Auto ne prima gas zaključana tema

poruka: 59
|
čitano: 56.209
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Auto ne prima gas

Lako je to prenijet riječim ali teško je to pretvorit u djelo ;)

Znaš kako kazu "Pas koji laje ne ujeda"

Ali vidi to što ti prijetiš meni i ostalim to ne pije vode...

to što sam ja turiro auto pod kvačilo u gradu što sam stojao u mjestu i turirao ne mora da znači da sam ja nekoga ubio...

Da ti nedaj boze tako uradis nekome da nekoga ubijes da li bi isto tako razmisljao kao što sad razmišljaš ?

14 godina
neaktivan
Re: Auto ne prima gas
Milka30 kaže...

Zaista ne kužim čemu ova tema na ovome forumu???

Kako god okreneš,saznao ti odgovor ovdje ili ne-auto moraš voziti mehaničaru!

Neka tebe netko "upregne" i tjera te preko tvojih granica izdržljivosti,koliko češ ti izdržati?

E vidiš,tako i tvoj auto,jednostavno mu je dopiz....lo i rekao ti je NE MOŽE VIŠE,A TI SE SLIKAJ!

Zelen si vozać i već divljaš sa autom,samo se nadam da ce te mehaničar pošteno "poderati" po džepu,možda ti to bude pouka i razmisliš kada češ ponovo divljati na cesti kojom se naša djeca biciklom voze!

U ovom slučaju ja sam auto kupio ne auto mene jel se ja treba izživljavat nad autom il auto nad menom ?

13 godina
neaktivan
Auto ne prima gas

na*bat ćeš kada tada, ako bog da nikoga(uključujući i sebe) nećeš osakatiti ili ozlijediti, a možda ćeš se i opametiti

14 godina
neaktivan
Auto ne prima gas

Brate ja sa nadam da necu nikad niti sebe niti koga drugog ugroziti što se tiče toga...

To što volim da vozim brzo ne mora da znači da nemam mozga u glavi i da se ne znam kontrolirat imam i ja neke granice u glavi i što se tiče brzine ;)

16 godina
xdddd kaže...

I prvi mjesec dana je bilo uredu sve auto sam forisirao do blokade znači bukvalno sam se izživljavao nad autom znači drugom sam ga gulio 100km/h nabijao sam mu tu 6-6,5 hiljada obrata benzinac je auto povuče..

{#}{#}

Ne moram ni citat dalje, osla lamela...sad se samo brini da ne moras mijenjat i homokineticki zglob

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
xdddd kaže...

Brate ja sa nadam da necu nikad niti sebe niti koga drugog ugroziti što se tiče toga...

To što volim da vozim brzo ne mora da znači da nemam mozga u glavi i da se ne znam kontrolirat imam i ja neke granice u glavi i što se tiče brzine ;)

Nije problem u kontroliranju sebe, problem je u kontroliranju auta. Zelen si i neznas kako se auto u nekim situacijama ponasa. Neznas kako je kad ti nesto izleti na cestu a ti si na 6,5k i 130km/h pa naglo skrenes... neznas jos nista, osim izac iz diskoteke i turirat 20 godina star auto i jos smatrat kako je to ultra fora + svi koji tako ne voze su pi*ke... interesantno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
Auto ne prima gas

Ako sam ulozio oko 500 eura na tako staro auto zmajenit cu i lamelu i taj homokinetični zglob i on nije više od nekih 80-100 eura ;)

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ne moram ni citat dalje, osla lamela...sad se samo brini da ne moras mijenjat i homokineticki zglob

Zašto bi njega morao mijenjat?

14 godina
neaktivan
Penryn kaže...
Mitch kaže...

Zašto bi njega morao mijenjat?

Jer mu je neko to spmenuo par postova gore.

Nek ti mehaničar provjeri sviječicu drugog cilindra kad bi ti i homokinetički mjenjao. Nissan ima sa time problema pogotovo ako nemaš plava pozicijska svijetla.

11 godina
protjeran
Nepisano pravilo je da sto je auto slabiji i covjek ocajniji to vise divlja.
13 godina
Auto ne prima gas
Kolega, mučis taj auto s tim načinom vožnje. Pod hitno naučiti kako funkcionira SUI motor i auti općenito, pa ti neće više past na pamet vozit ga 100 km/h u drugoj.
14 godina
neaktivan
skilly kaže...

100 konja auto slabo ?

Probaj koje benzinca tako lahkog od 1100kg sa 100 konja pa ćeš vidit kako auto povuče :S

11 godina
protjeran
Vozim auto sa 386 KW vec dvije godine kao drugi auto, tako da tvoj smatram slabim, i zalosno je kad netko divlja i lomi prilicno kvalitetan auto
13 godina
xdddd kaže...
skilly kaže...

100 konja auto slabo ?

Probaj koje benzinca tako lahkog od 1100kg sa 100 konja pa ćeš vidit kako auto povuče :S

to nije lako, lako je swift gti pa 100 ks ide (imao pa znam) (između ostalog i 106 rallye, 21 qt i 19 ventilera)

ne vuče to je pristojan auto za pristojnu vožnju ne za divljanje, razumijem te ja u potpunosti i sam sam to prošao (vidi se i po gore navedenim autima koje sam posjedovao), samo pazi da ne završiš u crnoj kronici.....

11 godina
neaktivan
Hvala ti što si podijelio svoju glupost sa nama ! 

skilly kaže...
Vozim auto sa 386 KW vec dvije godine kao drugi auto, tako da tvoj smatram slabim, i zalosno je kad netko divlja i lomi prilicno kvalitetan auto

O kojem se autu radi, ako se smije znati ? {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
13 godina
xdddd kaže...

Za mene samo pederi i pi*ke voze tako ;) Uvjek se mora neko pojavit pametan ako nemaš šta pametnije napisat nemoj se kačat na temu
Ali iz toga sam se nešto naučio nisam ga vec mjesec dana forsirao tako da mogu nastavit tako

Srećom tvoje mišljenje niko ne uvažava. Tek položio a misliš da znaš vozit, nemaš ti pojma vozit a niti znaš koje odgovornost primaš kad sjedeš iza volana. Zbog takvih "pro vozača" (koji po selu voze 100) sam već jednom izgubio baku/nenu a skoro i oca.

13 godina
neaktivan
Auto ne prima gas

kolega xddd... citam ovo sta pises i ne vjerujem.. -.- 
ubijas auto... daj si zamisli sebe da ujutro ustanes nezagrijan i odmah bacis sprin od stotinjak metara pod brijeg.. i tako 10 puta za redom ..... bas me zanima dali bi ti srce izdrzalo..
ista stvar ti je i za auto...  ja sam isto mladi vozac i volim brzu voznju ali ipak pazim i cuvam automobil koji vozim (opel astra h (100ks) i renault megane 85ks oba dizelasi) .. ako i vec pocinjem pritiskati i voziti brzo pricekam da se auto zagrije na optimalnu temperaturu (naravno pazim da ne ugrozavam druge u prometu, znaci ne vozim kao idiot po naseljima), a ako je tebi do divljanja ,radi to na mjestima gdje ne ugrozavas promet.. iznajmi pistu i rokaj do mile volje... i drugo.. neka se automobil zagrije na radnu temperaturu prije divljanja.. 

lp ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 20:49 (Dodek).
14 godina
neaktivan
Auto ne prima gas

Vi od muhe napravili ste slona

Ja lijepo napisao da sam auto na mjesto pod kvačilom turiro

I ako sam rekao da vozim brzo da volim auto silit na više obrtaja nisam rekao da sam vozio po selu i po gradu 100km/h

Ako vec vozim brzo i silim auto onda vozim uvjek izvan grada gdje ograničenje 90

Ko je vozio na relaciji Orašje-Srebrenik-Tuzla zna o kakvom se putu radi i na nekim djelovima se moze ici veoma brzo ;)

Brate imam i ja malo mozga u glavi da znam da se nekad kontrolisem

Svako je za sebe najbolji vozač pa tako i ja za sebe

Za mene si ti amater u voznji pa tako i ja za tebe

To što ti nisi nikad napravio karambol ili šta slično ne mora da znači da znaš vozit

14 godina
neaktivan
Checola kaže...
xdddd kaže...
skilly kaže...

100 konja auto slabo ?

to nije lako, lako je swift gti pa 100 ks ide (imao pa znam) (između ostalog i 106 rallye, 21 qt i 19 ventilera)

ne vuče to je pristojan auto za pristojnu vožnju ne za divljanje, razumijem te ja u potpunosti i sam sam to prošao (vidi se i po gore navedenim autima koje sam posjedovao), samo pazi da ne završiš u crnoj kronici.....

Vidi ja kazem za svog Nissan-a da vuče jer od kako sam polozio vozam to auto za mene je ono najbrze a što se tiče kako povuče auto to je vec druga stvar

Prvom ga nabijem na 3-4 hiljade obrata brzo presaltam u drugu i slozim po gasu al da malo auto cukne pa vidi i sam kako skače brzina jednostavno malo kasnije šaltam nego što bi trebao i auto povuče ko ludo  :)

13 godina
xdddd kaže...

Vi od muhe napravili ste slona

Ja lijepo napisao da sam auto na mjesto pod kvačilom turiro

I ako sam rekao da vozim brzo da volim auto silit na više obrtaja nisam rekao da sam vozio po selu i po gradu 100km/h

Ako vec vozim brzo i silim auto onda vozim uvjek izvan grada gdje ograničenje 90

Ko je vozio na relaciji Orašje-Srebrenik-Tuzla zna o kakvom se putu radi i na nekim djelovima se moze ici veoma brzo ;)

Brate imam i ja malo mozga u glavi da znam da se nekad kontrolisem

Svako je za sebe najbolji vozač pa tako i ja za sebe

Za mene si ti amater u voznji pa tako i ja za tebe

To što ti nisi nikad napravio karambol ili šta slično ne mora da znači da znaš vozit

To samo osoba koja je umisljena do bola misli za sebe i koja misli da sve zna. 

Ja za sebe ne mislim da sam dobar vozac... ima jos puno situacija koje treba proc i naucit kako. 
Ti ne da si amater, nego imas vise sati u autoskoli nego ovako sam za volanom, zato nemoj pisati ovakve brđanske fore i pokusaj ako ne vec mislit na sebe, onda na druge. 

17 godina
neaktivan
xdddd kaže...

Prvom ga nabijem na 3-4 hiljade obrata brzo presaltam u drugu i slozim po gasu al da malo auto cukne pa vidi i sam kako skače brzina jednostavno malo kasnije šaltam nego što bi trebao i auto povuče ko ludo  :)

Spalio si dvije spojke u dva mjeseca, šaltaš tako da cijeli auto cuka... na volju ti, ali nastaviš li tako spalit ćeš ubrzo i treću spojku.

11 godina
protjeran
Auto ne prima gas

Ti si samo jedan u nizu od onih klinaca sto kraj mene turiraju na semaforu, ali problem je sto ste toliko mali da ne zasluzujete nista osim da covjek zijevne.

Ako mislis da si dobar vozac, izađi na grobnik i pokazi koliko si dobar. Jeftinije je od kuplung seta za Nissan.

Ruzno ce mozda zvucati, ali ja iskreno zelim da se vec sutra obljepis oko nekog stupa, rađe nego oko mog djeteta jednog dana.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Po cemu si to zakljucio ? 

Sad se svi pravite pametni kako ne treba vozit brzo ovo ono

Ispade vi nikad niste se u po grada pred nekim curama ku*ili nađi mi ijednog da će zaobić to ?

I nikad niste malo više auto pritisnuli po gasu

Ja sam naveo vec prije jednu noc sam ga samo turiro pod kvačilo i to što sam sedmicu dana za vrijeme odmora u Bosni auto više silio tj. kasnije šalt'o

Više od mjesec dana je kako sam dosao sa odmora iz Bosne ja auto po gradu vozim svaki dan i nisam auto niti ijednom u ovih mjesec dana pritisnuo iznad 3 hiljade obrata nemam razloga da lazem

jednostavno mi je doslo u glavu da meni 20 eura goriva ne moze biti niti za 20-30km jer sam previse auto silio i previse mu nabio obrate da mi je auto trosilo ko ludo

i zato sam se umirio sa tim

A to što sam pitao za savjet to ce mi jedino koristit u buducnosti

Ne znam zašto ne želite da shvatite nas mlade vozače početnike koji za vas nemam blage veze ne znam gdje ručica od mijenjača ?
Niko se nije rodio naučen da je svi znao svi smo mi prosli autoskolu svako je auto isprobo kako vuče

13 godina
xdddd kaže...
SimeKZ kaže...

Po cemu si to zakljucio ? 

Sad se svi pravite pametni kako ne treba vozit brzo ovo ono

Ispade vi nikad niste se u po grada pred nekim curama ku*ili nađi mi ijednog da će zaobić to ?

I nikad niste malo više auto pritisnuli po gasu

Ja sam naveo vec prije jednu noc sam ga samo turiro pod kvačilo i to što sam sedmicu dana za vrijeme odmora u Bosni auto više silio tj. kasnije šalt'o

Više od mjesec dana je kako sam dosao sa odmora iz Bosne ja auto po gradu vozim svaki dan i nisam auto niti ijednom u ovih mjesec dana pritisnuo iznad 3 hiljade obrata nemam razloga da lazem

jednostavno mi je doslo u glavu da meni 20 eura goriva ne moze biti niti za 20-30km jer sam previse auto silio i previse mu nabio obrate da mi je auto trosilo ko ludo

i zato sam se umirio sa tim

A to što sam pitao za savjet to ce mi jedino koristit u buducnosti

Ne znam zašto ne želite da shvatite nas mlade vozače početnike koji za vas nemam blage veze ne znam gdje ručica od mijenjača ?
Niko se nije rodio naučen da je svi znao svi smo mi prosli autoskolu svako je auto isprobo kako vuče

To su prave pičone onda... 

17 godina
neaktivan
xdddd kaže...

...

Pa iz greški se uči ja da sam znao da to moze sjebat lamelu koju sam zamjenio prije dva mjeseca ja to nebi sigurno nebi radio jer da puknem ponovo 200 eura za lamelu i ruke i ostalo nebi to definitvno radio. Jer tih 200 eura nije tek tako zaradit to sam osjetio već par godina ;)

Moj stari ti ima jednu izreku: "budala se uci iz svojih gresaka, pametan iz tudih".

E pa sad kad te popravak opali po dzepu, valjda ces nesto i nauciti.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
11 godina
protjeran

Jedno je isprobati auto kako vuce, a drugo je bit debil u autu. Razlika je drasticna.

I ne, nikad nisam turirao pred curama i divljao da bi zadivio nekoga, jer nemam mali pimpek da to moram raditi.

Moj auto ide 250 kmh, a na autoputu vozim 90% vremena tempomatom na 145.

Postoje situacije gdje se moze potegnuti, ali to nije izigravanje debila i pokusaj da zadivim nekoga nego jednostavno malo brza voznja u kontroliranim uvjetima.

A to sto ti radis sa autom od 100 konja je cisto glupiranja i izigravanje majmuna, jer niti imas auto za brzu voznju, niti vozis brzo gdje se moze, niti imas iskustva da vozis brzo.

14 godina
neaktivan
Auto ne prima gas

Jesi ti onda taj drugi u autu ?

Očito nisi jer si išao pješke :*pa nisi imao čime a mali ti pimpek

Da nisu mozda ovo slikali tvoj auto što ide 250km/h ?

Ti kad si imao auto od 70-80 ili od 100 konja kad ti je bilo prvo auto to je auto za tebe bilo kao Porshe

Posle kad dobijas bolje auto kad sebi kupis jače od 150-200 konja ti se sad uzdigao sa tim kao da nikad nisi vozio auto od 100 konja ako ne i manje

Šta se ku*iš sa time što ti auto ide 250km/h prije si vozio nekog što je gori od mog Nissana milion puta kupis malo bolje auto odmah ja bog ja ovo ono ohani malo

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 23:54 (xdddd).
11 godina
protjeran
Pa ja svakodnevno vozim auto od 150 konja, kazem vozim - ne izigravam budalu.
Ako je auto nacin na koji osvajas cure, znaci da ti je to najbolja stvar koju imas. Posto je najbolja stvar koju imas stari Nissan - objesi se.
I kad sam si kupio prvi auto vozio sam ga normalno, jos opreznije nego danas, jer sam se nasao u svijetu i poziciji gdje su svi oko mene bolji i iskusniji - a kada se u zivotu nadjem u takvoj poziciji - igram defenzivno.
I ne, ne vozim Panameru, taj auto i stil mi je izuzetno ruzan.
17 godina
moderator
Auto ne prima gas

Koja svrha je ove teme?!?

{#}

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 0:35 (Miro).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice