Hvala

17 godina
neaktivan

Pogledaj upustvo. AKo je novi auto dobio si ga sigurno. AKo tamo ne pise a dao bih ruku da ne pise onda nemas sa brinuti. TO sto prodavac kaze je potpuno irelevantno.

15 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Prva stvar sutra,bum pogledal

16 godina
neaktivan
Guy Fawkes kaže...

Uzivo je jos lijepsi...

Cek jedna stvar ti si kupio auto ili dobio nije uopce bitno,koje jos nije na tržištu.

Svaka čast mislija san da ovakve stvari može samo vidoviti milanNamigiva

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Guy Fawkes kaže...

Uzivo je jos lijepsi...

Cek jedna stvar ti si kupio auto ili dobio nije uopce bitno,koje jos nije na tržištu.

ovaj auto je vec dosta na trzistu cappy.. .ja sam u splitu jos u 1. misec vidia jednog

citat sa wikipedije: ...made its debut on 23 November 2009....

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 23:08 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...
Guy Fawkes kaže...

Uzivo je jos lijepsi...

ovaj auto je vec dosta na trzistu cappy.. .ja sam u splitu jos u 1. misec vidia jednog

Je sican se ja kad smo raspravljali u ovoj temi,al to je moja i tvoja greska nije serija 5 nego nova serija 7 koja je jako slicna 5ici i tu smo vidili u gradu tek san to skužija prije koji tjedan,al auta su dosta slična.

7 7
5 5
BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...
Guy Fawkes kaže...

Uzivo je jos lijepsi...

Je sican se ja kad smo raspravljali u ovoj temi,al to je moja i tvoja greska nije serija 5 nego nova serija 7 koja je jako slicna 5ici i tu smo vidili u gradu tek san to skužija prije koji tjedan,al auta su dosta slična.

e ja sam bas vidia 5.-icu, sedmicu nemos falit jer je doslovno tenk a i nisu bas toliko slicni... 

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
e ja sam bas vidia 5.-icu, sedmicu nemos falit jer je doslovno tenk a i nisu bas toliko slicni... 

Neznan,možda si sedmicu strašno su slične.

Petice jos uopce nema na tržištu a nece ni doc do 7 miseca.

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...

izasla je vec ima ohoho... predstavljena je 23.11.2009, a ako se u nesto razumin to je u aute (prvenstveno dizajn)

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...

izasla je vec ima ohoho... predstavljena je 23.11.2009, a ako se u nesto razumin to je u aute (prvenstveno dizajn)

Da je izasla ima ohohoho,nebi baš reka ja je nisan uživo vidija ono sta san vidija bila je 7ica.

Evo taman sam sad upa na tomićevu stranicu i došla in je ovi tjedan.

A 5 GT imaj vec neko vrijeme mozda si nju vidio.

Auto je prestavljeno na salonu u Genevi,kao najveci Bmwov novitet tako da ga niko nije nikoja auto kuca mogla dobit prije salona.

BMW
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Falija san,nije da je doša u tomića nego pozivaju na prestavljanje evo malo točnije:

http://www.tomic.hr/hr/en/insights/Tomic_dogadjanja/Predstavljanje_serije5.html

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Da je izasla ima ohohoho,nebi baš reka ja je nisan uživo vidija ono sta san vidija bila je 7ica.

Evo taman sam sad upa na tomićevu stranicu i došla in je ovi tjedan.

A 5 GT imaj vec neko vrijeme mozda si nju vidio.

Auto je prestavljeno na salonu u Genevi,kao najveci Bmwov novitet tako da ga niko nije nikoja auto kuca mogla dobit prije salona.

nije predstavljen u Genevi prvi put, predstavljena je 2009. godine 

, a to sa Tomićen je druga stvar jer se lako moze iz DE uvest preko tomica, pogledaj okolo po internetu pa ces vidit

15 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Hoces da slikam sa danasnjim novinama ili?

16 godina
neaktivan
Guy Fawkes kaže...

Hoces da slikam sa danasnjim novinama ili?

lipo lipo cek jesi ti iz ZG ili jer mi se ovo cini ka prijateljevo susjedstvo u splitu

15 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

none of the above
Rovinj,Istra...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice