Auto radio

poruka: 9
|
čitano: 2.169
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Auto radio

Pozdrav ljudi, imam problem sa radiom ili CD-ovima, snimio sam 4 CD-a jedan sam brzo snimio na 42x mislim, pa mi nije ni čudno što ne radi, ali ostale sam snimao na 16x i Nero Portable 2016 i radio sam u Audio i onda mi nekad izbaci CD Error a nekad opet ufati pa pjeva bez problema, eh sad da li je neko nešto pritisnuo na autu inače imam Blaupunkt - Rimini MP 27 radion i kada pritisnem tipku ispod ESC i nekad ufati msm pokrene nekad neće, pa me sad zanima do čega bi moglo biti, inače sam kupio Sony CD-ove mislim CD-R za 9 € sam dobio 50 komada, i sad jesu li CD-ovi krivi ili je nešto drugo molim pomoć.

17 godina
Re: Auto radio

Više mogućnosti:

- prljavština na leći CD čitača u autoradiju

- loš CD-R medij (iako ovdje mislim da to nije slučaj, Sony obično proizvodi odnosno koristi solidne medije)

- loše snimljen medij (loš / prljav CD snimač)

Zadnje dvije mogućnosti je najlakše eliminirati - probaj s nekim drugim CD-R medijem (drugog proizvođača), a ako bude isti rezultat, probaj i snimiti na nekom drugom snimaču.

Ako ništa od toga ne pomogne, problem leži u autoradiju (nečistoća ili kvar).

KaeR
10 godina
neaktivan

Ok, evo ovako imam drugi CD neki ne poznam marku nije mi poznata kao Verbatim i ostale i tu je snimato u .mp3 i odmah ga pušta,, evo sad sam skinuo Ashampoo i evo skidam muziku i probat ću uraditi u .mp3 pa da vidim, inače radio podržaje .mp3 to sam vidio, samo me juči jel se da na Ashampoo riktati brzina prženja ??

13 godina
neaktivan
Auto radio

Mozes stimat brzinu przenja u Ashampoo bez problema prije przenja imas pod Advanced options stimanje brzine przenja a ja kad sebi przim mp3 za auto obicno na 8x przim i radi bez problema,.

the quieter you become the more you are able to hear
10 godina
neaktivan
Da, da, posle sam i ja vidio da može da se štima brzina, jer prije nego što sam stavio CD je bilo brzina Maximalno i znao sam da to neće dobro spržiti, ali kad sam ubacio CD sam napravio brzinu dao sam je na 16x pa ću da vidim kako je sprženo, nego samo još ovo, morao sam postaviti neke bajtove msm koliko bajtova u sekundi, pa ako mi neko može razložiti šta znači to?
17 godina

1x kod CD-a je oko 1,2 Mbit/s odnosno 150 kB/s, znači broj "x-eva" je višekratnik te osnovne brzine.

KaeR
10 godina
neaktivan
Ok,, snimio sam CD i sad se javlja drugi problem, kad bass pojačam ne moram do kraja dam ga na +2 ( a moguće je do +7 ), javlja se to da se " trese " kao ono kad imaš pojačalo pa ga pojačaš na max i onda se gepek trese eh i kod mene je isto samo kod mene to radi na +2 bassu, i ne mogu da ga lociram gdje je,, e sad je li zvučnik stradao ili je nešto drugo upitanju ?
17 godina

Ako je to pri nekoj velikoj glasnoći, onda dolazi do izobličenja zbog prevelikog kretanja membrane (preslab ili loš/oštećen zvučnik), ili možda neki drugi dio konstrukcije vibrira pa stvara takav zvuk. Morat ćeš osluškivati dok ne nađeš izvor zvuka.

KaeR
10 godina
neaktivan
Hvala na odgovoru, budem ovih dana osluškivao da čujem gdje se tačno javlja ta vibracija
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice