Automobili-sve o njima

poruka: 352
|
čitano: 108.571
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Automobili-sve o njima
thuglife kaže...

Evo jedna na sličica na koju sam naletio kada sam tražio BMW & Mercedes, ne želim započeti svađu ili išta, jednostavno mi je smješna.

Nadam se da je razumijete. Smijeh

hahaahahahah vrh, thug kad cemo na kavu :P

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
hmh toyota, mazda, alfa romeo.........taj tvoj 525 je ona serija prije banglea i to mi je zadnji normalni bmw, ovi novi su ti i kvarljiviji, onaj iDrive je katastrofalan...

Neznam nisan se vozija u ovim najnovijim BMWovima zato necu komentirat.

BMW
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
thuglife kaže...

Evo jedna na sličica na koju sam naletio kada sam tražio BMW & Mercedes, ne želim započeti svađu ili išta, jednostavno mi je smješna.

Nadam se da je razumijete. Smijeh

Što se mene tiče možda i danas, u 18:00 ionako idem do Glorijete sa Cappyen.

Ako se još sječaš gdje je. Belji se

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Aj dodi danas do Glorijete u 18.30h.

Docemo ja i Thug.

BMW
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
lg-viewty kaže...
Mitsuoka kaže...
lg-viewty kaže...
................

a samo je ova druga slika ruzna

Meni je Audi A7 nekak malo vise prisjeo, vise mi se svidja, proguglaj da vidis interijer i zadnji kraj..

vec davno ipak sam audi fan, imao 100tku, pa A8, pa Q7...tocnije moj otac...

Jesi na Audi Club Croatia ? Moj stari je..xD 

Ima cak i facebook Smijeh

16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
Mitsuoka kaže...
lg-viewty kaže...
Mitsuoka kaže...
lg-viewty kaže...
................

a samo je ova druga slika ruzna

Meni je Audi A7 nekak malo vise prisjeo, vise mi se svidja, proguglaj da vidis interijer i zadnji kraj..

vec davno ipak sam audi fan, imao 100tku, pa A8, pa Q7...tocnije moj otac...

Jesi na Audi Club Croatia ? Moj stari je..xD 

Ima cak i facebook Smijeh

a nisan....

16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Perverzija:

Alpina BMW B7 Alpina BMW B7
Bi-Turbo Bi-Turbo
BMW
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

nije niti malo... -.-' :P preveliko...nije vozacki auto bez obzira na snagu... ali ovo je perverzija lagano... snazno... http://www.google.hr/search?hl=hr&client=opera&rls=en&hs=VDZ&q=bmw+1+tii&btnG=Tra%C5%BEi&meta=&aq=null&oq=

17 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Nasljednik NSX-a

16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Od malena lud sam za autima...uvijek sa ocem ko kuće popravljamo..i tak (stari je automehaničar i ima mali servis), evo baš danas provozali smo se u Ford Capriju...-auto za sva vremena..unutrašnjost u koži, motor ima zvuk ko bubanjevi (jednostavno uljeva povjerenje)...čista mehanika bez ikakve elektronike..i ide savršeno..iako hoće zanašat u zavojima..ali kad povuče nepušta..još kad se dobro naštela paljenje i faza motora (3 sata smo "štelali")..ide ko zmaj..ljepi za sjedala...pravi auto..eh još da je moj..

Zena zmija sjedi za sankom takne mi brusnicu zviznem je sakom
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Evo ja npr. postivan isto i Mercedesa i BMWa i Audia iako mi je BMW najdraže auto od djetinstva.

Caca mi vozi 525 nikad problema sa njim,auto je strasno udobno i bogato opremom koja se nikad ne kvari,i kvaliteta matreijala je na vrhuncu.

Od njih troje svak je bolji u necemu to je normalno.

Zamene ne postoje bolje marke od te tri.

Baš i da ne postoje to nije točno, ti su auti jako poštovani ovdje i precjenjeni. Odlični su ali precjenjeni. BMWu serije 5, Audiu A6 ili Mercedesu E-klase itekako konkuriraju auti kao što su Ford Mondeo i Honda Accord, samo ti auti ovdje nisu cijenjeni jer se balkanski narod ulovio te trojke kao vrhunske kvalitete. Ako pogledate malo cijene u Njemačkoj u puno slučajeva je Mondeo ili Accord skup koliko i 5ica, A6 ili E-klasa i cijeni se isto.

16 godina
odjavljen
Automobili-sve o njima

helou, zanima me dali zna itko gdje mogu kupiti one ukrase (kao u dirtu2) za dashboard (da me je8es ne mogu se sjetit kako se to kaze na hrv)! konkretnije onu lubanju sto joj se oci izvrcu? a da je u hrv.

hvala unaprijed

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

helou, zanima me dali zna itko gdje mogu kupiti one ukrase (kao u dirtu2) za dashboard (da me je8es ne mogu se sjetit kako se to kaze na hrv)! konkretnije onu lubanju sto joj se oci izvrcu? a da je u hrv.

hvala unaprijed

pogledaj u molydonu

16 godina
neaktivan
BORN kaže...
cappy kaže...

Evo ja npr. postivan isto i Mercedesa i BMWa i Audia iako mi je BMW najdraže auto od djetinstva.

Caca mi vozi 525 nikad problema sa njim,auto je strasno udobno i bogato opremom koja se nikad ne kvari,i kvaliteta matreijala je na vrhuncu.

Baš i da ne postoje to nije točno, ti su auti jako poštovani ovdje i precjenjeni. Odlični su ali precjenjeni. BMWu serije 5, Audiu A6 ili Mercedesu E-klase itekako konkuriraju auti kao što su Ford Mondeo i Honda Accord, samo ti auti ovdje nisu cijenjeni jer se balkanski narod ulovio te trojke kao vrhunske kvalitete. Ako pogledate malo cijene u Njemačkoj u puno slučajeva je Mondeo ili Accord skup koliko i 5ica, A6 ili E-klasa i cijeni se isto.

Rekao sam za mene,a da postoje ostale postoje naravno.

Ford je isto jedno odlično auto,Honda nije losa al po kvaliteti nije u klasi ove trojice,barem po mome mišljenju.

BMW
17 godina
neaktivan
cappy kaže...
BORN kaže...
cappy kaže...

Rekao sam za mene,a da postoje ostale postoje naravno.

Ford je isto jedno odlično auto,Honda nije losa al po kvaliteti nije u klasi ove trojice,barem po mome mišljenju.

Apsolutno, Mercedes, BMW, Audi su kvaliteta za sebe, onda svi drugi...

Forever MUFC
17 godina
BORN kaže...
cappy kaže...

Mondeo i Accord nisu u istoj klasi sa bmv 5, audi a6 i E klasom, mondeo je u klasi s passatom i sl (tako je u svakoj zemlji), a accord s bmw 3, audi 4 , C klasom i sl. Nisu sa 5 A6 i E klasom ni po čemu (veličini, kvaliteti, ugledu, cijeni) mogao si onda i Golfa stavit Izlanuo se.

17 godina
neaktivan
lebo1 kaže...
BORN kaže...
cappy kaže...

Mondeo i Accord nisu u istoj klasi sa bmv 5, audi a6 i E klasom, mondeo je u klasi s passatom i sl (tako je u svakoj zemlji), a accord s bmw 3, audi 4 , C klasom i sl. Nisu sa 5 A6 i E klasom ni po čemu (veličini, kvaliteti, ugledu, cijeni) mogao si onda i Golfa stavit Izlanuo se.

Mndeo definitivno nije u klasi s passatom. Negovorim o prihvaćenosti i cijeni, nego kvaliteti, veličini i udobnosti. Ja u passatu nisam imao gdje noge staviti kad sam se vozio iza, a u mondeu kad se raširim još mi ispred prostora ostane (govorim za stare modele 94.-2000.). Meni je bio prostraniji BMW 3 na zadnjem sjedalu nego passat. Što se tiče kvalitete izrade, passat i mondeo nisu ni blizu. Frend je imao passata sav mu se raspao a Mondeo kojeg su starci još davno prodali rođaku, neki dan sam se vozio u njemu i taj auto je bio straaaaašno udoban i sve na njemu perfektno funkcionira. Ovi novi modeli su svi više manje na jednakoj razini, možete misliti kad je Škoda došla do razine da ima kvalitetu izrade kao Mercedes C-klase (govorim o Škodi Superb).

17 godina
Automobili-sve o njima

Autoindustriju pratim kolko god mogu. Opeli su znatno napredovali. Vele za Insigniu da je interijer kako spada, za Astru isto tako. Ali treba jedno vrijeme (sto je i na kraju upitno) da bi ljudi prihvatili da jedan sad Opel moze stat uz rame jednom premium brandu kolko god taj Opel ili neko njemu slicnan napreduje. Osobno VW mi je proizvodjac kojem vjerujem najvise u kvalitetu. Dizajnerski mi je Audi najmiliji (dizajn interijera i exterijera mi je za 10), BMW odlicno izgleda izvana, pogotovo nova 5-ica (premda mi je starija atraktivnija) koja podsjeca na pretproslu generciju. Serija 3 coupe mi je tip top. Mercedes je za ozbiljnije i starije ljude (po meni). Premda mrzim kad nemam love za neki takav auto, novi naravno s full opremom, a rabljenog kupovat je lutrija jer su svi vecinom istroseni...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 13:22 (Batista).
15 godina
protjeran
Automobili-sve o njima

pagani zonda r

najljepši automobil na svijetu

prelijep prebrz prejak

al je i cijena prevelika

jogurt nema kičmu
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
lebo1 kaže...
BORN kaže...
cappy kaže...

Mndeo definitivno nije u klasi s passatom. Negovorim o prihvaćenosti i cijeni, nego kvaliteti, veličini i udobnosti. Ja u passatu nisam imao gdje noge staviti kad sam se vozio iza, a u mondeu kad se raširim još mi ispred prostora ostane (govorim za stare modele 94.-2000.). Meni je bio prostraniji BMW 3 na zadnjem sjedalu nego passat. Što se tiče kvalitete izrade, passat i mondeo nisu ni blizu. Frend je imao passata sav mu se raspao a Mondeo kojeg su starci još davno prodali rođaku, neki dan sam se vozio u njemu i taj auto je bio straaaaašno udoban i sve na njemu perfektno funkcionira. Ovi novi modeli su svi više manje na jednakoj razini, možete misliti kad je Škoda došla do razine da ima kvalitetu izrade kao Mercedes C-klase (govorim o Škodi Superb).

Baš sam uspoređiva BMW 5 i Mondea i mogu rec da je Mondeo veči par cenata od petice,ja bi ga prije sa sedmicom uspoređiva.

Škoda nije došla na razinu Mercedesa niti ce doć za sad,možda to tako izgleda kad su auta nova al godine čine svoje.

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
BORN kaže...
lebo1 kaže...
BORN kaže...
cappy kaže...

...

...

Baš sam uspoređiva BMW 5 i Mondea i mogu rec da je Mondeo veči par cenata od petice,ja bi ga prije sa sedmicom uspoređiva.

Škoda nije došla na razinu Mercedesa niti ce doć za sad,možda to tako izgleda kad su auta nova al godine čine svoje.

Meni stari ima trenutno(valjda...nisan ga vidia godinu dana kad san ga zadnji put vidia ima ga je -.-') novog Mondea limuzinu sa 5 vrata....auto se nemoze usporedit prvo radi velicine, a drugo radi preprevelike cijene 7-ice(vuce se na staru slavu a nije nista bolji od ostalih), on spada u klasu 5-ice i E klase i A6-ice, a prostraniji je od svih njih...u širini je podosta veci(vozia san se u svima njima), a i paneli od vrata su vjerojatno tanji pa mogu unutra jedan pored drugog sjedit momci od 200kg, a duzina je li-la sa svima...ali prtljaznik je vrh.....spava bi radije u njemu nego u hotelu sa 2 zvjezdica :D

17 godina
BORN kaže...
lebo1 kaže...

U jednom salonu su izloženi Mondeo i Volvo s60 sjedneš u jednog i drugog razlika je ogromna (kvaliteti), to što je mondeo veći od passata - šta bi trebali biti iste dužine, pa i A6 i BMW 5 nisu iste dužine, ali su iste klase, ford je u klasi sa VW, Mazdom, Renault-om, Toyotom i sl. , znači kvalitetom (neki su kvalitetniji), veličinom (neki su veći neki manji), cijenom i sl. S druge strane imaš premium marke kao Audi, BMW, Mercedes, Lexsus, Infiniti, Volvo, Saab, Jaguar i sl. koje oskaču kvalitetom i cijenom. Upoređivati BMW 7 (sedmicu) sa Mondeom stvarno nemam riječi... LOL x5 (to se odnosi na lika koji ih je uspoređivao). A to da se neko auto razvali dosta govori o stilu vožnje, svako auto možeš razvaliti ako si krkan, neko više drži do auta i sl. Ja ne mislim da je passat bolji ili lošiji od mondea, ja samo 'kažem' da su iste klase, isto kao i golf i focus, polo i fiesta, u nekim klasam je bolji ford u nekim VW, te marke auta se natječu za isti tip kupaca - tržišni segment, dok su premium marke okrenute za ljude s dubljim džepom, služe kao statusni simbol i sl.

17 godina
neaktivan
lebo1 kaže...

U jednom salonu su izloženi Mondeo i Volvo s60 sjedneš u jednog i drugog razlika je ogromna (kvaliteti), to što je mondeo veći od passata - šta bi trebali biti iste dužine, pa i A6 i BMW 5 nisu iste dužine, ali su iste klase, ford je u klasi sa VW, Mazdom, Renault-om, Toyotom i sl. , znači kvalitetom (neki su kvalitetniji), veličinom (neki su veći neki manji), cijenom i sl. S druge strane imaš premium marke kao Audi, BMW, Mercedes, Lexsus, Infiniti, Volvo, Saab, Jaguar i sl. koje oskaču kvalitetom i cijenom. Upoređivati BMW 7 (sedmicu) sa Mondeom stvarno nemam riječi... LOL x5 (to se odnosi na lika koji ih je uspoređivao). A to da se neko auto razvali dosta govori o stilu vožnje, svako auto možeš razvaliti ako si krkan, neko više drži do auta i sl. Ja ne mislim da je passat bolji ili lošiji od mondea, ja samo 'kažem' da su iste klase, isto kao i golf i focus, polo i fiesta, u nekim klasam je bolji ford u nekim VW, te marke auta se natječu za isti tip kupaca - tržišni segment, dok su premium marke okrenute za ljude s dubljim džepom, služe kao statusni simbol i sl.

Vjeruj mi to samo vrijedi na balkanu, u npr. Njemačkoj i sličnim državama ti je to sve isto, tamo svaki drugi čovjek vozi BMWa, Mercedesa i sl. tamo su svi ti auti isti, tamo premium klasa vozi jaguara i takvu bagru, moja obitelj tamo ima prijatelje i voze BMWa 7icu a staleža su istog kao i mi i većina hrvata koji voze tu "nižu klasu"

17 godina
Automobili-sve o njima

Dobro, ali ne mozes mjerit hrvatski standard s njemackim... Mi smo friska figa za Njemce...

16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Njemci kupe skupo auto npr. BMW5 i voze ga 20god. ne radi sebe nego radi države,ne žele državi davat PDV.

Dok kod nas se uzima dosta novih vozila s PDVom od 23%,kupiš X6 i državi daš Insigniju.

BMW
17 godina
Automobili-sve o njima

Ja sam naveo šta uspoređuju u AUTO BILD-u (koji je usput njemački), nikada nisu uspoređivali Mondeo/passat sa BMW 5 ili 7, osim ako se nisu šalili. U Njemačkoj su auta općenito jeftinija iz više razloga kao BMW ili Mercedes su njihove marke auto, prema tome oslobođeni su carina, veća je konkurencija i u biti ostala auta su oslobođena carine koja se proizvode u EU. Drugo njemački standard je veći od našega, pa iz toga ne može se uspoređivati njihov srednji stalež sa našim (iako ja ne znam koji je to u nas srednji stalež). Jedna nova sedmica BMW koja košta oko 100 tisuća eura je ja mislim prevelik zalogaj i za nekog srednje bogatog njemca, čak ni kupnja tako skupog auta nije problem koliko ti još treba za održavanje i sl, pa ti ljudi koje poznaješ vjerujem da voze stariju sedmicu, kojoj se usput kao i većini luksuznih auta cijena drastično smanji u prve dvije-tri godine. U serijalu Top Gear isto nikada nisu uspoređivali Mondea s BMW 5, a za usporedbu cijena najmanji BMW 1 model 135i košta više od 20000 eura više od najskupljeg (koliko ja znam) mondea 2.5 duratec ghia, tako da ti veličina ne znači da pripadaju istoj klasi (cijenovnom razredu).

16 godina
neaktivan
lebo1 kaže...

Ja sam naveo šta uspoređuju u AUTO BILD-u (koji je usput njemački), nikada nisu uspoređivali Mondeo/passat sa BMW 5 ili 7, osim ako se nisu šalili. U Njemačkoj su auta općenito jeftinija iz više razloga kao BMW ili Mercedes su njihove marke auto, prema tome oslobođeni su carina, veća je konkurencija i u biti ostala auta su oslobođena carine koja se proizvode u EU. Drugo njemački standard je veći od našega, pa iz toga ne može se uspoređivati njihov srednji stalež sa našim (iako ja ne znam koji je to u nas srednji stalež). Jedna nova sedmica BMW koja košta oko 100 tisuća eura je ja mislim prevelik zalogaj i za nekog srednje bogatog njemca, čak ni kupnja tako skupog auta nije problem koliko ti još treba za održavanje i sl, pa ti ljudi koje poznaješ vjerujem da voze stariju sedmicu, kojoj se usput kao i većini luksuznih auta cijena drastično smanji u prve dvije-tri godine. U serijalu Top Gear isto nikada nisu uspoređivali Mondea s BMW 5, a za usporedbu cijena najmanji BMW 1 model 135i košta više od 20000 eura više od najskupljeg (koliko ja znam) mondea 2.5 duratec ghia, tako da ti veličina ne znači da pripadaju istoj klasi (cijenovnom razredu).

najjeftiniji BMW, Mercedes, audi je u danskoj.... u njemackoj je mozda 1000€ jeftiniji nego u nas...... a ti gledas bmw 1 coupe(on je skuplji od najjeftinije petica -.-'), to kada si nasa gledat m3 kao nejjeftiniju 3-cu... najjeftiniji BMW je 24000€.. a to je ka mondeo......ali oni se ne mogu gledat po cijeni, po kvaliteti mogu ali ne po cijeni... po meni je mondeo daleko udobniji od prethodne E klase... pa cak i od BMW 5, ali ne od A6 btw najskuplji mondeo je 38000€

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 22:40 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan

Ja sam dugo radio u zastupnistvu mercedesa pa otprilike znam kako to funkcionise. Cijene se prave prema trzistu. To da su auta najeftinija u danskoj je djelimicno tacno. Jesu najjeftinij ali za dance. Otidji u njihov salon kupi novi auto i dovezi ga u HR pa ces na kraju vidjeti da ti je bilo jeftinije kupiti u hrvatskoj. Tako se cijene formiraju. Sto se tice udobnosti nemas pojma o cemu pricas. Ja sam vozio sve Mercedese koji su danas na trzistu (novi naravno). Sve BMW i Audije (izasle do prije dvije i pol godine). Vecinu konkurencije tipa jaguare i VW vise klase i sl. Od porshea sam recimo vozio samo cajena. O udobnosti kod E klase i mondea je glupo pricati zato sto E klasa kad je izasla (maj 2002. godien prthodni model posto sumnjam da si vozio novu E klasu) se mogla kupiti u 2 miliona kombinacija. Ti si mozda vozio sa Avantgarde paketom opreme ili kasnijim sport paketom ili AMg paketom opreme i to vozilo je spustenije. Pokusaj uci istom brzinom u ostru krivinu sa mondeom i sa E klasom pa ces cijeniti ovjes E klase i da to nije ni slicno mondeu. Snagu i elasticnost motora, mjenjace (mnozina posto E klasa ima 3 mjenjaca u ponudi) i sl. Sedmica BMW sigurno ne kosta 100.000 EUR-a mada moze dostici i tu cijenu a i daleko visu cijenu. Sto se tice lika gore koji je poredio BMW 3 i A4 cini mi se. To su auta sa razlicitim konceptima sto je i sam kasnije rekao ali nije izvukao zakljucak. BMW se rpavi da bude vise sportski auto dok recimo mercedes i audi vise prave limuzine i sportski aspekt nije na prvom mjestu. Pored toga treba gledati pakete opreme kod jednog i drugog motore kod jednog i drugog. AKo ste gledali tog gear oni uvijek pokusaju porediti sto slicnija auta jer nema smisla porediti A4 u osnovnoj verziji sa M3 i obratno.  Ja imam forda a i navozao sam se dobrih auta kao sto rekoh. Porediti recimo S Klasu sa bilo kojim drugim autom je jednostavno smijesno a jos vise je smijesno porediti BMW 7 sa mondeom. To je glupost da veca ne moze biti. Provozajte jedno i drugo auto pa ce te vidjeti da su to dva  razlicita svemira. Cak ni A8 jos nije dostigao BMW 7 a kamoli S klasu.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ja sam dugo radio u zastupnistvu mercedesa pa otprilike znam kako to funkcionise. Cijene se prave prema trzistu. To da su auta najeftinija u danskoj je djelimicno tacno. Jesu najjeftinij ali za dance. Otidji u njihov salon kupi novi auto i dovezi ga u HR pa ces na kraju vidjeti da ti je bilo jeftinije kupiti u hrvatskoj. Tako se cijene formiraju. Sto se tice udobnosti nemas pojma o cemu pricas. Ja sam vozio sve Mercedese koji su danas na trzistu (novi naravno). Sve BMW i Audije (izasle do prije dvije i pol godine). Vecinu konkurencije tipa jaguare i VW vise klase i sl. Od porshea sam recimo vozio samo cajena. O udobnosti kod E klase i mondea je glupo pricati zato sto E klasa kad je izasla (maj 2002. godien prthodni model posto sumnjam da si vozio novu E klasu) se mogla kupiti u 2 miliona kombinacija. Ti si mozda vozio sa Avantgarde paketom opreme ili kasnijim sport paketom ili AMg paketom opreme i to vozilo je spustenije. Pokusaj uci istom brzinom u ostru krivinu sa mondeom i sa E klasom pa ces cijeniti ovjes E klase i da to nije ni slicno mondeu. Snagu i elasticnost motora, mjenjace (mnozina posto E klasa ima 3 mjenjaca u ponudi) i sl. Sedmica BMW sigurno ne kosta 100.000 EUR-a mada moze dostici i tu cijenu a i daleko visu cijenu. Sto se tice lika gore koji je poredio BMW 3 i A4 cini mi se. To su auta sa razlicitim konceptima sto je i sam kasnije rekao ali nije izvukao zakljucak. BMW se rpavi da bude vise sportski auto dok recimo mercedes i audi vise prave limuzine i sportski aspekt nije na prvom mjestu. Pored toga treba gledati pakete opreme kod jednog i drugog motore kod jednog i drugog. AKo ste gledali tog gear oni uvijek pokusaju porediti sto slicnija auta jer nema smisla porediti A4 u osnovnoj verziji sa M3 i obratno.  Ja imam forda a i navozao sam se dobrih auta kao sto rekoh. Porediti recimo S Klasu sa bilo kojim drugim autom je jednostavno smijesno a jos vise je smijesno porediti BMW 7 sa mondeom. To je glupost da veca ne moze biti. Provozajte jedno i drugo auto pa ce te vidjeti da su to dva  razlicita svemira. Cak ni A8 jos nije dostigao BMW 7 a kamoli S klasu.

pa nisan mislia da ga uvozis vamo -.-' izvlacis iz konteksta... mi govorimo gdje je najniza trzisna cijena a ne kako je najjeftinije za uzet ga....... procitaj s razumijevanjem... a udobnost ne mislim ulazenje u zavoj sa 100 i tako nego normalna gradska voznja, auto cesta i obicni modeli...... kazem za E klasu 2002.(i samo sam se vozio, nisan vozio ja...citaj s razumjevanjem -.-', a mondeo sam vozio, ali mislim na putnicki dojam u voznji, ali samo oko poljuda, oko emmezete, jer kao sto mozes vidit jos 4 mjeseca nemogu polagat vozacki :(, ali mislim na putnicki dojam u voznji, iako meni auto sasvim odgovara za vozit...) u novoj sam samo sjedio, susjed je ima :D... ostatak posta se slazem.....osim ovoga boldanog...

17 godina
neaktivan
2002.godine su se prodavale dvije E klase i to 210 i 211 model. Trenutno je aktuelan 212. Bezveze mi pricati sa nekim ko u istu recenicu stavlja mlndeo i E klasu. Ja imam trenutno 2 a imao sam i treceg forda al jednostavno to ne ide.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice